TVA si cota unica

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pai daca faci greva, scandal si altele tot tu platesti...ca fmi te baga la divizia tara de nesubordonati si dobinda e dubla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Guestus, n-ai facut si tu un topic cu ziua ta, astazi?
Andries, aceeasi dilema o am si eu: ii da afara pe cei care nu fac nimic, ce se intampla cu oamenii astia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

vaaaai,cum domne nu e guvernul BOC eficient?Pai nu urlati din toti rarunchii ca suntem noi,astia de n-am votat pdl-ul,niste rauvoitori,care nu vedem eficienta si bunele decizii luate de ei?pfuaaaa,incepe sa se dovedesca incapacitatea lor de a conduce,de a lua niste decizii corecte?Ghinion de nesansa!
Gabitza,cand vorbesti de bugetari cu salarii babane,poate ar trebui sa faci cuvenita precizare,care bugetari!Ca daca vrei iti trimit lista sarcinilor de serviciu si fluturasul.Ca sa nu mai vorbesc de consort,poate daca ar lua dublu salariu sa se compenseze ce face,la ce riscuri este supus si cat sta pe'acasa.
Cand s-or mai face concedieri,n-o sa ramana oamenii care fac treaba,care nu sunt fiul,fata,nepoata.vezi SYDA,al caruit tata e foarte bun prieten cu Videanu,care i-a dat un post placut de atasat economic la Paris!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

vaaaai,cum domne nu e guvernul BOC eficient?Pai nu urlati din toti rarunchii ca suntem noi,astia de n-am votat pdl-ul,niste rauvoitori,care nu vedem eficienta si bunele decizii luate de ei?pfuaaaa,incepe sa se dovedesca incapacitatea lor de a conduce,de a lua niste decizii corecte?Ghinion de nesansa!
Gabitza,cand vorbesti de bugetari cu salarii babane,poate ar trebui sa faci cuvenita precizare,care bugetari!Ca daca vrei iti trimit lista sarcinilor de serviciu si fluturasul.Ca sa nu mai vorbesc de consort,poate daca ar lua dublu salariu sa se compenseze ce face,la ce riscuri este supus si cat sta pe'acasa.
Cand s-or mai face concedieri,n-o sa ramana oamenii care fac treaba,care nu sunt fiul,fata,nepoata.vezi SYDA,al caruit tata e foarte bun prieten cu Videanu,care i-a dat un post placut de atasat economic la Paris!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Si eu am vrut sa zic celor care tastau cu nerv acu jumate de an cat de bun si eficient e guvernul lui Boc si ce tare presedinte e Basescu si ce naspa suntem astia de nu vrem sa ii votam :" V-am zis eu!" Dar astept sa isi dea seama si sa recunosaca incet, incet singuri. Cat de minunat e si ce masuri anti-criza eficiente s-au luat.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu cred ca cei de care vorbeste Laura doar o gindesc, nu vor recunoaste veac. As vrea sa pot sa ma bucur ca isi dau si ei seama cu cine au votat

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Laura primeste o pentru curajul de a pronunta numele Singurului, Unicului, Absolutului Vinovat pentru toata criza si cortegiul ei de masuri nepopulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Laura primeste o pentru curajul de a pronunta numele Singurului, Unicului, Absolutului Vinovat pentru toata criza si cortegiul ei de masuri nepopulare.

De fapt Tariceanu e de vina, nu?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

capcaunule, eu nu am zis ca e Basescu asa cum insinuezi tu ca as fi zis. Dar zic ca Boc conduce un guvern incompetent, care nu a luat nici o masura anticriza, doar foarte multe masuri aiurea, fara nici un rezultat pozitiv. Zic ca sunt datori-vanduri clientelei politice si bani care ar trebui folositi pt a stimula economia sunt folositi pt a plati pe cei care i-au sustinut in campania electorala (a se vedea babanele contracte cu statul incheiate in ultimele luni de unele firme, fara sa faca mai nimic pt banii aia), zic ca fura de sting si nici macar masurile nepopulare juste pe care ar fi trebui sa le ia pt a pune ceva proptele economiei nu le-au luat cum ar fi trebuit. Zic ca sunt miliarde de euro pe care UE ni-i da si cei din aparatul administrativ nu sunt in stare sa ii atraga facand macar 100 de proiecte ca lumea. Contrazi-ma daca gresesc in cele afirmate.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo cred ca basescu e de vina ..este? cu geoana sigur nu erau probleme....poate scapa si grecia si portugalia si spania.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Yo cred ca basescu e de vina ..este? cu geoana sigur nu erau probleme....poate scapa si grecia si portugalia si spania.

Poate cu Geoana era si mai nasol, eram in faliment deja. Poate ca guvernul propus de el ar fi fost un dezastru national. Nu am de unde sa stiu. Eu comentez ce vad, nu ce ar fi putut fi.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput