Inca un caz (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carolyne

Petra da-i ignore!
Prea multa atentie si uite ce importanta isi da si ce combate in stanga in dreapta... si pentru ce?

Ca sa isi apere colegii de breasla: d-ra studenta cunoaste numai doctori care nu iau mita etc etc.
Este pur si simplu jenant!!!
De zeci de pagini lumea da exemple aici despre putreziciunea sistemului medical din R, dar studenta noastra din poveste ii da inainte cu operatiile si batranicile care mituiesc cu ciocolati.

Da-i ignore si o sa aiba destul timp in viata sa se loveasca de bubele sistemului prea slavit si aparat. Desi are sanse mari sa il fenteze, deoarece corb la corb nu-si scoate ochii (adica na, doctor la doctor sa dea ciubuc...).

Da' eu in viata am invatat ca roata se invarte in ambele sensuri. Fiecaruia ii vine randul sa descopere teoria asta, numa' rabdare sa avem.

Pana atunci multa sanatate ca-i mai scumpa ca toate !

TU citesti ceva din ce scrie domnisoara doctor?
Am spus ca doctorii pe care ii stiu eu NU CER BANI , de acceptat am explicat acum cateva zeci de pagini de ce se accepta.

Petra , esti foarte draguta cum stii tu tot ce se petrece in sufletul meu . Poate nu iti vine sa crezi dar discutiile de aici nu ma enerveaza , ba din contra.
Discutii frumoase stiu sa port si in contradictoriu , dar doar cu anumite persoane care la randul lor stiu , cu pers. ca tine , Alina samd nu pot in primul rand pt. ca nu sunteti informate dar va credeti in miezul problemei si in al doilea rand pt. ca pe mine ma plictisesc mesajele la misto(vezi si LauraNicole).
Deci poti sta linistita in ce priveste pacientii din Rimisoara si nu numai : fac diferenta intre net si realitate, discutie in contradictoriu cu Xulescu din Angola si realitate , iar pe langa tooooooate astea , eu una nu generalizez si nu vad in fiecare pacient un nick de pe aici.

Si ca un P.S: discutiile astea in care cateva persoane incearca din nou sa ma faca pe mine ba studenta nepregatita , ba un monstrulet care bruscheaza bolnavii , ba o cersetoare de bani , ba o bomba gata sa explodeze , ba o mincinoasa , sunt deja trecute , nu ma mai afecteaza , ma distreaza doar ca din lipsa de altceva se ajunge la atacuri de-astea , venite tocmai de la femei cu familie , copii samd.Daca veneau de la copii de 16 ani intelegeam putin , atata se poate , nu cerem mai mult, dar de aici aveam ceva pretentii , macar ideea ca toti spunem adevarul , nu ne apucam sa fabulam de dragul fabulatiei.

A , Carolyne , mersi mult de urare
Ca sa te scutesc de anii de intrebari , deja am trecut prin asta , am si scris aici pe forum . O data cu mama-mea si o data eu . Diferenta a fost ca nu ii consider pe toti medicii asa tocmai din cauza statisticilor pe care le-am dat aici si a faptului ca am munci si eu printre ei cat am putut , in al doilea rand ca si eu si mama-mea am facut ceva .
A mai intrebat cineva pe aici: daca o vatmanita tipa la tine spui ca toti vatmanii sunt porci?
Si ca un alt P.S: nu stiu daca ai citit pe forum dar eu am auzit de cauri in care tinere dr se plangeau ca au dat bani si au fost acceptati. Si ca sa spulber celebra zicala cu corbii si ochii , spitalul este o competitie si extrem de multi nu se suporta.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Pana la urma cele doua paciente in ce stare sunt?
Am vazut ca cea care era cantareata la opera si-a revenit, dar cu cealalta pacienta ce s-a mai intamplat?

Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Pana la urma cele doua paciente in ce stare sunt?
Am vazut ca cea care era cantareata la opera si-a revenit, dar cu cealalta pacienta ce s-a mai intamplat?

Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica

A fost mai bine dar din cate am inteles acum tot in coma este...

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carolyne

Petra da-i ignore!
Prea multa atentie si uite ce importanta isi da si ce combate in stanga in dreapta... si pentru ce?

Ca sa isi apere colegii de breasla: d-ra studenta cunoaste numai doctori care nu iau mita etc etc.
Este pur si simplu jenant!!!
De zeci de pagini lumea da exemple aici despre putreziciunea sistemului medical din R, dar studenta noastra din poveste ii da inainte cu operatiile si batranicile care mituiesc cu ciocolati.

Da-i ignore si o sa aiba destul timp in viata sa se loveasca de bubele sistemului prea slavit si aparat. Desi are sanse mari sa il fenteze, deoarece corb la corb nu-si scoate ochii (adica na, doctor la doctor sa dea ciubuc...).

Da' eu in viata am invatat ca roata se invarte in ambele sensuri. Fiecaruia ii vine randul sa descopere teoria asta, numa' rabdare sa avem.

Pana atunci multa sanatate ca-i mai scumpa ca toate !

CArolyne,
Asa am sa fac pentru ca vad ca discutia s-a mutat de la un subiect larg dicutat aici in disputa cu atacuri la adresa mea . A nu baga in seama ce-i vine a scrie d-rei studente este cam acelasi lucru cu vorba aia cand cineva cedeaza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Xio, imi cer sincer scuze ca ai inteles gresit, dar nu doresc nimanui sa se imbolnaveasca!

Cand spun ca roata se invarteste se poate referi la multe aspecte, iar eu am vrut sa subliniez ca esti inca boboaca si neincercata de greutatile vietii (zau ca nu-ti doresc greutati).
Dar cand tu te agiti atat sa ne arati ca esti superwoman si vei profesa ca la carte, iti vei schimba parerea cand vei da piept cu realitatea si sistemul din R si o vei lasa mai molcom...
De, realitatea din R.

Dar repet, ai avantajul ca doctor fiind (in devenire) iti vor fi multe usi deschise si nu vei intampina prea multe greutati ca restul muritorilor...
Cand spui ca esti doctor toata lumea se gandeste ca e bine sa ai o recomandare.
Cred ca multe lucruri poti amana in viata dar nu mersul la dr. (cand esti intr-adevar bolnav, nu daca ai o eczema etc).

Mergi la inceput

Carolyne , asa a sunat afirmatia aia E ok daca nu ai vrut sa imi doresti sa cunosc sistemul , dar na , deja l-am cunoscut. Si s-a facut plangere oficiala , nu doar pe un forum. De-asta spuneam ca daca ar lua toti atitudine s-ar mai curata spitalele.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Hai ca aia cu avortul este o tampenie cat casa. IN primul rand nu stiu cum i-a trecut prin cap medicului sa faca asa ceva , e o dovada de prostie monumentala.
In al doilea rand parintii au depasit insutit stadiul de prostie monumentala .
Din pacate chiar am fost martora la o discutie intre mama, tot de etnie rroma si doctorita. A venit mama cu fiica ei de 14 ani la consult. Sarcina era mai mare de 3 luni . Doctorita ii spune ca nu se mai poate face avort . A insistat femeia aia de m-am plictisit , i-a explicat ca e ilegal, n-a contat , ca poate sa moara fata , n-a contat , i-a sus dr ca nu ii face nimeni si ea tot inista si se ruga, ca la sfarsit culmea culmilor , sa spuna fata ca ea chiar vrea copilul , si prietenul ei la fel.
In fine , din prostia lor (parinti , doctor , fata) a murit biata fata.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Sa inteleg ca medicul a facut chiuretajul desi era ilegal si tu care erai de fata si stiai clar legea nu ai sesizat nici unui for superior acest lucru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanadara

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Sa inteleg ca medicul a facut chiuretajul desi era ilegal si tu care erai de fata si stiai clar legea nu ai sesizat nici unui for superior acest lucru?

Nu era vorba de cazul la care a fost martora XIO, ci de cel prezentat la TV, daca am inteles eu bine. Iar medicul care a facut interventia respectiva (care a dus la moartea fetei) putea foarte bine sa aleaga sa o faca din 2 motive: banii sau teama. Oricum, parintii aia sunt si ei niste criminali, nu numai medicul.

"Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue." Carl Sandburg

Mergi la inceput