Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Pentru ca am vazut ca vorbeati de respiratie dificila, etc...

Eu am astm (astm bronsic infecto-alergic, asa scrie pe fisa mea de cand ma stiu) de la 12 ani si de atunci ma tot chinui cu el. De mica am tot fost pe la salina, tratamente peste tratamente, aerosoli, alergii, etc.
De cativa ani parca sunt mai bine, foloseam doar spray cand simteam ca nu mai pot respira. De cand sunt insarcinata ma simt mult mai bine, cred ca bebelusul ma ajuta, ingerasul de el.
Tot ce pot sa fac acum e sa am mare grija de mine, sa nu fac efort mult, sa nu stau in praf si alte chestii care imi declanseaza alergiile.

Important e sa avem grija de noi si sa nu fim prea speriate. Eu de atatia ani, m-am obisnuit si incerc sa fiu cat mai pozitiva.
Dr meu stie de asta si mi-a zis ca atata timp cat eu sunt ok, bebelusul nu sufera cu nimic

--------------------------------------------------
Sunt o 17+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaElenaM

Buna Dimineatza!
andra_b si eu am avut aceeasi problema cu calculul , eu am U.M. 26.12.2009 in calendarul din agenda sunt numerotate saptamanile ..la noi se ia cu inceputul anului deci acum suntem in saptamana 18 si 4 zile(cele 4 zile dinte 26-30dec) la tine vin 18 sapt si 2 zile, la mine ca si data preconizata pentru nastere este 02 octombrie..banuiesc ca la tine ar fi 4 oct vezi si pe site aici ca este un calculator..
Gravidutzele care sunt la a doua nastere poate ne lamuriti si pe noi, la prima nastere s-a potrivit macar un picutz data peconizata de doctor?????????

19+

La prima nastere dupa UM am nascut in 40 sapt si 1 zi. La fel si dupa primele masuratori.
Pe masura ce am avansat in sarcina masuratorile au inceput sa varieze si eu chiar m-am panicat...dupa ultimele masuratori mai aveam de asteptat chiar vreo 3 sapt pana sa nasc...am avut o discutie serioasa cu dr care mi-a explicat ca pe masura ce fatul se mareste masuratorile nu mai corespund cu pimele...numai data UM si primele masuratori conteaza pentru stabilirea DPN-ului, restul sa nu le bag in seama...doar pentru cum e dezvoltat bb-ul si atat.

18+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata dragelor,

O zi buna la toata lumea! Multumim pentru micul dejun, a fost tare bun si azi.
Bine ai venit symscurtu

Fetelor, azi am o lene in mine de zile mari...poate e si vremea de vina, dar pur si simplu mi se inchid ochii si nu sunt in stare sa ma apuc de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata burtici si mamici, sa aveti o zi senina, usoara si sa treaca repede pentru cele care sunt la birou.
Chchiutza azi te-am tradat, marturisesc, am pacatuit cu cascaval pane si clatite, nu m-am putut abtine..
Ana ma bucur ca esti multumita de rochii, ieri mi-a venit si o fusta de la ei si tare e frumoasa..pacat ca nu mai au asa multe modele si marimi.
Aniast bafta multa astazi la ecografie, iti tinem pumnii si ne gandim la tine. Doamne Doamne o sa te ajute.
Fulguta felicitari pentru intalnirea reusita cu bebelin
Andra bun venit printre gravidutele posesoare de cuculetz, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
Madutza , Iony, Maya pupici speciali

Va pup pe toate fara exceptie..sa aveti o zi minunata..

Klarisse graviduta 17+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Liliana, si eu m-am latit si umflat...am 8 kg in plus. Ieri mi-a facut fie-mea poze, vi le arat mai tarziu.

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Fetelor multumesc de raspunsuri!!!

Ionela multa sanatate!

Klarisse

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

18+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Eu sapt viitoare fac 4 luni de burtica si tot 1 kg am luat pana acum. O fi bine?
Burtica a mai crescut dar cantarul arata la fel. Stiu ca e bun ca se mai cantaresc si alte pers pe el.
E drept, mananc doar cand simt nevoia, adica de vreo 3-4 ori si mancare sanatoasa

Sunt o 17+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Eu sapt viitoare fac 4 luni de burtica si tot 1 kg am luat pana acum. O fi bine?
Burtica a mai crescut dar cantarul arata la fel. Stiu ca e bun ca se mai cantaresc si alte pers pe el.
E drept, mananc doar cand simt nevoia, adica de vreo 3-4 ori si mancare sanatoasa

Sunt o 17+

Ingerasul meu

Ionela, numai 1 kg e foarte bine..sigur de acum incolo ai sa pui, stai linistita..

Klarisse graviduta 17+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Sunt o 17+

Ingerasul meu

Eu intru in categoria "asa nu" Mananc non-stop, orice/oricat...pur si simplu asa sunt dintotdeauna, de mica ma si vad cum aveam mereu prin buzunare cate ceva de rontait, cand ieseam afara ieseam cu cate-o bucata de paine in mana...parca eram din Somalia. Cred ca e ceva dereglat la etajul de sus.

De nsacut pe Iustina am nascut-o cu o zi inainte de a face 40 de sapt. fix - aveam DPN-ul pe 1 nov. si am nascut pe 31 oct. - dupa calculatorul de aici, dupa ultimul CM.

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Ana Perianu, asa este, m-am obisnuit cu ideea de fetita, dar vezi, D nu m-a lasat sa cumpar nimic pana acum ! Stia El ce stia! Am numai o pisica galbena ( cu umpicuts de roz!) si sora-mea a luat niste botosi roz mici mici si haiosi, dar atat. La tine nu cred ca se mai schimba, dupa 23s daca ai facut o eco ok, asa ramane. De-aia astept eu inca o luna pana la eco de 23s ca sa fiu 100% ca trebuie sa schimb caruciorul! Incet incet ma obisnuiesc eu, deja sunt muuult mai calma, dar cred ca-mi voi dori tot timpul si o fetita!

Cristina cu tenta bleu 18+

Ha ha ha
Cristina, exact asa am patit eu...cu botosii.La prima sarcina.
Eu spuneam la toti ca voi avea baiat - asta inainte de eco de 12 sapt.Deci va dati seama... Dar pt ca de obicei cam am dreptate chiar cand nu ma bazez pe nimic stintific, concret, ci doar pe un feeling ,sora mea nu a mai asteptat nici o comfirmare mi-a faut cadou printre altele o pereche de pantofi sport Nike pt 0-3 luni albstrii absolut adorabili.
Ii am si acum si va avea cine sa ii foloseasca!!!
Iti doresc si tie la fel, poate ca e un semn..

Ca o paranteza ,apropos de faptul ca pe mine nu ma inseala 'instinctele' ...m-au inselat de 2 ori. La prima sarcina cu toate ca vroiam fata ( si sotul si mai si , ba si la a doua el tot fata vroia) eram 100% convinsa ca e baiat. Acum doream baiat dar eram convinsa ca e fata. Si a fost invers...
Sotul in schimb a fost spot on. La prima sarcina a cumpara chestii roz cu toate ca ii ziceam eu ca stiu mai bine si ca e baiat...iar la a doua cu vreo 2 luni inainte sa raman insarcinata a cumparat pantofiori, salteluta de schimbat bebe si jucarii albastre...
Noi am cumparat f multe lucruri pana sa raman insarcinata a doua oara..poate suna aiurea dar la prima sarcina am incercat ceva, am facut teste de ovulatie iar la a doua la 2 luni dupa ce am hotarat sa incercam s-a si intmplat....poate nu are legatura dar eu asa am simtit..
Si dupa ce am aflat si sexul si mai si. Acum mai avem numai de zugravit camera lui BB in albastru si decorat peretii si caruciorul dublu la care nu ne-am hotarat. Cel ce il comandasem nu mai exista pe stoc...si tot incercam sa gasim unul care sa satisfaca toate criteriile...
Stiu ca unele persoane sunt superstitioase dar eu nu am putut sa rezist...si mi s-ar parea greu sa cumpar ceva dupa ce se naste...nici on line nu cred ca as avea chef timp, rabdare...

Lara w21+ Jamie and Errie 19mths

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput