Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Fulguta , Maytrei
Kiti ia sa te cert un pic: ce-ai cautat ieri pana la ora 12 noaptea la serviciu? Iti trebuie o bataita zdravana. Sa nu se mai intample!

19+

crina cu

Off..ce naiba sa fac daca nu am castigat la loto? Nici macar nu am jucat, dar poate este cazul.
La noi asa este, cand aveam deadline cu cate un proiect, stai...pana nu mai poti. Stiam eu ca bibliotecara tb sa ma fac. Asta este job-ul meu ideal - cateva ore pe zi si vinerea program scurt

Kiti, 17+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Nu stiu voi, dar eu abia astept luna iulie ca sa intru in concediu si sa nu ma mai uit inapoi. Sa stau cu voi pe forum toata ziulica si sa cumpar hainute pentru veveritoiu' meu, sa ii pregatesc camera, sa stau in foisor..sa ma plimb..deh..numai activitati de astea solicitante..

Klarisse graviduta 17+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Liliana sa speram si sa ne rugam la Dumnezeu sa fie totul bine, insa peste tot in spitale ar trebui sa fie curat indiferent pentru ce cauze sunt pacientii acolo, eu am fost internata la Institutul de Oncologie Bucuresti 1 saptamana in noiembrie 2009 unde am suferit si o operatie la un san eu am fost un caz fericit ca nu am nimik grav insa marea majoritate de acolo sunt foarte bolnavi sunt 7 etaje cu saloane pline de oameni grav bolnavi din toata tzara si acolo este la fel de murdar peste tot in spitalele romanesti ai sa ai parte de ceea ce ai vazut tu la Municipal, insa nu stiu pe cate fete le tzine buzunarul sa faca ceea ce e la "moda" acum, teste peste teste, celule stem, clinici private, 15mii de vaccine si de controale etc..totusi sa incercam sa nu ne descurajam ... daca am gandi asa probabil ca femeile din clasa de mijloc a societatii nu ar mai trebui sa faca bebelushi ptr ca e periculos...nu au bani decat de CF2 sau Municipal....Totusi trebuie sa gandim pozitiv sunt mii de femei care nasc intr-un an la aceste spitale... Cu totii vrem ceea ce e mai bun pentru noi!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Fulguta , Maytrei
Kiti ia sa te cert un pic: ce-ai cautat ieri pana la ora 12 noaptea la serviciu? Iti trebuie o bataita zdravana. Sa nu se mai intample!

19+

crina cu

Off..ce naiba sa fac daca nu am castigat la loto? Nici macar nu am jucat, dar poate este cazul.
La noi asa este, cand aveam deadline cu cate un proiect, stai...pana nu mai poti. Stiam eu ca bibliotecara tb sa ma fac. Asta este job-ul meu ideal - cateva ore pe zi si vinerea program scurt

Kiti, 17+ si mami de Vlad 15.05.2006

Inteleg cand e vb de proiecte, dar totusi e prea tarziu pt bebe

--------------------------------------------------
Sunt o 17+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Eu una nu am bani sa nasc la particular, nici daca aceea m-ar fi primit si nu as fi avut afectiunile pe care le am.
o pritena de a mea a nascut la medlife si a fost dezamagitor.
Am mai spus:bebeii erau schimbati la rand de pampersi, fara ca asistenta sa isi schimbe manusile la fiecare bebe.daca a avut unul ceva(si a avut), a dat tututor.au decis cu 10 min inainte sa iasa bebele sa faca cezariana.
cea mai suparatoare chestie(si asta o stiu din cel putin 3-4 surse) una ti se spune ca platesti si alta platesti.
prietena mea s-a internat ca o costa 1500 de euro si a platit 2200,700 costuri colaterale.

la Munciipal eu avut o experienta f urata si asta ma sperie si cand voi naste.Din pacate sau din fericire , acolo e medicul care a vrut s ama preia sia colo sunt singurii care s-au bagat,avand in vedere riscurile pe care le am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Klarisse, ma bag si eu la activitati d-astea solicitante. Sigur am sa dau randament.

Ionela, un gem de nuci... Am sa-l mananc asa de repede incat or sa-mi sara fulgii de placere.

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Nu stiu voi, dar eu abia astept luna iulie ca sa intru in concediu si sa nu ma mai uit inapoi. Sa stau cu voi pe forum toata ziulica si sa cumpar hainute pentru veveritoiu' meu, sa ii pregatesc camera, sa stau in foisor..sa ma plimb..deh..numai activitati de astea solicitante..

Klarisse graviduta 17+

uta28 este 17+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Apr-pos de ce ziceati acum 2-3 capitole, de ce vi se intampla in sarcina..vis-a-vis de neuronii in vacanta! Azi dimineata am pus fierul in priza sa-mi cald una bucata bluza, l-am asezat pe masa de calcat intr-un capat, in celalalt capat cana cu cafea - am asezat una bucata bluza pe masa si m-am apucat de calcat..cu ce credeti? cu cana de cafeaaa... Noroc c-am observat inainte de-a o plimba in stanga si-n dreapta, ca o varsam peste bluza cu siguranta...

Klarisse, si eu astept cu interes luna iulie, simt ca nu mai pooot, am niste calduri de-mi vine sa ma bag sub dushul rece (la serviciu), mi-e somn de-mi pica si capul pe tastatura, ma dor picioarele de atata stat pe scaun...sa mai spun?

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Lora apropo de faza cu caldurile, acum la mine in birou sunt 27 de grade...avand in vedere ca starea de graviditate in esenta ei inseamna calduri peste calduri, sunt un pachet de nervi ca astia de la mine nu vor inca sa dea drumul la aer conditionat...
Imi vine sa o iau la fuga..

Klarisse graviduta 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Eu sper sa fiu una din fericitele gravidute care nu are probl cu caldura. Eu vara, cand afara sunt 40 si ceva de grade, nu am nici o probl cu caldura si arsita iar noaptea ma inveles cu patura. Nu prea transpir si chiar imi place cand e foarte cald

--------------------------------------------------
Sunt o 17+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetele, saru'mana pentru incurajare. Incerc sa fiu optimista si sa privesc partea buna a lucrurilor...bebelusul e dezvoltat normal, in parametri buni...ce va aparea (sau disparea pe parcurs) trebuie sa aiba o rezolvare.

chichuta, poti dezvolta putin te rog treaba asta cu tumoretele benigne? Ce implicatii pot avea? Se elimina ulterior cu tratament, chirurgical, sau pot ramane linistite fara sa afecteze?
In privinta caruciorului tau...nu mai fi trista. Sunt sigura ca atunci cand o sa ai bebelusul in brate si cand vei vedea ce usor se ingrijesc baieteii...asa o sa te obisnuiesti si o sa uiti ca ai vrut fetitza vreodata.
Uite, asa am patit si noi: La prima sarcina am vrut fetitza...a fost Vladimir si nu concepem acum sa fi fost fetitza. La sarcina asta ne-am zis: ce-o fi, sanatos sa fie dar cand lumea ne spunea: "Acum o sa vina si fetitza" parca ma simteam putin revoltata, semn ca in sufletul meu imi doream ca tot baiat sa fie. (ceea ce si este).
In privinta numelui...cand ne-am internat sa nastem (pentru ca sotul a asistat si el la nastere ), habar n-aveam cum o sa il cheme...abia in ultima zi cand trebuia sa completam fisa de externare am decis sa fie Vladimir Constantin.

fulgutza, mi-ai dat o idee buna cu "sfatul medicului" insa mi-am prins urechile la completarea fisei. Intre timp am gasit alt site, acum astept un raspuns.

andre_flo, daca ti-a zis ca e bine ar trebui sa te linistesti. Daca ar fi fost problema, macar te-ar mai fi chemat la echo sau ar fi atras atentia dr. Mai ai ceva de asteptat pana pe 24 mai, important e sa nu te stressezi.

ghiocela, tu iei vreun tratament pentru calcifierea ta sau pur si simplu o ignori? Ca eu, ok, am acceptat presupusul diagnostic, dar as vrea tare mult sa inteleg ce implicatii ar fi (daca ar fi) pe viitor.

Lucianna, intrebai de concedii... noi suntem in focuri, pe 1 iunie o sa plecam cu Vladi in Turcia la un "super all inclusiv", abia astept sa stau cu burta "acoperita" la soare. Am vreo 3 costume de baie de gravida si mi-e tare drag de ele si de burta. La controlul de pe 20 mai o sa iau si o scrisoare de la medic cum ca pot zbura cu avionul, apoi o voi traduce si in limba turca pentru a nu avea probleme la intoarcere.

ionela.m, ce m-am distrat cu peretele pe care il veti face voi cadou bebelusului sa deseneze pe el... Sa-mi spuneti si mie dupa aceea cum ii veti explica copilasului ca "doar pe acel perete" are voie sa deseneze iar pe alti pereti NU. Si pregatiti-va si cu raspunsuri la intrebarea "da' de ce nu?"

oramona, problema cu calcifierea e la bb, nu la mine. Ca daca era problema mea, zau daca mi-ar fi pasat... Sunt optimista insa ca va fi bine.

Am cautat pe net despre Xyzal: Sarcina si alaptarea: Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului inainte de administrarea acestui medicament. Desi studiile efectuate la animale nu au relevat efecte negative, Xyzal comprimate 5 mg nu trebuie administrat in timpul sarcinii. Daca se administreaza accidental Xyzal comprimate 5 mg in timpul sarcinii, nu sunt de asteptat efecte grave asupra fatului, dar cu toate acestea trebuie intrerupta imediat administrarea medicamentului.
Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului inainte de administrarea acestui medicament. Xyzal comprimate 5 mg nu trebuie administrat in timpul alaptarii deoarece se presupune ca substanta activa trece in laptele matern
Asadar, atentie!

Pupici, merg putin la somn. Revin pe seara sa va povestesc de rochie.

Andreea, in 22+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput