Bazar (13)

Raspunsuri - Pagina 49

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Daria, tb sa o intrebi de taxe. parca am mai discutat asta mai demult pe aici si ramasese ca cel care castiga un produs da un pm "vanzatorului" ( inainte de a plati in cont) in care sa intrebe si cum vor face cu taxele, care varianta de mai sus se aplica. Asta bineinteles inainte sa se adauge regula de ieri parca ca se va scrie la fiecare produs in parte. Off, incurcaturi. Dar cu ramburs e si mai complicat si mai scump.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Daria, tb sa o intrebi de taxe. parca am mai discutat asta mai demult pe aici si ramasese ca cel care castiga un produs da un pm "vanzatorului" ( inainte de a plati in cont) in care sa intrebe si cum vor face cu taxele, care varianta de mai sus se aplica. Asta bineinteles inainte sa se adauge regula de ieri parca ca se va scrie la fiecare produs in parte. Off, incurcaturi. Dar cu ramburs e si mai complicat si mai scump.

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Exact, mult mai scump

Io o astept pe Kriss sa ne lamureasca ce sa scriem la produse !!!
Sa nu se mai supere nimeni

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mihaela, dar un mail cu scan la chitante sau macar ce si in ce cont a platit ne poate trimite?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ducky, imi pare rau ca ai trimis deja pachetul, am mai castigat o rochita de la tine. Doar am vrut sa-ti trimit PM, dar nu am mai apucat.
In fine, o rezolvam noi, poate mai gasesc ceva de licitat de la tine,

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Mihaela, dar un mail cu scan la chitante sau macar ce si in ce cont a platit ne poate trimite?

Laura,o sa o sun mai tarziu,acum fug sa culc varicelosu'si cred ca si-a culcat si ea pitica!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

H 176 - 17 ron
H 177 - 13 ron
H 180 - 13 ron
H 184 - 12 ron

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

mari_paun ti-am trimis cu ceva zile in urma un PM in care te rugam sa masori pantalonii astia: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5458458144077642370 . Poti sa imi raspunzi, te rog?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

eu am de trimis cuiva o palariuta, pana ieri era in Finalizate, s-a achitat si mutat? ca nu o mai gasesc. Astept pm de la cumparatoare in caz ca a platit.

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Ada le-am mai masurat io odata si din ce-mi aduc aminte au 13 cm in interior. Toculetul are cam 1,5 cm in zona cea mai inalta dispre calcai dar talpa e plina, ca la cele ortopedice, deci nu se agata in toculet cand merge. Dar achtung! Sunt potrivite pt un piciorus mai finut, fi-mea avea labute cu pernute si pe cand i-ar fi fost bune la lungime o strangeau un pic baretele asa ca i-am luat niste unele butucanoase

Mai am niste sandalute de joaca (adica purtate) nr. 22, 2 perechi, o sa le pun si pe alea azi, tu parca erai in cautare, nu?

Io, io eram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Supralicitez H176 - 20 lei

Mergi la inceput