Bazar (13)
Raspunsuri - Pagina 33
valenita spune:
Buna!
Am "vanat" si eu produsele de la boticelina, am sperat sa fie si rochite, asa ca maratonul incepe :)
Asadar licitez pentru : F105, F107, F108, F109 si G102
ada_coman spune:
Supralicitez H188-10 lei
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Leditia spune:
Nushulica,a ajuns pachetul..cu hartiile rupte,dar nu se vede a fi umblat la el..doar hartiile au venit asa atarnate :)))
Nu am vazut decat rochita roz de deasupra,care e superba..
Prin urmare,rog pe cele ce au castigat produse din acest lot,sa zic asa,sa-mi dea PM cu linkul exact al produsului ,sa nu ma incurc in ele,ca pe-ale mele le stiu eu,dar pe astea nu..si care ce bonus vrea,ca sunt si bonusuri..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
nushulica spune:
ledi ma bucur ca a ajuns desi asa greu de parca l-as fi trimis din congosper sa te descurci cu "imparteala"
eu mai pregatesc o tura de haine si incaltaminte dama dar nu te mai incurc pe tine,o sa apelez iar la mama...oricum pe marti ca de maine pana luni vom fi plecati...cu sorcova
de David si 19+
Leditia spune:
Nushulica,incaltamitea e nr 35?Sa stiu dk ma pun frumos la rand
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
boticelina spune:
Carmina rochita alba de printesa are 28x2 cm in talie si 60 cm lungime totala de la umar pana jos, cordon de satin cu funda mare la spate. Este posibil sa am si rochite de sarmale pt pui mici, de la fi-mea nu, ca io nu agreez genul, dar poate de la nepoata mea. Doar ca sunt la parintii mei sacii cu haine (acolo depozitam cu totii bunurile, pt ca au spatiu) dar doar in weekend ajung la ei si pot sa rascolesc... Dar sigur am niste pantofi de lac roz superbi, niciodata purtati (le-au fost mici din start si lu' nepoata-mea si lu' fi-mea), americani de la mama lor, nr. 17.5 , daca v-ar veni ii fac io cadou bebelinei
giorgi, salopeta Ralph Lauren are 88 lg de la maximum bretelei pana jos, talie 33x2 cm, crac interior 36 cm.
Selene m-am tot gandit si daca cu rochita pot sa ma descurc cumva cu cat material e, pt paltonas nu e nicio speranta din cauza ca fusta e dintr-un material cu model si trebuie sa respecti firul de lungime la croi, sa faci unele chestii pe bie, deci e imposibil sa ajuga. Pot face in schimb o pelerina, cu fante pt maini, poate si cu gluga (dar nu stiu sigur daca ajunge materialul si pt ea...)
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Nushulica,incaltamitea e nr 35?Sa stiu dk ma pun frumos la rand POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
neee,sorry...e de la sora mea si toate-s 39-40
de David si 19+
marybehappy spune:
Buna seara tuturor!
Supralicitez
G99-geaca subtire 4 ani boticelina-ptAndrei-7lei
G100-geaca portoblugi-boticelina-ptAndrei-9lei
si licitez:
R186-Teste nat2006-Flowers-ptIonela-3lei
R194-Mate testare nat-Flowers-pt ionela-6lei
Multumesc!
Mary
LoraG76 spune:
Licitez D179:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#5468119715658704354
Lora, mami de Iustina si 23+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Nushulica,a ajuns pachetul..cu hartiile rupte,dar nu se vede a fi umblat la el..doar hartiile au venit asa atarnate :))) Nu am vazut decat rochita roz de deasupra,care e superba.. Prin urmare,rog pe cele ce au castigat produse din acest lot,sa zic asa,sa-mi dea PM cu linkul exact al produsului ,sa nu ma incurc in ele,ca pe-ale mele le stiu eu,dar pe astea nu..si care ce bonus vrea,ca sunt si bonusuri.. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
Heheee, rochita chiriasei din burta de la mine! N-am platit inca, astept sa ia salariul al meu sot pe 15.
Lora, mami de Iustina si 23+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)