Bazar (13)
Raspunsuri - Pagina 3
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carminabulina
nushulica ma bucur ca ti-a placut sacul. sper ca nu esti dezamagita de marimea lui! Eu am scris ca este de bebe mic si parca am dat si masuratorile. Oricum asta si cel pe care l-a luat Laura25 au fost cei mai frumosi saci de dormit pe care i-am avut. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
nu,nu,Doamne fereste! ziceam doar ca m-a facut sa realizez ca buburuza care va dormi in el va fi asa micuta...sacul este superb,repet
de David si 17+
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Selene fiindca mi-ai citat mesajul inseamna ca ma intrebai pe mine. Raspunsul meu este: da poti muta, multumesc!. |
Nu neaparat. Daca ai dat codurile la produsele castigate, iar titularul contului a confirmat plata, este ok sa mute orice responsabil de bazar produsele. Eu i-am raspuns, pentru ca eram si eu la actualizare si tocmai vroiam sa le confirm. Credeam ca ai solicitat confirmare de plata, nu sa confirme cineva anume.
Eu tocmai cautam in tot topic linkuri la produse platite si confirmari de plata si am pus 2 posturi cu confirmari.
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Dar Nostradamus unde? Ca nu scrie... Si nici Citadela... |
N-am inteles ce-ai vrut sa spui cu mesajul asta, poate imi explici.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
carminabulina spune:
Ah nushulic mic, m-am linistit.
Kid, era o gluma pt selene_b, dar am uitat eu sa pun emoticonul cu zambet. O fac acum
Mercedes spune:
Mesaj de la flowers
,,Poti sa-i spui carminei ca boleroul este la uscat si am sa-l trimit maine sau poimaine, daca nu e graba, altfel il bag la uscat in masina...?Asa ,si pt cine a licitat Lectii particulare sper ca stie ca nu are legatura cu matematica.In alta ordine de idei daca intampinati greutati in rezolvarea subiectelor va stau la dispozitie pe mail sau pm(asta doar in cazul in care nu ma depasesc:) ),,
Sper ca nu e tarziu sa transmit mesajul, eu n am mai intrat de ieri dupa amiaza pe net.
Mercedes spune:
Licitez pentru o colega
H173. Bluza subtire 4-5 ani, ducky - pentru Robi 3 lei
G43 Tricou aproape nou, 3-4 ani 8 lei, cristina_OR (se afla la Mihaela77O) - pentru Alex
G44. Tricou 3-4 ani, 4 lei, cristina_OR (se afla la Mihaela77O) - pentru Alex
G46. Pantaloni casa, 3-4 ani, 5 lei, cristina_OR (se afla la Mihaela77O) - pentru Alex
I 141. Tricou Jeep, cam pentru 12 ani, 4 RON_pentru Ema, de la Selene_Bunny -4 lei
I158. Bluza cu Stich, mar 128, L 45, l 39 cm, stare buna, 3 lei, ducky - pentru Robi -3 lei
Laura25 spune:
Mesaj de la Flowers: "Buna dimineata! Am trimis ieri colete pentru Laura25+ramona_patra si pentru Mercedes. Urmeaza astazi carminabulina. Lista ramane deschisa."
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ana l spune:
Matilda 33, poti sa faci urmatorul lucru:
trimiti in colet toate produsele pe care le ai pentru donat pentru un anumit caz, mamicii repsective. Iar ea va cere si taxa de transport sas-i fie platita in contul cazului ei. Astfel se rezolva si problema transportului .
Bineinteles ca trebuie si mamica respectiva sa fie de acord. Dar eu sunt sigura ca fiecare va accepta bucuroasa. Exceptie cred ca vor face cazurile in care se impune spitalizarea.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
saryta spune:
flowers - am o domnisorica in clasa a V-a ...pt ea am luat cartile de mate si vazand-o si pe cea cu pregatirea pt love m-am gandit ca e bine de citit ca am trei iedute viitoare domnisoare .
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
ancadragoman spune:
Am pus ieri coletele pentru Carmina si Ellinia+Laura
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!