Bazar (13)
Raspunsuri - Pagina 23
alexandrina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carminabulina
da da ce jene imi e!!! ma gandeam sa dau din start mai lut adica 10lei/buc. dar nu stiu ce matematica am invatat eu la scoala de am facut scadere in loc de adunare. Scuzeeeeeee!!! |
Deci, vezi de mai sunt carti de mate de la Flowers ca nici scaderea nu dadea atata PS: nu-ti trimit cartile azi.
ACTUALIZEZ
Flowers zicea aseara (mail-ul era mutat):
"Mihaela 770, eu ti-am scis ca am licitat ,nu castigat masina de paine si pana la ora asta era si achitata daca nu supralicita cineva cu 10 min inainte de terminare licitatiei mele. PM-ul l-am trimis mai inainte deoarece am ramas fara net si vroiam sa-ti las adresa."
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Va rog ma poate ajuta cineva si pe mine, acum pregateam coletul pt Ellinia ca plec intr-o jumatate de ora la posta si am vazut ca nu scrie blocul in adresa care mi-a trimis-o, daca stie cineva sa-mi dea urgent pm. |
Cred ca 56 e numarul blocului, nici eu n-am bloc in adresa ei si coletul a ajuns.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Leditia spune:
Mercedes,confirm plata facuta de tine -33ron.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
simonapro spune:
Multumesc Alexandrina, i-am dat si ei pm poate imi raspunde pana plec.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
anca_27 spune:
Fetelor, pot licita pantofii de la K32, Finalizate critice?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
ellinia spune:
Simona, ti-am raspuns la pm, scuze ca n-am fost pe faza.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Leditia Mercedes,confirm plata facuta de tine -33ron. |
Le mut.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui anca_27 Fetelor, pot licita pantofii de la K32, Finalizate critice? Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici .......................................... Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea... |
Teoretic, da. Dar mai bine da un PM crissandradei intai si intreaba daca ii mai are sau i-a trimis deja la crisis81.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alexandrina spune:
citat din mesajul lui anca_27 Fetelor, pot licita pantofii de la K32, Finalizate critice? |
Habar n-am.
Intreab-o pe crissandrada daca-i mai are si daca a contactat-o cumva criss cum ca i-ar fi platit.
Sunt produse de adaugat, eu nu mai pot...
Laura25 spune:
Intrebare: sunt amatori de carti din colectia Cotidianul? As avea ce pune la bazar, dar sunt doritori?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me