Bazar (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

ada coman, am masurat
deci:
D174
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#5466370832805929730
are 43 cm lungime si 20 cm bust;
D179
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#5466371398931905010
are 31 cm lungime;
D178
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/D912Luni#5466376244060301714
are 33 cm lungime si 20 cm maneca.

Gianina,mami de Simo si Ade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Valeu, de ieri de la pranz pana acum ati scris 20 de pagini!

Selene am avizul, dar n-am mai reusit sa ajung la posta, maine abia, am stat cu tati ca a fost bolnav si azi pe la spital. Imi cer scuze si fetelor carora le-am promis ca trimit ieri, maine dimi fug la posta.

Ma duc sa citesc din urma.

Si licitez D139 si ma actualizez, sa-mi intru si eu in paine

Bazar DC

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Ma intereseaza si pe mine de incaltat pt piticul meu micut :

K68.2 Ghete piele intoarsa, albastru-verde, nr.17, 15 lei, Anuc (se afla la alex_andra) -pentru David*plata expeditie in cont umanitar*

Vreau sa stiu daca au talonet (ridicatura dinspre interiorul talpii) si cati cm are talpa.

K68.1 Ghete piele intoarsa alb-bej, Baby Fox, nr 17, 15 lei, Anuc (se afla la alex_andra) - pentru David*plata expeditie in cont umanitar*

sunt cei din fata care eu ii vad alb cu galben sau cei mai din spate , de langa cei cu verde cu albastru ?

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Mamagiuliei, am primit azi caciulitele, multumesc.

vezi ca nu cred ca e o idee prea buna cu pusul in plic, plicul arata jalnic si in plus era si taiat destul de mult, cat sa se vada ce era in el.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Imi pare rau, eu asta am la servici, plicuri.
Si cutiile la fel sunt desfacute, cum am semnalat si eu, important e sa fie in punga "marfa".

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Am uitat sa intreb cum au talpa, ferma dar elastica in acelasi timp sau mai degraba rigida?
Multumsc.

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Mamagiuliei, am primit azi caciulitele, multumesc.

vezi ca nu cred ca e o idee prea buna cu pusul in plic, plicul arata jalnic si in plus era si taiat destul de mult, cat sa se vada ce era in el.

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Imi pare rau, eu asta am la servici, plicuri.
Si cutiile la fel sunt desfacute, cum am semnalat si eu, important e sa fie in punga "marfa".

Daria, nu era un repros, daca asa l-ai perceput. Ti-am semnalat asta, ca pe viitor sa nu dispara ceva. Poti trimite cum vrei tu, evident.

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vaninaaa spune:

Azi voi depune si eu banii pentru produsele castigate de mine, dar am o intrebare: daca depun banii direct la banca respectiva, se mai taxeaza 3 lei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vaninaaa

Azi voi depune si eu banii pentru produsele castigate de mine, dar am o intrebare: daca depun banii direct la banca respectiva, se mai taxeaza 3 lei?

Daca pui banii direct la banca, la ghiseu, banca nu ia nici un comision, deci nu trebuie sa pui pt asta nimic in plus. Dar daca ai licitat un produs pt care ofertatul a cerut sa se plateasca de catre cumparator taxa postala in contul copilului, atunci trebuie sa pui 2.5lei in plus.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Esseea, recunosc ca imi e foarte, foarte comod cu plicurile. Daca tre` sa fac cutie, tre` sa caut hartie alba care la fel se franjureste si m-am gandit ca daca pun cateva hainute in punga, nu au ce pati. Evident daca as trimite obiecte fragile m-as gandi altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetele... ce matinale si harnicute sunteti... gata.. imi declar dependenta nou capatuita pt bazarul vostru.. si doar am fost avertizata...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput