Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (386)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Eeei, ce pisicutza brunetica si frumoasa am vazut eu ! Si un cavaler care o sa aiba grija de surioara lui
De cate ori ma uit la poze cu bebelusi&papanashi ma minunez cat de mici sunt primii

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Ramonaiani, haide mai, ce naiba, nici Adi nu vrea si nu spune cand face ceva, si eu nu-s deloc depresata pt asta. E un moment potrivit pt orice, le vine si lor vremea sa se hotarasca pentru olita. Capul sus, ai doua bucatele copilasi absolut minunati, sunt cel mai bun motiv de alungarea depresiei (inclusiv a kg in plus ).

Luy iti doresc un week-end superb, cu multa relaxare si odihna .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Mariana, multumesc .
Da,da, sunt de acord cu papanash, nu te stresa cu olita ! Toate la vremea lor ! Stai linistita, ca n-o sa merga Eliza la scoala cu pampers !
Eu recunosc ca in privinta asta sunt foaaarte relaxata ( ca sa nu mai zic ca mi se pare mult mai comod cu pampers cand plecam pe undeva ). Stiu ca la gradi ii pune pe olita, dar deocamdata nu-i lasa fara pampers ( desi a fost o vreme cand au incercat, pe urma au renuntat ca si-or fi dat seama ca-i prea devreme si venise oricum frigul ). Cred ca vor relua operatiunea cat de curand si atunci ma mobilizez si eu s-o continui acasa.

Mergi la inceput

Mara, ce ne mai povestesti despre printesa voastra ? Ce minunatii mai face ? Cum mancarea cum mai stati, tot asa, are dieta pe baza de inghetata ?

Pupam fetele frumoase si-l salutam pe tatic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Papanash, am admirat pozele voastre de la Balcic, foarte frumoase, se vede ca Andrei s-a distrat tare bine. Referitor la inot, eu stau langa Lia Manoliu si chiar vroiam sa ma duc zilele astea sa ma interesez pentru Antonia. Pretul care l-ai scris tu mi se pare f ok, avand in vedere Baby Spa care are pretul de 170 ron pe sedinta. Eu am intrebat-o pe kinetoterapeuta Antoniei si mi-a recomandat Lia Manoliu sau Baby Spa, mai aveam un bazin pe langa noi dar am inteles ca daca le ceri autorizatia pentru respectarea normelor specifice-igiena, nu au. La Lia Manoliu am inteles ca e ok din acest punct de vedere.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 27s+

Poze

ma intereseaza si pe mine sa-l duc pe Cristi, iar recomandarea a fost Lia Manoliu....dar nu stiu prea multe amanaunte, poate imi spui si mie, program, cat costa...etc. Vreu sa-l duc prin iulie dupa vacanta ...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, ai dreptate sa nu te stresezi, dar trebuie sa urmaresti momentul, concluzia mea este ca numai atunci cand este pregatit trebuie sa iei initiativa si sa te ti de ea, iar asta tb speculat...eu sunt tare bucuroasa ca am reusit atat de usor sa scapam de pampers ziua (nici macar afara nu mai cere pt kk), e adevarat ca nu face mereu kk la olita sau wc, dar am noroc ca-l face cum se trezeste si nu apuc sa-i dau pampersul de noapte...se intelege ca noaptea inca nu am renuntat/nici nu am mai incercat, astept sa se incalzeasca in casa, la noi este frig noaptea si nu vreau sa risc raceli.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Pisicuta Irinei e adorabila, na ca m-a inspirat si pe mine sa ma mobilizez la treaba!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Luy, felicitari pentru semnatura, asteptam cuminti in bancuta vestile, desi eu am asa o banuiala

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Mara, ce ne mai povestesti despre printesa voastra ? Ce minunatii mai face ? Cum mancarea cum mai stati, tot asa, are dieta pe baza de inghetata ?

Pupam fetele frumoase si-l salutam pe tatic !

Multumim de intrebare, suntem bine acum, am suferit cu Puppi vreo 3 saptamani de gripa/raceala cu tuse pana la vomitat in jet, cu nemancat nimic 10 zile, cu febra, cu reactie alergica la Favitusin (desi nu era 1x cand lua) si cireasa de pe tort-bronsita de sfarsit. Asteptam si noi caldura specifica primaverii, caci avem azi 7°C si ploua, numai bine pt depresii :(
Puppi e vioaie, activa si energica. Mult mai ascultatoare in ultima vreme, vorbeste neincetat, canta, se joaca frumos cu alti copii si asteapta luna august sa mearga la gradi. Nu am primit loc, insa cu PCR s-a rezolvat si din 9 august incepe de la 9am la 2pm, desi eu nu vroiam decat pana la 12pm, dar nu aveau loc pt program scurt, deci trebuie s-o las si la masa de pranz acolo, asa ca n-o sa stiu ce n-a mancat, caci da, tot pe cura cu inghetata suntem .
Cel mai mult ii place-n moment sa se dea cu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=ae1cf5b666184ba4e60426&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> bicicleta si ii reuseste bine .
Ne spune mereu ca ne iubeste, ne pupa si ne strange-n brate cu toata forta ei. Cand e sg cu unul din noi acasa, cum vine celalalt da raport complet, cu detalii foarte amanuntite si nu-i scapa nimicuta, nici din gesturi nici din conversatii. Doarme imbratisata cu noi si ne cauta mereu prin pat sa ne simta aproape, deci e cam pierduta lupta cu patutu ei, dar nu ma deranjeaza, ba este fantastic sa-i simt mereu respiratia si mirosul dulce .

Ne ocupa tot timpul, de aceea nici nu prea mai scriu, dar citesc mai tot. Imi pare rau ca a fost bolnavioara Maria si sper sa ramana sanatoasa si mancacioasa .

Felicitari fetelor pt concediile reusite!

Am trimis pe mail link la pozele din ultimele luni, sa vedeti ce-am mai crescut si noi (in inaltime) si ce ne-a mai crescut si noua parul ("cret si lung si culoarea coniac" -cum zice Puppi).

Pupici multi tuturor copiilor si mamicilor!
Felicitari mamicilor cu 2 copilasi, sunteti extraordinare cum va descurcati, tot respectul si multe de la noi!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna,

pe noi ne-a trimis ploaia acasa ....

Yaia , ti-am admirat minunatiiiiii
adevarata sursa de inspiratie

Ramonaiani,ma asez si eu pe bancuta langa tine

Gabriela,eu zic baietel la Luy ! de data sta suntem de aceeasi parte a baricadei?

al meu si-a facut topogan din extensia mesei
ma duc sa stau prin preajma

Mergi la inceput