Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Ce fac embrionasii? Te-au sunat? Cati sunt? ICSI sau normali? Iti face si AH? ![]() Shery 28 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
am 7 puiuti, au spus ca arata frumos pt prima zi si maine la 12 ma duc la transfer

vreau sa mi puna 4 pui, sa fiu sigura ca de data asta iese ceva
mirela2 spune:
fiv+icsi shery, nu stiu daca o sa mi faca si AH, dar intreb maine, ca azi m a sunat asistenta embrioloagei, ea era in alta procedura![]()

ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maya71 Fetelor am reusit... cu apartamentul deocamdata. E super bine, curat si acceptabila la pret chiria.Urmeaza si cu ... stiti voi cu ce ![]() Micutzo... voi urmati. Va . Ma duc sa/mi mut toti fagurasi, polenutul si miericica... mut stupusorul. Schimb locul, schimb norocul... SA FIE CU NOROC PTR TOATA LUMEA!![]() ucenic(aspirant) burtica ![]() |
superrrr
Oana
30+ Matei
eladea2005 spune:
princess, eu nu ziceam de vergeturi...din fericire n-am asa ceva...doar venele f pronuntate..cred ca am o piele prea subtire..
mirela...bafta multa...4 zici??? sa fie cu noroc..![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
31+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Mycya spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mirela2
am 7 puiuti, au spus ca arata frumos pt prima zi si maine la 12 ma duc la transfer ![]() ![]() ![]() vreau sa mi puna 4 pui, sa fiu sigura ca de data asta iese ceva ![]() |
sa dea Dumnezeu sa fie puternici puiutii de data asta

Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
Otiliav spune:
Wow Mirela, 4 vrei sa pui. Nu-i cam mult? Adica ei te lasa?
Te intreb ca am avut colega la odiseea trecuta cu 4 embrioni (din 2 pusi, unul s-a divizat in tripleti) si a facut emrioreductie, a ramas cu unul, frumos foc.
Oricum pana acum suna bine, 7 frumosi. AH nu cumva se facea de la inceput, ca acum deja s-au iubit ![]()
Maya, sa speram ca schimbi locul ,schimbi norocul. Sa fiti fericiti la noua adresa!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+
Iulia Alexandra
beluistef spune:
am 7 puiuti, au spus ca arata frumos pt prima zi si maine la 12 ma duc la transfer ![]() ![]() ![]() vreau sa mi puna 4 pui, sa fiu sigura ca de data asta iese ceva ![]() |
Sa dea Domnul ca de data asta
sa se prinda , insa cel mai important este ca de data asta sa fie totul bine pana la final, fie ca e 1,2,3 sau poate toti 4. Mult succes si asteptam vestea cea mare 
Elena,
30+ cu
Stefan Christian Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: -10 sapt. 

maya71 spune:
Sufletoi drag,
hai ca/i de bine... ptr toata lumea sa fie.Cu scorul... stii reclama (dar o adaptam) cu 'scump doamna, scump dincolo nu e mai ieftin?'
Ptr mine ar fi imposibil sa fac asa ceva, dar nu se stie niciodata de ce esti in stare...

Alesia (30.10.2007)