Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 5
paula_m spune:
Alina, ai dreptate!!! Mi-am salvat toate cartile de pe mail, dar inca nu m-am apucat de niciuna. Am zis ca mai lucrez pana in iunie si apoi ma apuc de studiul cartilor. Dar, mi-e mai usor sa va intreb pe voi![]()
Paula,
28+ cu 
bumblebee spune:
Am gasit, in cartea scirsa de Ana Culcer scrie asa: "Laptele de mama contine o canitatte mare de vitamine, nivelul lor depinde foarte mult de hrana mamei, daca mama are o dieta variata si echilibrata laptele ei va contine suficiente vitamine ca sa nu apara semne de deficienta la copil. Copilul primeste indirect de la mama tot ce mananca mama. Alimentatia mamei trebuie sa fie completa cu fructe, legume, carne, branza, ou, grasimi animale si vegetale".
Alina
27+ cu 
gargarita
CarmenAlbu spune:
Eu stiu de la mamici ca nu e bine sa-i dai copilului cand incepi diversificarea fructe precum capsunile pana la un an, dar mama poate manca si daca nu-i prieste lui bebe un aliment il poate elimina sau reduce!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu 
CarmenAlbu spune:
Bumblebee mi-ai luat-o inainte
!
Trebuie sa avem o alimentatie sanatoasa, si tocmai laptele matern il va feri pe bebe de alergii, e important sa cititi ce am pus, ca acolo ne invata sa nu interpretam gresit lapticul si sa-l oprim tocmai cand avem, stiu cazuri de mamici care l-au oprit facand greseala descrisa de medicul care a publicat lucrarea!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu 
bumblebee spune:
Eu personal cunosc un caz, in care mamica nu manca nici legume, nici fructe, ca sa nu aiba fetita colici, un vis, ce sa zic, mititica tot se zvarcolea de durere, si la un moment dat n-a mai luat cum trebuie in greutate... trebuie sa tinem cont ca si bblusii care sunt pe formula de la nastere pot avea colici, concluzia pe care a tras-o capatana mea este ca o sa mananc de toate, cate putin, nu voi exagera cu purgative sau cu cele care tind sa dea gaze, in rest, cum mi-o pofti inimioara![]()
Alina
27+ cu 
gargarita
Mycya spune:
tocmai am citit acum,ca bebelusul poate avea colici si din cauza ca nu se lasa suficient sa goleasca un san si sa isi ia din el toate felurile de lapte,mutandul la celalat san pentru a goli si din el.mai bine ne mai mulgem noi din al doilea daca copilul se satura si nu apuca sa le goleasca pe amandoua.
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Doar ce am citit un subiect interesant pe DC despre participarea taticilor la nastere.
V-ati intrebat sotii? Ar vrea sa participe? La noi sotul a fost prezent de la inceput pana la coada. Si va fi la fel acum cu ajutorul lui Dumnezeu si o baby sitter pt Catarina ![]()
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
28+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
bumblebee spune:
Sotul meu ar fi foarte interesat sa participe la nastere, dar, din pacate, in Bacau numai la clinicile private exista aceasta posibilitate, asa ca, ramane doar un gand...
Alina
27+ cu 
gargarita
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Sotul meu ar fi foarte interesat sa participe la nastere, dar, din pacate, in Bacau numai la clinicile private exista aceasta posibilitate, asa ca, ramane doar un gand... Alina 27+ cu ![]() gargarita |
Poate la urmatorul vor fi conditiile din spitale mai bune si tati va putea asista

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
28+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
btz_ovi spune:
Hello gagici.Noi am ramas singurei acasa,au plecat parintii mei in statiune iar timp de 3 sapt sunt boss pe aici
,zilele astea ce mai stam asa singurei ca din week-end vine tati cu noi pana la intoarcerea lor.Asa ca m-am apucat de curatenie generala (ce bine ca nu mai e mama sa ma bata la cap cum s-o fac
) dupa care bagajelul,caci acusi ne vom muta si nu vreau sa fac totul pe ultima suta de metri.
Vremea e super,cred ca o sa ma duc pe sezlong in curte la plaja cu niste inghetata 
Vorbeati de alimente interize/permise in sarcina.Sa va spun 2 cazuri
1.o vecina nu a vrut sa alapteze ca vezi dom'le i se lasa sanii (de parca ar fi miss) si bebitzu ei saracu s-a zvarcolit de colici de la Nan-uri.
2.nasa sorei mele a alaptat-o pe cea mica pana la un an aproape si a mancat tot ce i-a poftit stomacul,cum facea bebelina colici cum scotea alimentul respectiv din mesele ei.Insa fructele NU.
Deci depinde si de ceea ce ii place lui bebe.Si eu o sa pap tot ce imi pofteste inima si cum nu ii va placea nu voi mai papa.
Apropo,maine trebuie sa schimbam semnatura insa o voi face de astazi caci e una mai speciala ![]()
29+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy