Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buma dimineata fetele, multumim de complimente
Maria Clara imi place mult
Michelle imi pare rau pt masinuta, bine ca nu au luat-o cu totul ca in ziua de azi...
Paula Codin e frumos!!, scrieti tot numele pe hartii si puneti-le prin casa , pe frigider si in locurile unde va uitati des si vedeti care este al delfinasului, si eu am avut tot felul de comentarii rele cu privire la nume, noi l-am ales ca inseamna fericire! si am ales unul ca avem 2 nume de familie!
Cu kg iar , fetele de revelion o sa fim toate niste sirene!
maine schimbam semnatura
bun venit noilor delfinasi

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

racusor, eticheta spune una si marfa e alta. chiar aseara am vazut un reportaj in care vanzatorii spuneau ca pun pe eticheta: produs romanesc, ptr ca asa au mai multi cumparatori, dar nimeni nu se gandeste ca in perioada asta pepeni si capsuni inca nu s-au copt in Ro, doar pe la sfarsitul lunii mai... scuza lor: altfel marfa nu se vinde!

paula_m, asa e, nu trebuie sa iei in seama toate comentariile celor din jur ref la numele bb. trebuie doar sa gasiti numele care credeti ca s-ar potrivi personalitatii delfinasului, dar in acelasi timp sa anticipati reactia celorlalti in timp, ptr ca la scoala si in general copilul tau va avea de suferit daca ii alegi un nume mai... rar. s-a mai vb capitolele trecute despre asta, si chiar printre noi au fost care se plangeau de numele lor. noua ni se par frumoase, cine stie cum le suna altora? dar... nume de caine?! nu-mi suna... poate daca fac legatura cu Codau, caine rau...

29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
http://picasaweb.google.com/rodyka.es

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Pai nu o sa mai tin cont de ce zic altii, pt ca asa nu o sa-i mai aleg niciodata nume. Dupa cum am aflat pe propria piele, nu exista nici un nume care sa placa la toata lumea.
Daca ar fi as ne luam dupa tot ce spune lumea, cred ca ar fi 3,4 nume in toata lumea, sa nu cumva sa se faca rautati.

Paula, 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

rodyka eu cred ca ar putea fi romanesc, dar tinut cumva in beci...sau oricum depozitat....

arata ca unul romanesc si cred ca atunci cand era proaspta era chiar gustos

mai era un tip, dar din alta tara si eram cam scump plus ca avea 10 kg nu m-am indurata sa dau o caruta de bani si acasa sa am surpriza sa nu fie bun

reportajul ala se referea la produsele din piete, le-am vazut si eu..dar mi se pare ciudat ca oamenii sa creada ca acele capsuni, care arata impecabil, sa fie din RO eu am cumparat, sunt gustoase, dar se vede si se simte ca nu sunt soiuri romanesti...

Bulina 30+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

burticile si delfinasii

Va citesc dar fara chef de scris stam mai mult pe afara si dupa somnic
Am fost la piata...si cand am ajuns acasa nu mai puteam de cald simteam ca ma sufoc acus cred ca dau drumul la aer conditionat

Michelle-offf imi pare rau pt masina si aparat..,sotul mereu sta cu gura pe mine sa nu las nimic in masina...mai ales geanta

burticile sa nu mai aveti contractii si delfinasii sa stea in piscina cat mai mult

astazi vreau sa fac sarmale in foi de stevie

f bun este uleiul antivergeturi de la EUCERIN de care zicea Aelita este si la noi...eu il folosesc de la inceputul sarcinii si nici urma de vergeturi..am cateva pe fund de la prima sarcina..sper sa raman doar cu alea

o zi buna..acus plec sa iau printesa de la gradi

Bamboletta 23+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Si mie imi place mult Maria Clara.

Paula, frumos nume ati ales. Imi place mult si Codrin.

Cris 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am papat capsuni atat de buni, parca erau fragute - si sunt romanesti - dintr-o localitate, de la tara, crescuti in solar. Soacra mea merge si imi aduce de acolo... Sunt superi - caserola si ziua!!!

Cristina 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Eu tocmai am venit de la o sedinta de trosnit oase si apasat pe muschi pana n-am mai putut de durere, adica nu puteam respira si am zis stop. Asa ca ma rasfat cu o calda si buna + biscuiti digestivi, va ofer si voua.

Paula, este imposibil sa fie toata lumea multumita. Voi stiti cel mai bine ce va doriti.
Ar mai fi de luat in calcul si ce conotatie are numele, Codin mie mi se pare inrudit cu verbul "a se codi" dar daca voi aveti o istorioara frumoasa in spatele numelui si nu aveti probleme cu interpretarile atunci asta este. La fel Codrut ma duce cu gandul la un copil mai introvertit (poate pentru ca asociezu cu copil paduret, adica retras) dar astea-s superficialitati. Stii cum se spune "omul sfinteste numele".
Mie de exemplu nu mi-a placut numele meu copil fiind, de aceea in clasa I ma semnam Iulia (sotul si-a amintit povestirea cand a propus Iulia pentru bb). Numele meu si acum e pocit, ba Olivia, ba Olimpia, ba Utilia imi spun norvegienii. De aceea pentru fete am incercat sa alegem nume clare si scurte si internationale. Ana nu poate fi pocit in schimb in parc am auzit "Ana banana"

Apropo, am o carte de la biserica cu semnificatia numelor si nici acum n-am deschis-o sa ma uit la Iulia, sper ca-i de bine .

Carmen, sper sa ai gura aurita ca nu zic ba sa fiu sirena in decembrie. Felicitari pentru vestile bune, am verificat si maine schimbi semnatura
Princess, felicitari pentru baietelul sanatos. Cred ca te-am citit mai de mult la azoo. O sa fie bine, trebuie.
Luana, bine ai venit!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Otilia, daca aveam fata ii puneam un singur nume, Ana.
Oricum primul nume al copilului va fi Raul, si banuiesc ca asa va fi strigat. Codin mi-a placut mie f mult cum suna, nu stiu ce inseamna, tata tot cauta etimologii, si incearca sa ii puna nume in functie de ce inseamna. Eu de abia de 2, 3 ani am aflat ca Paula inseamna mica...si chiar nu m-a afectat cu nimic.

Paula, 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Racusor, Carmen, ma bucur ca va simititi mai bine .

Eu sunt la birou si azi, ieri a fost tare burtica toata ziua si cu contractii. Azi de dimineata era totul bine, acum vad ca iar m-au luat.. Cred ca voi incerca sa fac maine o pauza, sa stau acasa, si asa trebuie sa imi depun declaratiile de venit la adm fin.Iau no spa in continuare si am inceput sa iau si scobutil supozitoare la sugestia doctorului, care oricum mi-a zis ca daca nu imi trece cel mai bun lucru e tot repaosul la pat.

Fetelor care luati Magne B6, cate se iau pe zi si cu ce gramaj?

In rest, ieri mi-a fost o pofta incredibila de fructe, am mancat din toate si deabia astept si azi cand ma duc acasa sa o iau de la capat. Intr-adevar pepenele galben este mult mai bun decat cel rosu, in perioada asta.
Oricum sunt tare tare suparata cand ma gandesc ca la alaptat nu voi putea manca fructe

30+ cu

Mergi la inceput