Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 10

crispro spune:
crispro spune:
 PAULA, fa-ti curaj cu lucrusoarele! Multa vreme am tot stat si io la panda, dar si cand mi-am dat drumul, greu m-am oprit 
ANDREEA, ai gasit pozele lui Ochidut? - pe Picasa, contul comun.
MIRELA, Doamne ajuta, tinem pumnii. 
Cristina  29+ cu
 29+ cu 

eladea2005 spune:
eladea2005 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui crispro ANDREEA, ai gasit pozele lui Ochidut? - pe Picasa, contul comun. Cristina  29+ cu  | 
cred ca nu stiu pe ce nume e albumul...
 ca sa stiu unde ma uit...
ca sa stiu unde ma uit...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
 31+ cu Filip
 31+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Cris2010 spune:
Cris2010 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui eladea2005 
 cred ca nu stiu pe ce nume e albumul...  ca sa stiu unde ma uit...  ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si  31+ cu Filip  ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... | 
http://picasaweb.google.ro/iul.aug2010/Ochidut?locked=true#

Cris
 29+ cu
 29+ cu  

stefania_97 spune:
stefania_97 spune:
 Am intrat pe conytul cu poze si am vazut burtici frumoase: 
Dragaica foarte frumoasa burtica si mamica :)
Otilia foarte frumoase printesele si tu nici nu zici ca ai nascut de 2 ori pana acum 
eunik scumpa foc burtica si pozele de la nunta. Am si eu un carucior asemanator pe care il folosesc vara.
Carla frumusica foc burtica si lucrusoarele pt bebei 
CD ti-am admirat baietelul, scump foc. Sper ca lucrurile cu sotul merg mai bine si ca esti mai linistita 
eladeea ce baietel frumos ai  niste ochi superbi.
 niste ochi superbi. 
Pupici la toate ma duc sa mai imi clatesc ochii cu poze frumoase 
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 28+
28+  

www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

senty_mary spune:
senty_mary spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 grety ce lucrusoare frumoase! Patutul de la ce firma e? crispro ce multe lucrusoare ai cumparat deja si ce faine sunt! ochidut arati super, si ce burtica sexyyy laurika ce burtica frumoasa am vazut! si lucrusoarele sunt super, moderne! aelita m-au dat gata pozele tale cu burtica si cu Andres! senty mary long time no see. maya ce ma bucur ca ai gasit un stup! mirela ne rugam sa ne dai cat de curand vestea cea mare! ************************* Mihaela,  www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">27+  cu  Poze  | 
sunt in zona in fiecare zi dar cu cititul mai mult

26+ cu
26+ cu  Bogdan- Andrei
 Bogdan- Andrei 

nela_didea spune:
nela_didea spune:
 Buna fetelor! Sper ca faceti bine ca nu am apucat sa va citesc de 2 zile. Eu trebuie sa raportez una bucata domnisorica de 800 gr de care suntem foarte mandri atat eu cat si taticul.

In sfarsit am aflat . Chestia care ma ingrijoreaza putin este ca e cam marisoara pt.varsta ei, iar celelalte masuratori sunt pt.25 saptamani si 3-4 zile. Dr. mi-a spus sa stau linistita ca e posibil in urmatoarele saptamani sa stagneze in greutate. Voi ce spuneti?
. Chestia care ma ingrijoreaza putin este ca e cam marisoara pt.varsta ei, iar celelalte masuratori sunt pt.25 saptamani si 3-4 zile. Dr. mi-a spus sa stau linistita ca e posibil in urmatoarele saptamani sa stagneze in greutate. Voi ce spuneti?
Ieri la eco mi-a fost rau pe masa doctorului, pur si simplu mi s-a intunecat vederea si m-au luat niste calduri de n-am mai putut efectiv sa stau cocotata pe masa. Am coborat repede si asistenta m-a dat cu apa rece si mi-am revenit. S-au speriat si dr si asistenta si sotul si eu.
Citesc din urma si revin.
 24 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
 24 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

laurika1982 spune:
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui nela_didea Buna fetelor! Sper ca faceti bine ca nu am apucat sa va citesc de 2 zile. Eu trebuie sa raportez una bucata domnisorica de 800 gr de care suntem foarte mandri atat eu cat si taticul.   In sfarsit am aflat  . Chestia care ma ingrijoreaza putin este ca e cam marisoara pt.varsta ei, iar celelalte masuratori sunt pt.25 saptamani si 3-4 zile. Dr. mi-a spus sa stau linistita ca e posibil in urmatoarele saptamani sa stagneze in greutate. Voi ce spuneti?  Ieri la eco mi-a fost rau pe masa doctorului, pur si simplu mi s-a intunecat vederea si m-au luat niste calduri de n-am mai putut efectiv sa stau cocotata pe masa. Am coborat repede si asistenta m-a dat cu apa rece si mi-am revenit. S-au speriat si dr si asistenta si sotul si eu.  Citesc din urma si revin.   24 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne | 
OOO, felicitari, sa-ti traiasca , sa vina cu noroc si fericire:*.
Laura
 27+ cu
 27+ cu  

CarmenAlbu spune:
CarmenAlbu spune:
 Felicitari pentru papusica lasa ca nu e problema ca e mai maricica putin, si a mea e si nu e problema!
 lasa ca nu e problema ca e mai maricica putin, si a mea e si nu e problema!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!! 26+ cu
26+ cu 

larissa_79 spune:
larissa_79 spune:
 Bai dar soacrele voastre is de coma...auzi sa propuna ele numele nepotilor...sa le impuna etc. De unde pana unde? N-au avut ocazia sa aleaga la copii lor? Eu n-am mai vazut asa ceva...
 Daca li s-a facut dor sa-si mai faca unul....
 Daca li s-a facut dor sa-si mai faca unul....
Ma duc si eu acusi la eco sa-mi vad buburuzul 
Larisa  28+ cu
 28+ cu  Nectarie si mamica de Alexia
 Nectarie si mamica de Alexia  (13 iulie 2006)
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

paula_m spune:
paula_m spune:
 Nela, felicitari pentru printesa!!! Ce-mi place sa aud ca mai sunt si fetite!!!!Nu-ti fa probleme, cam toti delfinasii sunt un pic mai mari...
Larissa, te asteptam cu vesti bune
Paula,  28+ cu
 28+ cu