Bravo LAURA! Flori de liliac mai-iun'10 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
cris_09 spune:
NIKOL m-am trezit asa cu o frica....de imi vine sa nu ma mai duc maine
...imi pun dop...
dar cand te vad asa cu avant parca imi mai vine inima la loc...
Hai dragutele
,la start cu voi
![]()
poze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:NUMAI AZI NU'I MAINE
nikolett2445 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Gata,am modificat semnatura...va pot oferi cafeluta fierbinte cu laptic si o gustarica pentru pofticioase ca mine![]() poze Cristina 39+ cu Sebi![]() AMR:NUMAI AZI NU'I MAINE![]() |
mi-e pofta de o cafea,credeti ca as putea sa-mi cumpar fara cofeina sau mai bine sa astept?
NIKOL
38+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
AMR 5 zile ,posibil si 1 zile,in asteptarea printesei
remy_mv spune:
Eu sunt tare curioasa cate dintre fete se vor tine de programarile la cezariana...
. Am eu asa un feeling ca vom avea surprize ca pe unele sa ne apuce mai devreme, ca vad ca sunt destule stabilite la 39 de saptamani. Eu una stau zilele astea ca pe ghimpi...desi n-am astampar...tot as mai face una alta, si mi-am programat in fiecare zi cate o activitate...![]()
38+ cu
cat un ghemotoc
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui remy_mv Eu sunt tare curioasa cate dintre fete se vor tine de programarile la cezariana... 38+ cu cat un ghemotoc |
Cristinaaaaaaaaaaaa,hai sa ne facem galerie reciproc!!!!!!!!!!
Eu in panica mea,azi dim pe la 5 ma gandeam mai bn sa ma apuce de azi nascutul sa scap odata...ca daca mai stau mult pe ghimpi sa nu-mi pierd elanul si sa cer cezariana

poze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:NUMAI AZI NU'I MAINE
nikolett2445 spune:
| citat din mesajul lui lenabum burtici vad ca nici voi nu dormiti noaptea,dar faptul ca stau numai in pat ma impiedica sa mai scriu si noaptea felicitari noilor mamici, dar va cunosc prea putin si sunteti asa multe,am incercat sa citesc capitolele din urma dar nu reusesc sa actualizez mai are cineva probleme cu tensiunea? desi am luat pastilele ma durut capul azinoapte si imi este f cald ![]() 32 sapt (36 ani) (119kg d la 111) bianca de cristian 1998 |
eu am tensiune,dar raspunde la tratament si regim alimentar
este ,,de halat alb,, cereste foarte repede si scade la fel de repede dupa ce ma acomodez
am toate analizele bune ,proteurinea,acid uric si tot ce se face pt tensiune
NIKOL
38+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
remy_mv spune:
Nikol da, cumpar foitajul...ca nu-s chiar asa de priceputa la d'astea grele![]()
Eu am mai baut cate o cafeluta..cand simteam ca nu m-ar supara la stomac...la tine problema e de tensiune, nu? Nu stiu cat de mult te-ar afecta una fara cofeina...dar eventual cu mult lapte...
38+ cu
cat un ghemotoc
nikolett2445 spune:
| citat din mesajul lui remy_mv Nikol da, cumpar foitajul...ca nu-s chiar asa de priceputa la d'astea grele Eu am mai baut cate o cafeluta..cand simteam ca nu m-ar supara la stomac...la tine problema e de tensiune, nu? Nu stiu cat de mult te-ar afecta una fara cofeina...dar eventual cu mult lapte... ![]() 38+ cu cat un ghemotoc |
am o tensiune de care ma simt mandra ,asa ca parca nu m-as risca

stiu cat de greu a fost la prima sarcina si m-ai bagam cate o gurita una mica
NIKOL
38+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
remy_mv spune:
Crisule, iti tinem pumnii sa scapi usor, o sa agitam motatele
pe aici si o sa ai felicitari duble pentru nastere normala
38+ cu
cat un ghemotoc
nikolett2445 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Cristinaaaaaaaaaaaa,hai sa ne facem galerie reciproc!!!!!!!!!! Eu in panica mea,azi dim pe la 5 ma gandeam mai bn sa ma apuce de azi nascutul sa scap odata...ca daca mai stau mult pe ghimpi sa nu-mi pierd elanul si sa cer cezariana ![]() poze Cristina 39+ cu Sebi![]() AMR:NUMAI AZI NU'I MAINE![]() |
eu aseara pe la 23 am crezut ca vine,aveam contractii dureroase,ma bucuram ca scap,nu am luat no-spa ,nu am vrut sa opresc contractiile ,vroiam sa se intample,dar s-au oprit ele,am adormit
NIKOL
38+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
remy_mv spune:
Nikol, pai atunci e mai bine sa nu te ineci la mal...mai ai un pic
38+ cu
cat un ghemotoc

si o gustarica pentru pofticioase ca mine

(119kg d la 111)
de cristian 1998