Bravo LAURA! Flori de liliac mai-iun'10 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

CUM AJUNG IN LISTA SI IMI PASTREZ SEMNATRA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutulyna

neata gravidutelor si mamicutelor felicitari pt bb noi am fost ieri la dr si a zis ca e bine,dar tot cu cordonul in jurul gatului.ma mai duc pe 11 la o eco si pe 24 direct la cezariana.sper sa nu se intample altceva inainte. tatiana am vazut ca ai nascut in gl.daca ai timp imi poti spune cum e cu moasa,asistentele si dr de bb(am inteles ca sefa de sectie de la copii e o nesuferita)cu cine ai nascut?si cam care sunt preturile sa imi fac si eu o idee... merci 36+

Te-am trecut in listuta de programari .

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 14 de zile si apare !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

In listuta , imi lasi datele si te trec eu !
Semnatura : intri la profil personal ca sa ti-o editezi !

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 14 de zile si apare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

Pentru semnatura intrii la contul meu(sus)->profil personal->editeaza profil->te loghezi din nou->optiuni profil si acolo treci semnatura,ca sa iti apara la fiecare mesaj
In listuta te va trece o fata mai priceputa..eu nu stiu

poze

Cristina39+ cu Sebi
AMR:NUMAI AZI NU'I MAINE

Mergi la inceput

lenabum UM 22.09.09 DPN 29.06.10 36 ANI /14.05.10

Mergi la inceput

Citat:

lenabum UM 22.09.09 DPN 29.06.10 36 ANI /14.05.10

Lena : fetita / baiat ; ati ales numele?

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 14 de zile

Mergi la inceput

scuze este fetita bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neata fete dragi!

Scot si eu de incalzire, maine au o zi grea, tre sa munceasca triplu pt fetele noastre.
Curaj, dragi mamici, o sa fie totul bine, o sa treaca asa repede si o sa va tineti puiutii in brate

Cris, dar tu esti asa o curajoasa, e normal sa ai emotii dar o sa fii tare, sunt sigura! Epidurala sau fara?

Nana, felicitari pt 38 implinite, mai e asa putin..

Corina, bafta la eco, sa vii cu vesti bune

Vivela, ma bucur tare ca bebe s-a asezat regulamentar, ce bine ca nasti natural! Si esti mai curajoasa ca mine, fara epidurala, bravo! O sa vezi ca o sa fie mai usor, la mine si recuperarea a fost mult mai rapida, conteaza si ca acum am acasa inca un baietzel, nu-mi permit sa ma vait, sa acord atentie micilor neplaceri, e mult mai important sa fiu pozitiva i sa ma concentrez pe lucrurile importante. Si asa cred ca vei face si tu
Cu baietii ma intrebai cum fac, pai ma ajuta si mama (este fara job in perioada sata, din pacate, insa mi-a prins bine ajutorul ei) iar Matei e la gradi pana la 14.

Artu, insanatosire grabnica!

Eu..tot zombi. Azi noapte am dormit de la 12 la 2, la 2 jumate s- trezit Tudor si a tinut-o numai in urlete pana la 5. Degeaba Infacol la fiecare masa, cred ca ar trebui sa incerc si altceva. Ne-am culcat la 5, la 7 m-am sculat sa ma pompez, si am inceput ziua chiauna. Ieri am fost numai in priza, pana la 14 cu Tudor, apoi cu Matei in parc toata dupa-masa, apoi acasa la pompita, baite una dupa alta, si pauza am avut de la 11 la 12 noaptea, cand am apucat sa fac un dus si sa mananc ceva. Dar e fun, mai putin noaptea cu plansul, azi noapte s-a trezit si Matei cred ca-l aude pe Tudor..

fetelor cu bebei, mai are cineva idei de solutii anti colici care functioneza?
Plus ca Tudor e si constipat, de la lapte praf, n-a facut caca de 2 zile, azi o sa-i bag supozitor..

Asa ne distram noi, sunt asa nostalgica ca s-a terminat odiseea sarcinii si a nasterii noastre, a trecut asa repede, acum o mai retraiesc un pic alaturi de voi

Sorana, mami de Matei si Tudor

Mergi la inceput

Citat:

scuze este fetita bianca

Te-ai descurcat cu semnatura ?
Ar trebui sa iti activezi si PM .

R_ocsy 37 + Ana Sofia
AMR 14 de zile

Mergi la inceput