Bravo LAURA! Flori de liliac mai-iun'10 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui remy_mv

Nikol, pai atunci e mai bine sa nu te ineci la mal...mai ai un pic

38+ cu cat un ghemotoc

cuminte,azi doar in pat,deja fug sa ma intind ca nu mai pot ta in fund

NIKOL38+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 5 zile ,posibil si 1 zile,in asteptarea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

Crisule, iti tinem pumnii sa scapi usor, o sa agitam motatele pe aici si o sa ai felicitari duble pentru nastere normala

38+ cu cat un ghemotoc
Saru'mana

poze

Cristina39+ cu Sebi
AMR:NUMAI AZI NU'I MAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatza burtici si mamici!

Intru si eu pt o cafelutza rapida (mmm, ce buna a fost - merci, Remy), si sa scriu cateva randuri.

Asa ma bucur sa citesc vesti frumoase pe aici, ma binedispun si dimineata, si seara

Noi suntem cu emotii azi, avem eco morfologica de 32 de sapt, inainte de care control si tot setul de analize - va rugam sa ne tineti pumnii sa ne intoarcem cu vesti bune
Tensiunea s-a mai stabilizat, cred ca a fost de la nervi si sper din tot sufletul sa nu se repete/agraveze.

Si acum, ceva , sper sa nu fie cu suparare, insa am de rezolvat o problema si poate ma ajuta cineva(adica ne ajutam reciproc):

Noi facem ceva reamenajari prin casa si am constatat ca nu mai putem pastra cadrul actual de pat din dormitor, pentru ca ne mutam cu dormitul in sufragerie, si aici nu se potriveste in nici un fel.
In concluzie, am de donat un pat dublu(dar fara saltea), pt dimensiunea saltelei 160*200cm. Noi l-am facut acum 2 ani la comanda, e intr-o stare ff buna, nu e uzat/stricat deloc, are pe laterale 2 sertare pt depozitare, deci mi-e f mila sa-l arunc pur si simplu, as vrea sa se mai bucure cineva de el.
Il puteti vedea aici: http://family.webshots.com/photo/2346180100105580295cmcMoQ
Deci, pt fetele din Bucuresti, daca aveti cumva nevoie de pat, sau cunoasteti pe cineva caruia i-ar prinde bine, va rog sa ma anuntati in PM si stabilim restul detaliilor impreuna.
Problema trebuie rezolvata in maxim o saptamana, deci pana martea viitoare.
Multumesc si inca o data, scuze de

Va pe toate si fug sa ma pregatesc de ziua asta plina

Corina 32s+ cu Maria

AMR 8s- si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare burtici, mamici si bebici !

Azi intram in saptamana 39 si aruncam la gunoi medicamentele ! Raman ranitidina si si vitaminele, doar. Oficial, incep sa transpir ; maine ma duc si eu la medic, sper sa nu raman pe-acolo...

Lenabum, bine ai venit ! Sarcina si nastere usoara, si bebe sanatos iti doresc!

Madutza, wow, ce baietel mare ai! Felicitari ! Sa ne spui si noua ce solutie are moasa pentru picioarele umflate...

Mary, da' ce aveti cu gemenii ?! Surioara mea e in gemeni si e cea mai draguta, sufletista si saritoare persoana pe care o cunosc, si-ar da sufletul sa ajute pe oricine are nevoie! Ca defect e nitelus impulsiva si are gura cam mare, insa asta se pare ca a ajutat-o profesional, ca micuta mea (asa o alint eu ) a avut de la bun inceput numai job-uri de sef!

Corina, iti tinem pumnii pentru eco ! Sa vii cu vesti bune!

Cris , Cristina , Nikol

Nana 38+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -2sau mai putin ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:

Eu sunt tare curioasa cate dintre fete se vor tine de programarile la cezariana.... Am eu asa un feeling ca vom avea surprize ca pe unele sa ne apuce mai devreme, ca vad ca sunt destule stabilite la 39 de saptamani. Eu una stau zilele astea ca pe ghimpi...desi n-am astampar...tot as mai face una alta, si mi-am programat in fiecare zi cate o activitate...

38+ cu cat un ghemotoc
Si eu ma gandeam la cristina_26,sa nu ne-o fi parasit.
Cristinaaaaaaaaaaaa,hai sa ne facem galerie reciproc!!!!!!!!!!
Eu in panica mea,azi dim pe la 5 ma gandeam mai bn sa ma apuce de azi nascutul sa scap odata...ca daca mai stau mult pe ghimpi sa nu-mi pierd elanul si sa cer cezariana

poze

Cristina39+ cu Sebi

NU v-am parasit..sunt aici , incerc sa recuperez din urma...
Dar, degeaba citesc !!..Am niste emotii!...

Cristina,mami de Mihaita si 38+ cu Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Gata,am modificat semnatura...va pot oferi cafeluta fierbinte cu laptic si o gustarica pentru pofticioase ca mine

poze

Cristina39+ cu Sebi

mi-e pofta de o cafea,credeti ca as putea sa-mi cumpar fara cofeina sau mai bine sa astept?

Nikol, eu am baut cate o cafeluta cu lapte in ultimele saptamani!!!..Mi-am adus aminte ca , dupa ce am nascut data trecuta nu am mai baut cafea cateva saptamani ca sa nu ajunga cofeina in latic!..

BAZAR DC

Mergi la inceput

Nikol, Cris suntem "colege de nastere" !! Doamne ajuta sa fie bine maine; sa fie bebeii sanatosi fiindca e cel mai important lucru.

Deja incep sa am emotii si mai mari..

BAZAR DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Nikol, Cris suntem "colege de nastere" !! Doamne ajuta sa fie bine maine; sa fie bebeii sanatosi fiindca e cel mai important lucru.

Deja incep sa am emotii si mai mari..

BAZAR DC

Doamne ajuta sa fie bb sanatosi,si noi la fel sa ne intoarcem sanatoase din spitale

va rog sa nu ma bagati inca la galerie ,decat asa timid...cate putin,ca poate totusi ramane pe 10

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Salutare burtici, mamici si bebici !

Azi intram in saptamana 39 si aruncam la gunoi medicamentele ! Raman ranitidina si si vitaminele, doar. Oficial, incep sa transpir ; maine ma duc si eu la medic, sper sa nu raman pe-acolo...

Lenabum, bine ai venit ! Sarcina si nastere usoara, si bebe sanatos iti doresc!

Madutza, wow, ce baietel mare ai! Felicitari ! Sa ne spui si noua ce solutie are moasa pentru picioarele umflate...

Mary, da' ce aveti cu gemenii ?! Surioara mea e in gemeni si e cea mai draguta, sufletista si saritoare persoana pe care o cunosc, si-ar da sufletul sa ajute pe oricine are nevoie! Ca defect e nitelus impulsiva si are gura cam mare, insa asta se pare ca a ajutat-o profesional, ca micuta mea (asa o alint eu ) a avut de la bun inceput numai job-uri de sef!

Corina, iti tinem pumnii pentru eco ! Sa vii cu vesti bune!

Cris , Cristina , Nikol

Nana 38+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -2sau mai putin ?!

felicitari pt 39 ,o cifra magica
te poftim si pe tine la nascut

pt ce iei ranitidina
mie vitaminele mi le-a scos de o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Neata,

ce mai faceti?

Vroiam sa urez "felicitari" noilor noastre mamici
Ma bucur mult pentru voi,mai ales pentru mamicile eroine Bubu si Tatiana!(dar si restul merita floricele)

Nanabafta la medic,la fel si tie Corina-apropo ce fain e patul ala,e exact ce imi doresc eu in dormitor, ca dimensiuni e ideal,dar nu am nicio sansa sa imi conving consoarta sa renunte la enormitatea de pat pe care o avem acum (e 2mX2m).intr-un apartament de bloc e incomod rau un ditamai patul,abia avem loc prin dormitor.

Eu merg vineri la medic la eco' si ce mi-o mai face el acolo si sper eu ca poate reuseste sa estimeze cam cat mai sta bebe in burtica.

Azi termin si tratamentul pentru afursitul de streptococ,urmeaza sa repet analiza saptamana viitoare sa vad daca a disparut(sper).

Va pup si va doresc o zi frumoasa,iesiti la plimbare ca merita!!!

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 35+ Alexandra Ioana
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput