ULTIMA ZI -Concurs - I love Desprecopii
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
Apar mai greu dara daca ai trimis apar sigur pana incepe votarea
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
desprecopii spune:
Azi este ultima zi de primit poze ! WOW ce poze faine au mai aparat!
uitati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=0" target="_blank">aici
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ANISO spune:
Felicitari tuturor participantilor si succes!Pentru nou veniti,mai ales,dar si pt. cei vechi:acum cateva pagini am propus catigatorul ,sa doneze calculatorul vechi,daca doreste,binenteles,unor copii amarati,care nu au calculator,si sa posteze filmulet si poze pe DC,pt.a ne bucura cu toti de bucuria lor.Deoarece sunt multi participanti,si am umple cateva pagini cu acceptul tuturor,propun ca cei ce refuza sa doneze in cazul in care castiga, sa scrie pe forum.Sunteti de acord?Deci consideram ca cei ce tac ,accepta.Consider ca acesta e un gest de umanitate,caracteristica principala a acestui minunat forum.
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANISO Felicitari tuturor participantilor si succes!Pentru nou veniti,mai ales,dar si pt. cei vechi:acum cateva pagini am propus catigatorul ,sa doneze calculatorul vechi,daca doreste,binenteles,unor copii amarati,care nu au calculator,si sa posteze filmulet si poze pe DC,pt.a ne bucura cu toti de bucuria lor.Deoarece sunt multi participanti,si am umple cateva pagini cu acceptul tuturor,propun ca cei ce refuza sa doneze in cazul in care castiga, sa scrie pe forum.Sunteti de acord?Deci consideram ca cei ce tac ,accepta.Consider ca acesta e un gest de umanitate,caracteristica principala a acestui minunat forum. |
Eu sigur nu castig, insa eu nu sunt de acord sa-mi donez calculatorul batran de acasa Daca as castiga, i-as da premiul fie`mi drept cadou de 6 ani
Azi sunt egoista rau sorry
Anda, cand putem vota ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANISO Felicitari tuturor participantilor si succes!Pentru nou veniti,mai ales,dar si pt. cei vechi:acum cateva pagini am propus catigatorul ,sa doneze calculatorul vechi,daca doreste,binenteles,unor copii amarati,care nu au calculator,si sa posteze filmulet si poze pe DC,pt.a ne bucura cu toti de bucuria lor.Deoarece sunt multi participanti,si am umple cateva pagini cu acceptul tuturor,propun ca cei ce refuza sa doneze in cazul in care castiga, sa scrie pe forum.Sunteti de acord?Deci consideram ca cei ce tac ,accepta.Consider ca acesta e un gest de umanitate,caracteristica principala a acestui minunat forum. |
Nu e ok ce vrei tu. Sunt oameni care nu vor sa se afiseze cu gesturile lor umanitare, sunt oameni care poate chiar au nevoie si de vechiul calculator, sunt oameni care in fond fac ce vor. Nu vad de ce trebuie sa vina sa dea cu subsemnatul public ca refuza sau accepta sa doneze ceva. E problema fiecaruia ce face. intentia ta e laudabila si cu siguranta va inspira si pe altii. Dar nu e ok sa ii scoti in fatza careului pe cei care au alte intentii.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ANISO spune:
Pai am precizat,numai cine vrea,gesturile caritabile nu pot fi obligatorii.Numai ca sunt oameni ,buni ,care ar da ,numai ca nu le vine ideea.Recunosc,spre rusinea mea,ca mi s-a intamplat.Aveam in fiecare camera ,televizor,inclusiv in buc.si in atelierul sotului.Si de Craciun au trecut pe strada noastra 4 copii cu mamica lor si au intrebat daca avem cumva un televizor vechi,sa vada si copii ei de saerbatori ,dupa care il aduce inapoi.Nici nu am stat pe ganduri,le-am dat unul.Nu o sa credeti ,dupa sarbatori l-au adus inapoi.Uitasem sa le zic ca e de tot al lor.Topaiau si strigau fericiti...Asa ca repet numai cine vrea.
mihai_iacobs spune:
Si totusi cum votam...........asta ca sa se aleaga un castigator..........si daca va dori.........sa isi poata dona calculatorul vechi. Bafta tuturor !
Laura25 spune:
Mihai, cand o sa inceapa votarea, o sa apara sub fiecare poza un "dropdown" cu numere de la 1 la 5. Ca sa votezi o poza, alegi de acolo cate stelute vrei sa ii acorzi. Nr de stelute ce pot fi date de un user sunt limitate la 100. Deci daca dai unei poze 1 stea nu inseamna ca nu iti place deloc, ci ca iti place, dar altele iti plac mai mult. Daca nu iti place deloc, nu dai nici un vot. Daca e prima data cand votezi, e bine sa stii acest lucru pt ca e posibil sa te "arunci" sa dai 5 stele la pozele care iti plac (nu neaparat f. f.f.f mult, ci doar mult) din prima parte a albumului si pana ajungi la ultimele pagini, termini stelutele alocate.
Bafta tuturor!
Aniso tocmai pt ca e un act benevol nu vad de ce trebuie sa vina aici sa scrie cei care nu intentioneaza sa doneze ca nu o sa o faca.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
desprecopii spune:
Astazi vom da drumul la votare - va anuntam cand sistemul e deschis.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ANISO spune:
Pentru noi,cei nou veniti care nu am mai participat la nici o votare e mai greu de inteles sistemul.Se poate sa ni se spuna ceva lucruri care trebuie sa le stim?Ca sa nu gresim.Adica,cine poate vota,toata lumea?Cate poze putem vota?Putem vota de mai multe ori o poza?Daca tot sunt asa putine poze.Succes la toata lumea.Deci nu mai avem voie sa dam PM?Oricum prietenii stiu ce au de facut.Sa inceapa distractia.