Am drept de inscriere la gradi de stat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Dar de ce sari asa? Nu te-am judecat in nici un fel. Ai intrebat daca ai drept la inscriere iar dupa cunostintele si logica mea nu ai dar din cauza adeverintei nicidecum din cauza gradinitei particulare asa cum crezi tu, sau cum ne-ai lasat sa intelegem ca crezi. Nu ti-am dat cu rigla peste degete stai linistita.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Nu am sarit, doar ca sunt f indignata de situatia asta. Ne consideram oameni normali, ca si familie si mi-as dori ca si singurul copil pe care il avem sa fie considerat la fel. Nu suntem/ consideram oameni bogati. La gradinita particulara l-am inscris in ideea ca va ramane acolo daca nu voi prinde loc la stat. Nu sunt amatoare de privat, in ceea ce priveste cresa, gradinita, in nici un caz scoala. Consider ca astea sunt doar optiuni si nu le subtituie pe cele de stat.

Am fost pana acum la 3 gradinite de stat, toate mi-au raspuns negativ. Singurul motiv fiind acea adeverinta, pe care in momentul asta nu o avem, dar pe care o vom avea in 2-3 luni. Toti se scuza ca nu primesc dosare incomplete. Varianta cu spaga pt a-i face sa inchida ochii nu am aplicat-o si nici nu intentionez. Nu mai spun ca la una din gradinita m-i s-a raspuns ca ei accepta doar pe cei cu adeverinte de la ambii parinti. Acum stau si ma gandesc, daca parintii copilului de 3 ani lucreaza amandoi, copilul va incepe abia din toamna gradinita, atunci cine il creste pe acest copil ? Eu una am stat cu el acasa, pt ca financiar ne-am permis, si pt ca oricum nu as fi avut alta solutie. Avem doar un singur copil, si vrem sa-l crestem si educam cum vrem noi si in ambianta pe care o vrem noi. Nu vrem sa creasca si sa-si formeze mentalitatea printre copiii parintilor cu bani. Si pt asta alegem educatia publica. Dar la stat, daca nu ai acea adeverita e ca si cum nu ai putea sa platesti acei 8-12 lei pt hrana. Ori nu ar trbui sa fie treaba lor de unde imi vin mie banii atata timp cat eu platesc tot ce trebuie platit , deci nu stau pe banii lor...

In fine, voi cauta si alte gradinita prin preajma, si daca toate imi vor veni cu texte comuniste voi ramane la privat. Cel putin acolo nu ma intreaba nimeni daca am salariu, unde locuiesc, nici macar nu m-au intrebat daca sunt cetatean al Romaniei noastre iubite. Si cel putin voi primi doar ceea ce voi plati, si nu va avea nimeni impresia ca m-i se cuvine mai putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Lucrez intr-o gradinita de stat si pot spune cum stau lucrurile la noi. In cazul in care doresti sa inscrii copilul la program normal (pana la 12) nu e nevoie de adeverinta de salariat, intrucat se vine cu pachetel de acasa. La program prelungit (7,30-17,30 cu mese incluse) este necesara adeverinta, dar se poate si cu o declaratie pe proprie raspundere ca veti achita alocatia de hrana in fiecare luna. Depinde si de bunavointa directorului... Eu cred ca daca explicati situatia si depuneti declaratia la dosar nu este nici o problema. Mult succes!

Mergi la inceput