Prietene la bine si la greu - 9

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Buna tuturor

1. ce cadou sa iau pentru cununia civila a cumatrilor?
2. ce cadou le iau finilor??????

www.miresici.ro/f2/1349-ce-dau-cadou-la-cununia-civila/" target="_blank">iote

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

ionela, pt nasica lui Mihnea eu as lua kitul asta http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=SF58 .
mie mi-a ramas gandul la el, nu l-am luat inca, sper sa mi-l fac cadou la cele 6 luni ale lui Alex

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

ionela, pt nasica lui Mihnea eu as lua kitul asta http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=SF58 .
mie mi-a ramas gandul la el, nu l-am luat inca, sper sa mi-l fac cadou la cele 6 luni ale lui Alex

pozicile noastre

varsta noastra

avem noi luat, i-am facut la 2 luni, insa trebe sa cam chinui copilul sa se vada ceva ca e un material ciudat, va recomand varianta cu vopsea

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ioi ce spaima am tras ca am luat si dat beikukuri cu BPA. Am vorbit cu Beaba, tot ce produc din trimestrul 3 al anului 2009 este fara BPA, trebuie sa scrie pe vas BPA free si PP, ceea ce scrie (emoticon care se sterge pe frunte). Diana Mii de scuze inca o data ca nu am vazut intrebarea ta Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

raluci, daca acum e mai mare? chinul nu-i mai mic?

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutari si de la noi,

Am fost tare harnicuta azi: smotru prin toata casa. A fost soacra si a stat cu Andrei si eu i-am aratat ce nora harnica are.

Am fost si la o plimbarica cu bb in marsupiu si acum sunt franta. Cred ca ma pun si eu langa bb la un .

Andre, trimit eu spre tine niste"veverite pofticioase". Imi plac si mie tare mult desi nu mai sunt la fel de buni ca si atunci cand i-am descoperit.

Cristinica sa stii ca si Andrei sta cu limba scoasa pe afara, mai ales cand adie vantul. Tot incerc sa-i dau suzeta dar o scuipa.

Diana, si la tine o intrebare: in mai tai (am uitat cum se scrie), poti sa pui bb cu fata in directia de mers?

Cred ca laptopul meu e virusat. Nu ma lasa sa deschid nici o pagina de net. Intra antivirusul si imi da alerta. Si eu cum sunt paralela cu chestii de genul trebuie sa astept sotul sa vina de la servici sa ma lamureasca. E singura pagina pe care ma lasa sa navighez. sper sa pot trimite acest mesaj

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Dankuta- cand incepe sa fiarba laptele pui 2 linguri de iaurt,din frigider, da, si lasi sa fiarba la foc mic cateva
minute pana se separa, se formeaza branzica, cand vezi zer clar, limpede, sau pe aproape, e gata.

Laurairina - nu stiu ce sa zic la iaurt, eu foloseam tnuva...atunci fa cu pastile de calciu lactic.

Cory B - incearca si cartoful dulce.

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Salutare,

iaca am terminat si eu de citit,sa vedem ce-mi mai amintesc,ca de data asta n-am scris in paralel,ca tot citesc de duminica cate putin,cate putin
Mai intai sa zic de poze ca vazui multe rau si frumoase:familie frumoasa de Diana la munte,Iulian in hamac-simpatic rau,ne cam place,Remus cu bulanasele la soare si tolanit pe iarba(aa si caruciorul super smecher);Geo de Tina si freza cea noua a lui mami;Rares de Lavinia;Lumi cu pisicutza ei,dara fara rochita sexyvrem poze,daca ai achizitionat-o;doua italience frumoase,Chiara si Andre,pe care o felicit pt creativitate;alte doua fete frumoase mami floricika si Ema cu parul zburlit;Alex in leganutul cel nou...chiar,cum l-ati prins in casa?ceva asemanator avem si noi in curte,dar pe Ralu mi-e teama s-o pun,ea nici nu s-a ridicat in fund,inca....mai erau oare?am senzatia ca am uitat pe cineva
Asaa...am mai retinut ca Dankutza e iarasi suparata;sper sa te intaresti si sa nu-ti pierzi credinta,o sa fie bine pana la urma
Shtephy, abia astept vestile de la dr,sper ca e bine mana;hai cu noi pe forum,ca sa mai uiti de griji si probleme(eu asa fac)
Mitzy, primim,cum nu,jucaria si trimitem pupici multi pt pisoias si mamica lui.
Smaranditza, eu nu am dat-o cu crema inca pe Ralu,dar am tinut-o cu piciorusele la soare dimineata si dupa amiaza,nu la pranz;pe maini oricum e neagra inca de la primele zile cu soare din martie,parca.
...mda,aici s-a sfarsit si memoria mea;ma duc sa cercetez lista,sa vad cui si ce mai vroiam sa zicAa,da..Laura cu branzica e cum zicce Lidia din laptele batut sau iaurt poti face si branzica;din ce-am citit eu dupa ce obti unul din astea,asezi oala pe foc pana incepe sa se separe zerul si apoi scurgi
9sper ca s-a inteles ceva)eu la Ducu am facut o perioada scurta calcica si apoi am trecut pe Milli la pachet.Acum am cercetat din nou netul,fiindca eu iau lapte de la o tanti de aici si faceam unt pana acum,dar de cateva zile fac si lapte batut si vreau sa fac si branzica.
Am vazut si filmuletul cu Ruxi pletoasa si pisoiul si mai am pozele lui Padi, da n-am avut vreme sa ma loghez.

Noi(adica eu si copiii) suntem cam raciti,adica muciosi si ceva jena/haraiala pe gat(asta simt eu);deocamdata ii aspir,n-am fost la dr,ii mai urmaresc...oare sa le fac aerosoli cu ser fiziologic,Diana?Ralu cam doarme prost noasptea si cam maraita ziua,dar si gingia parca umflata si mucii...(stiti voi ala care se sterge pe frunte)
Ah,mi-am mai amintit: Michelle,multam de schema
Mai vroiam sa zic ca mi-am tuns baiatul aseara si ca am scapat de pampers(iar ala de se sterge la frunte);sunt happy,ca eu imi cam pierdusem speranta...
Asta a fost ce mi-am amintit.Ma duc sa intind rufe si poate ajung si eu pe seara la bancuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

licuriciule - vezi ca m-am apucat de la 1, asa cum am spus. tu ce faci?

Io?? bine...[size=1],tocmai lingeam la o inghetata facuta in casa

offff..ashea, mai zii poate totusi o sa ma mustre si constiinta intr-o buna zi...........

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Alexa Te asteptam cu vesti exceptionale! Ionela Sugestii n-am, da' sa nu lipsesti mult de aici, da? Cristina Chiar, la voi sunt veverite? Ca vad ca fetele nu prea gasesc. Lauradi Refacere rapida rapida!Am o intrebare stupida pentru mamele care au trecut prin diversificare. E posibil ca la 5 luni sa aiba preferinte pentru o anumita lingurita? (nu radeti, sunt profunda la ora asta). La noi e a 5-a zi, 3 zile a fost cah, 2 yami si astea 2 zile yami a fost cu lingurita beaba, restul cu lingurita cu avioane. Intreb ca sa nu mor proasta si sa am o concluzie cand ma ia la rost pediatra ca inca nu i-am inlocuit o masa intreaga de lapte. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput