Prietene la bine si la greu - 9
Raspunsuri - Pagina 20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Apropos de vaccin si iesit afara, parca-mi amintesc ca prin vis ca mi-a zis si mie doctorul asta iarna sa nu ies in ziua aia, dar acum la 6 luni nu l-am intrebat si nici nu m-am gandit, asa ca am iesit... N-a fost nimic, dar nu inseamna ca am facut ce trebuie...
Krelia - eu ma gandesc sa iau laptopul dupa mine in parc si 1 ora, cat tine bateria, sa bat si eu campii pe forum, ca taaaaare putin timp avem deja si se imputineaza pe zi ce trece . Dar avem copii mari si frumosi si asta face totul, da-le incolo pe restul.
Am balmul la mine, oricand ne vedem in parc.... il primesti
Dozz - sigur vom reusi cu toatele cu Diversificare asta, ce mama ei, ne face ea pe noi? . Grele rau astea cu munca... pe mine m-au chemat diseara astia de la munca la un suc si nu stiu cum sa-mi fac loc in program.....
Lumi - ce rau imi pare de asa stiri despre pisicutza . Nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar deloc... doar te pup tare de incurajare
Shtephy - pupam cotul care va sta cuminte in brosele lui si apoi la fel de cuminte si fara brose
Coquelicot - am cumparat si eu 3 caise din America de Sud (nu spun cat au costat) si pareau f parfumate
. Sa le ia naiba, eu nu am studiat f f bine, dar cat am citit pe borcanele, mi s-a facut greata
...
Chiar asa: cine mai are carti in format PDF? despre copii etc? ca eu am ales varianta B a lui Coquelicot - adica stau pe banca si citesc cat doarme strumful
na, ca nu apuc sa termin capitolul, ca tre sa ma duc sa fabric supa aia . Stiu ca nu trebuie sa ma iau dupa gust, dar na, in prima zi chiar mi-a facut greata. Si nu numai pentru ca noi mancam sarat, dar mancam f condimentat - nu in sensul de iute, ci cu multe plante puse in mancare. Normal ca mi s-a zbarlit parul la apa aia fiarta
sper sa aveti o zi usoara cu toatele
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
La multi ani Rares de mami Krelia (avem aceeasi zi de nastere) sa cresti mare si sanatos domnule Albastrel
Monis nu am gasit pere romanesti, eu cumpar jambon sau conferice(nu stiu exact cum se scrie), sunt zemoase si dulci chiar daca aunci cand le cumpar nu sunt prea aspectoase. Dupa aspect nu ma mai iau, am cumparat pere nash si parca erau gloante, nu s-au inmuiat, erau si acrisoare si parca si amare, dar cad le-am cumparat erau aurii, parca atunci culese .
Nu stiu daca ajung maine in H, daca pot dau de veste.
Pup
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lalu_79/Lalu_79.jpg)
Lalu_79 spune:
Salut si de la noi
E greu sa tin pasul cu voi! Noi am umblat fleaura zilele astea,acum incerc sa bag un smotru in casa. Greu tare ma mai mobilizez.
Ancutza, cum a mai ramas cu intalneala? Eu vineri la 12 ma duc la birou sa beau un pahar cu colegii, dar in rest sunt libera.Invitatii nu stiu cand imi vin, vad eu cum ii programez, nu vreau sa ratez intalneala
Sunt cu temele nefacute si pe fuga....va pup pe toate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Andre,multumesc din toata inima. Am vrut sa-ti trimit PM,dar nu pot!
Eu sunt atat de suparata si nervoasa,ca abia ma abtin sa nu plang
I-am facut morcovi cu branza,facut laptele in supa,amestecat si cateva lingurite din piure,si i-am dat cu sticla. Am incercat si piure cu lingurita. A refuzat totul Am cedat si i-am facut lapte simplu - nu l-a mai vrut nici pe ala!
Imi pierd rabdarea cu ea
Imi pare rau ca ma plang atat,dar nu mai stiu ce sa mai fac....
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitza35/gabitza35.jpg)
gabitza35 spune:
salutari,
am intrat scurt sa salut si eu lumea..... sunt tot nerecuperata de o saptamana (cam de vineri nu am apucat sa citesc nimik... sper sa ajung intr-o zi la zi)
cu diversificarea cam stam pe loc... in sensul ca dragos intr-o zi accepta marul copt ( a mancat intr-o zi aprox 80 g..un mar copt pasat are 120 g pe cantarul meu) iar in alta zi abia daca ia 2 linguri.... eva nici macar atat...am incercat cu banana ieri la ea.. si tot nu a vrut... ramane para ( pe aia o coaceti sau cruda? ) si sa incerc si ceva borcanel, sa vad daca accepta asa
Dragos ieri a facut un kk mucios, a mai si vomitat de 2 ori (o data lapte si apoi mar copt- asta pt ca am vrut eu sa vad daca ii place banana lui sorsa, si nu i-a placut, imediat si-a facut greata si a deversat tot ce papase ), azi iar a vomitat dupa ce a mancat laptele dupa mar... nu stiu ce are, plus ca e foarte marait si trist cumva, se mataie asa ca un scremut, de mancat nu prea vrea, abia bea 100 ml (pana acum cateva zile manca la o masa 140-170 ml)... astept kk pt studiu si cred ca bagam o vizita la pedi maine dimi... sper sa fie toane si nu altceva
din cauza de cuptor electric , am adoptat si eu ideea ( nu mai stiu a ciu de aici, dar multumesc) sa folosesc pt mar gratarul cu capac rotund... marul se face mult mai bine daca il invelesc in hartie de copt si il pun asa pe gratar...nu mai pocnrste si nu se pierde sucul.
va las, sper sa apuc sa citesc ceva...acum plange dragos
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Lumi Mi-ai trimis PM, ti-am raspuns. Imi pare nespus de rau. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
Andrecluj spune:
Eu iar am o dilema care mi se pare stupida, dar zic asa, pentru confirmarea stupizeniei mele. Daca la o masa papa 100 ml de fulgi de orez cu morcovi, lapte cat ii mai fac dupa, pana inlocuim masa? Cantitatea ei normala e de 200 ml lapte. Raspunsul logic ar fi ca ii mai fac 100 ml? ( Diana Stiu ca nu zici de LP, dar spune-mi te rog daca e logic ce spun). Pentru ca tati ma bate la cap ca daca a papat 100 ml de fulgi si inca 200 de lapte, o obisnuiesc asa si asa ramane toata viata si o sa ne luptam cu kilele in plus). ( nu radeti no ) Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lalu_79 Ancutza, cum a mai ramas cu intalneala? Eu vineri la 12 ma duc la birou sa beau un pahar cu colegii, dar in rest sunt libera.Invitatii nu stiu cand imi vin, vad eu cum ii programez, nu vreau sa ratez intalneala ![]() |
salut ...am ajuns...sper sa reusim vineri pe la 2-3 (ora o mai putem schimba daca vreti)...deci vineri in jur de 14-15, ce ziceti iesencelor?
![](pupic.gif)
Lumi nu stiu ce sa-ti zic legat de papica...Annabelle nu arata de parca nu ar manca, e o bolfosica frumoasa
![](olala.gif)
![](chatterbox.gif)
_
ANCA mamica fericita de
![](copilas.gif)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
DORIS_71 spune:
Rares de mami Krelia.
Ma speriati fetelor cu diversificarea asta, eu eram nerabdatoare sa faca baiatul 6 luni si sa incepem si noi dar vad ca-i durere nene nu gluma. Sper sa pape al meu sa nu ma faca sa inebunesc de griji, nervi si toate alea.
Lumi imi pare rau si sper sa devina mai de comitet micuta ta ca sa fie si mami linistita. Multa rabdare.
Stephy sa fie bine manuta cand scoti ghipsul.
Andre daca ai sti de cate ori ma ia si pe mine gandurile alea negre la cati hormoni am bagat in mine ca sa-l am pe Matteo. Dar si eu zic mereu ca Dumnezeu e mare si are grija de noi.
Monis spor la supa, sper sa-ti placa mai mult de data asta.