Prietene la bine si la greu - 9

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

eu azi m-am luat in serios ca mama si atata treaba mi-am gasit, ca pe net n-am ajuns . Dar citesc amu repede sa vaz cu ce va laudati in capitolul asta

Mihamora - multumim de info despre D

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Lavi, nu fi supi...stii doar ca fiecare copil e diferit in evolutie. E drept ca fiecare parinte trecem prin faze de genul "al meu copil de ce nu face aia" (eu am trecut printr-o astfel de faza de la o poza de-a lui Santi tinand in mana o jucarie ...si je, mai cu capul fiind....ma duc repede sa-i indes copilului o jucarie in mana ...."hai ma mami, apuca si tu jucaria, ca uite, Santiago cum tine el jucariile in manute" (Monis, nu ti-am zis asta pana acum, sa ma ierti da? )

Krelia - si eu am faza asta, dar cum ma apuca, cum ii dau repede in cap. Vrei sa-ti spun ca Iulian nu se mai intoarce nici de pe burta pe spate, nici invers, nu are nici o treaba cu nici un fel de silabe?.... ca imi vin multe idei (proaste toate )?... dar eu imi vad de treaba mea si il las pe el sa-si vada de a lui... Si ma laud cu ce face, ce nu face nu se pune

Many si nu numai - daca lasa cineva poze si nu le puteti vedea, logati-va cu userul comeun (fulgusori sau nov.dec) pentru ca unele albume sunt private si atunci trebuie autentificare. Asa poti vedea albumul pus de Padi cu fetita ei frumoasa

Lili - merci . Sa stii ca isi sticleste Santi dintii care, odata iesiti, cresc destul de repede, nu cum ma asteptam eu...

Ancutza - sper sa scapati repejor de durerile de gingiute si sa iasa si la Sabinutza dintisori frumosi (cu care sa nu muste prea tare )

Laurairina - tu nu le ai pe "babele" tale? la cat te tot freaca la cap, nu le pui tu sa-ti faca branzica proaspata de vaci pentru rechinasa, prin metoda clasica, fara nici un calciu?
Si cand gasesti reteta prin care sa scoatem piure prin tzitzi, sa o patentezi , sigur te vei imbogati

Shtephy - nu-mi vine sa cred ca te doare iar manutza . Pe vremea asta ar fi trebuit sa ajungi inapoi de la medic, oare ai vesti bune? Eu sper tare sa da

Doris - de voi ce ne mai povestesti?

Cory - mai merg acuma (eu zic din carti momentan ) - cartof dulce, gulie, fasole pastai... Noi nu suntem pe val inca, parca vad ca intreb si eu acelasi lucru cand ma apuc

Ralu_seby - ce bine ca ati avut zilele pline cu gratareala si chestii relaxante . Sa ne spui cum merge beibicucuiala

Alinus - bun asa cu aia 2% si la gradinita... eu v-am lasat link ca poate vrea cineva sa doneze si nu stie unde

Lumi - ce faceti voi? Ce mai gace pisicutza, cum mai merge diversificarea? va pupam tare

Flavours - si eu ma intreb cum o sa fac atunci cand va veni vremea sa ma intorc la serviciu . SI in fiecare zi cand ma intreb asta, aman gandul pentru "maine".... Grea tare intrebarea ta...

Lylyana - si eu tind sa zic ca si tine, ca eritemul tine de fiecare organism in sine, dar totusi, aciditatea care il provoaca, nu provoaca ceva pagube si prin intestin?
Diana - ma ajuti si pe mine pls cu un raspuns? sarrrrmana

Cristinica - poate bebe scoate limba la soacra-ta (si Iulian a avut o faza in care a stat asa, acum isi suge buzele)

Alexa - te asteptam cu vesti noi despre samburelul mic

Lidia - tu ce ne povestesti?

Ramonika - tari "copiii" tai

Ionela - moama cata treaba ai! eu is praf la idei, sper ca ti-au scris fetele inspirate. Mihnea ce face? cum mai sta cu dantura?

Lauradi - sper sa scapati repede de muci si sa nu fie rost de mers la nici un doctor. si felicitari pentr pampers out!

Andre - eu inca nu m-am prins daca Santi are vreo treaba cu vreo lingurita (am folosit pana acum 2 tipuri...), dar e f posibil. Mie imi place cafeaua din cana cu interior alb mai mult decat din cana inchisa la culoare

Mami.ilinca - Multumesc . Iulian nu are nici o strabunica . In pozele de la 5 luni e cu mama mea si in cele de la 6 luni, in cea cu catelul este cu mama prietenului la care am fost si care nu are copii si nici plan, asa ca ea a stat doar cu Iulian in brate... Acum de cand il am pe el, parca ii inteleg si pe bunici mai bine....

Lumi - s-ar putea sa bagam si noi Aerosmith

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

sarbatoritilor zilei

si din categoria cra-cra, am pus si eu poze de la 6 luni

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Multumim pt comentariile pozelor.

Lylyana, Alinus, Lauradi freza lu' fii-mea e naturel Asa ii sta parul...numai zburlit parca a bagat degetele in priza

Monis , sunt superbe pozele.

Lylyana am fost si eu selectata la 'ghiceste sunetul' si atat m-am gandit(i-am pus sunetul si sotului la telefon ) ca in final nu am mai putut scrie nimic. Mi-a dat eroare.

Raluci , bericioaica e la rece.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

floricik, ai PM. se dezactiveaza selectatul asta dupa o perioada, nici eu n-am scris nimic

monis, tind sa cred ca intestinele sunt protejate de ceva invelis "mucos?", iar pielicica pe la funduletz, e pielicica. zic si io...parerea mea pam-pam

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

'mna searaaaa

intru iar pe fuga...sa nu imi puneti multe absente in catalog

am vazut pozici frumoase cu Annabelle, Santiago, Chiara si Alexandru ...doamne, ce cresc copii nostri

eu pregatesc bagajele, maine plecam la Iasi...stam pana duminica, asa ca astept pareri de la iesence: cand si unde vreti sa iesim?

toate mamicile si toti copilasii

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

opa..iesencele pun de o mare intalneala

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Laurairina - tu nu le ai pe "babele" tale? la cat te tot freaca la cap, nu le pui tu sa-ti faca branzica proaspata de vaci pentru rechinasa, prin metoda clasica, fara nici un calciu?
Si cand gasesti reteta prin care sa scoatem piure prin tzitzi, sa o patentezi , sigur te vei imbogati

iote ca la asta nu m-am gandit!! Bunaaa ideeee! Sa vad cum tratez sobiectu...si daca se prind'

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

rechinas in pozici

da, sper sa reusim...Ionela pleaca in week-end , sambata e ziua lui Lalu, si Monica si Strumfy ziceau ceva de plecat din oras...Dymomo vine (are calculatorul la reanimare) si sper sa reusesc sa le vad pe Lumi si Annabelle, Ramonik si Ruxi

daca nu, la urmatoarea intalneala a lor iau avionul si tot ma prezint si yo

_
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

rechinas in pozici

da, sper sa reusim...Ionela pleaca in week-end , sambata e ziua lui Lalu, si Monica si Strumfy ziceau ceva de plecat din oras...Dymomo vine (are calculatorul la reanimare) si sper sa reusesc sa le vad pe Lumi si Annabelle, Ramonik si Ruxi

daca nu, la urmatoarea intalneala a lor iau avionul si tot ma prezint si yo

_
Fulgusorul meu iubit

Da nu se poate joi sau vineri sa ne vedem?
MERCI MULT pentru idei.
Acum sa va mai bag o problema: finii nu locuiesc in Romania si pleaca inapoi imediat dupa nunta... deci... cadoul trebuie sa fie transportabil cu avionul

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare la ceas de seara! Sunt nerecuperata, dar nu am putut sa rezist pana recuperez sa va dau veste cea mare. Avem BABYCOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!
o minunatie de aparat(Andre sa traiasca si noi pe langa ea), care nu stiu ce le face la fructe si la legume, dar tare ne plac. Papa broscoiul cu mare placere. De maine ma bag si eu la legume fierte la aburi ( si sper sa nu ma mai ating de dulciuri, ca nu ma mai incap hainele).
In alta ordine, tot de lauda, broscoiul a fost azi cu mama la vaccin, ca eu am fost dupa minunatia de aparat si nu a plans deloc la niciuna din cele doua intepaturi( are mama barbatel ) si pe deasupra mai are si 8600g la 6 luni si 1 saptamana. A recuperat destul de bine, perioada de vegetatie in care a slabit i vomita i aerul ce-l inghitea.
Nah..gata cu lauda, ca deja i s-a urcat la cap si maraie, vrea atentia mamei, care azi l-a cam neglijat.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput