Crestinismul si evolutia spirituala 10

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Of, tineretea asta.....http://good-times.webshots.com/album/577611810utlGmb

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.najumary.or.kr/mary/recent/recent-2010/2010-2-28.htm" target="_blank">Naju

Mergi la inceput

Kariguld, Rayan a avut proiect vineri, de prezentat Germania. Fiecare copil a avut o tara de prezentat, cu portofoliu.
Ce frumos a descris el steagul Germaniei, a spus de festivalul berii ( Oktoberfest), despre cum se bea bere si se mananca carnati( hehehehhe, bine, el a zis si de pizza, dar i-am spus ca no way), a fost haios.
De fapt evenimentul mi s-a parut extrem de reusit, o idee super a educatoarelor.
Asa ca, in seara asta am tot repetat capitale de tari, si vad ca le retine puiul meu, ba imi cere sa ii mai spun, si am trecut si la alte continente decat Europa.

A spus dragutul de el si despre Beethoven, ca trebuia sa stie o personalitate. In prima faza, cand i-am spus initial despre Beethoven, imi spune" da, stiu, e un caine" :))))). Acum stie dragul de el cine e Beethoven.
Oricum, mi-a placut ca noua ne-a " picat" Germania, tocmai tara pe care o iubesc mult de tot, si in care m-as muta definitiv fara sa ma uit inapoi.

Apropos, am fost la Oktoberfest, acum vreo 10 ani.

pup

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Crinuta, noi mergem la biserica nemteasca, cu nemti. doar de paste am fost la cea romaneasca.....

ce baiat inteligent ai! bravo lui. la Oktoberfest se bea bere si se mananca bratwurst carnati) cu niste galuste de cartofi. si varza, un fel de varza acra. asta e mancarea nemtilor.

va las cafea ptr dimineata si va urez o saptamana plina de binecuvantari!

Iasmin, ma bucur ptr tine ca ai avut timp la capitala sa mergi si la catedrala, sa te plimbi.

gata ma duc la somn, ca nici copii nu vor la culcare daca eu stau.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Neata tuturor!

Multumim de cafea Kari, s-ar putea sa o beau eu pe toata in dimineata asta. Greu imi mai revin din oboseala, m-a cam stors de puteri calatoria.

Si eu care credeam ca cei mici nu dorm daca nu doarme mama...Se pare ca la fel fac si cand sunt mai mari.

Azi am o multime de lucruri de facut si chef yok.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Rugaciune la vreme de calatorie

Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce esti calea, adevarul si viata, si ai calatorit impreuna cu sluga Ta Iosif, precum si cu cei doi ucenici care au mers la Emaus, insuti, Stapane, calatoreste si cu mine robul Tau, binecuvantandu-mi drumul. Trimite-mi si mie inger pazitor ca lui Tobie, ca sa-mi fie povatuitor si pazitor si sa ma fereasca nevatamat de toata reaua intamplare. Si, astfel, cu pace, sanatate si buna sporire sa ma intorc intru ale mele si toata viata mea sa proslavesc preacinstitul si de mare cuviinta numele Tau, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

Asta e rugaciunea de care ti-am zis Crinuta. Nu ia timp mult si poate fi facuta si pe drum, si in orice moment al zilei in care se pleaca la drum in calatorie. Daca o gasesti pe cea de care mi-ai zis, posteaz-o sa o avem si pe a ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Hristos a inviat!

Karigud, cu intarziere iti spun si eu La multi ani, mamico! Frumoasa organizare, mi-a placut ce-ai povestit.

Iasmin, rugaciunea pe care ai scris-o o citesc si eu, dar nu numai pt mine, si pt copii cand sunt plecati, si acum pt iubitelul meu.
Stiam ca nu-s foarte mari icoanele imparatesti la Catedrala Patriarhala, ca am fost si eu pe acolo, dar imi plac tare mult.
Ma bucur ca a fost bine la medic si ca ai avut o excursie placuta.

Eu am avut un sfarsit de saptamana ff incarcat. Sambata au venit colegii lui Ioan; norocul meu ca a venit mama la mine, ca altfel nu stiu cum ma descurcam cu atatia copii, mai ales ca sugarelul meu ma solicita foarte mult. Socrul i-a adus cu masina pe la 12 si i-a dus inapoi pe la 5 jumatate dupa- amiaza. Slava Domnului ca nu s-a stricat decat o masinuta de-a lui Stefan, ca s-au suit cei mari pe ea si in joaca lor cu mingea doar au rasturnat vreo doua-trei lucruri . S-au jucat si in curte, unul din baieti a invatat-o si pe Maria sa mearga cu skateboard-ul si sa mearga pe balansoar dintr-un capat in altul, dar a venit ploaia si s-au intors in casa (mai bine asa, ca cine stie ce-o mai invatau pe asta mica ). Dupa ce-au plecat copiii, am dat din nou cu aspiratorul si cu mopul la parter, am spalat hainutele puilor , le-am facut baie la toti si cand am zis ca-i gata, a inceput sa planga Stefanel, ca avea nasul infundat si nu putea respira. Asa ca ultimele doua nopti au fost "super" . Saracutul , nu stie nici el ce vrea; nu sta nici in brate nici pe pat, cred ca nu intelege de ce nu poate dormi. Sper sa ajute Dumnezeu sa nu fie nevoie de antibiotice.

Sper sa nu se anuleze si cursa Roma - Bacau, din cauza norului de cenusa. Eu nu prea ma uit la stiri, si de cand mi-a zis socrul dimineata (cand a luat baietii sa-i duca la scoala), ca ieri s-au anulat zborurile spre nordul Italiei, mi s-a facut rau. Sper sa nu ajunga norul spre sud, sau la noi, ca nu cred ca mai rezist .

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Sa ne rugam s aajunga sotul tau cu bine acasa, mamabear

Mai ales ca tot ce e posibil sa ne vedem joi. Si am vrea mult sa fie acasa. O cafeluta de-a ta si...la drum spre casa inapoi.
Acuma sa vedem cum facem sa il invoiesc iar pe printisor de la scoala.

Va pupam si noi, si pe Pampersman, si abia asteptam sa ne revedem.

Mergi la inceput

Candva, pe o margine de lume, intr-un sat indepartat traia un suflet de artist, talentat si intelept. Maestrul adora copiii si ii placea sa-i rasfete cu incantatoare daruri: lucrusoare mici, nascute dintr-o mare pasiune, foarte frumoase, dar… fragile!

Oricat de mult nu se straduiau bietii prichindei sa fie grijulii cu noile jucarii, fermecatoarele daruri se spargeau zgomotos, transformandu-se in cioburi. Micutii disperati plangeau cu amaraciune. Iar peste ceva timp, batranul intelept le oferea alte daruri minunate: ametitor de frumoase, dar… si mai fragile!

Intr-o zi parintii copiilor, coplesiti de drama picilor, au batut la usa batranului:

- Maestre, esti atat de intelept! Stim ca le doresti copiilor nostri numai bine! Dar de ce le faci astfel de cadouri? Sunt incantatoare, dar atat de fragile!

Batranul intelept le raspunse zambind:

- Vor trece doar cativa ani si cineva le va oferi… inima sa. Din bucuria de a primi aceste lucruri mici – frumoase, dar fragile, si tristetea de a le pierde intr-o clipa, vor invata sa fie macar un pic mai grijulii cu acel dar de nepretuit…

Mergi la inceput

Un tanar, care deseori batjocorea Biserica si credinta crestina, a venit la un preot si l-a întrebat în zeflemea:

- Ati putea sa-mi spuneti cat de greu este un pacat? Are cumva 10-15-20 kg? Va întreb, caci eu fac mereu pacate, dar nu simt nicio greutate…

Preotul l-a privit si apoi i-a raspuns tot printr-o întrebare:

- Daca pui o greutate de 100 kg peste un mort, spune-mi, va simti el ceva?

- Nimic, bineînteles, pentru ca e mort, a raspuns batjocoritorul.

- Tot asa nici tu nu simti nimic pentru ca sufleteste esti mort.

Tanarul nu s-a asteptat la o asemene replica înteleapta, care l-a pus pe ganduri. Din acel moment constiinta sa a început sa lucreze, sa mediteze.

Mergi la inceput

Iasmin, nu am gresit, era vorba de Rafael la noi care este ocrotitorul oamenilor in timpul calatoriilor.

Uite:

http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?editia=20060929&pagina=4&articol=7117

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput