Crestinismul si evolutia spirituala 10

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Iasmin, iubita mea, pai eu te pomenesc tot timpul la rugaciune. Te inteleg ca esti stresata, ca si eu sunt ingrijorata pt tine. Abia astept sa ne spui ca totul e ok, adica nu-i nimic grav , cu ajutorul lui Dumnezeu si al Maicutei Domnului.
Daca ajungi la Catedrala Patriarhala, inchina-te si pt mine la Sfantul Dimitrie cel Nou si la icoana imparateasca a Maicii Domnului (pt mine e cea mai frumoasa icoana din cate am vazut).

Te pup si te imbratisez tare tare ! Drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Draga Iasmin ,eu inca de pe-acuma ma rog pt tine!Sa ajungi bine si sa fii bine la dr si sa te distrezi cu Crinuta si sa beti si pt mine o cafea de-aia capsulata si oricum,da-i incolo de mosi si de babe!

Te pup!Iti tin pumnii!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

seara buna

mamabear, nu venim in RO, parintii mei locuiesc in Elvetia, la 5 ore cu auto pana la ei. scuze de confuzie cu urarile ptr fetita oricum sa-ti traiasca copilasii si sa-ti aduca lumina si binecuvantari.

Iasmin, drum bun. te duci la analize presupun. sa de DD sa fie toate bine, eu ma rog ca Domnul sa va aibe in paza pe drum si pe unde aveti de mers.

restul fetelor, imbratisari si multe binecuvantari.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mergi cu Domnul Iasmin, f bine ca ai reusit sa ajungi...sa investighezi, si nu lasi, amani...

Doamne ajuta, ma gandesc la tine

O ai aproape pe Crinuta care prin prezenta ei te va ajuta, o cafeluta care iti va descreti fruntea...comversatii interesante...Crinuta are ea niste carti valoroase ...

abia astept sa ne povestesti cum a fost

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

'neata fete dragi!

o cafea fierbinte si cev aprajiturele ptr fiecare.

Crinuta, sa-i daruiesti Iasminei o imbratisare si de la mine!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Hristos a inviat!

Ce faceti dragelor? Eu am azi zi de smotruiala, ca maine nu stiu ce mai pot face cu 8 copii in casa. Eee, oricum dupa ce pleaca acasa colegii lui Ioan, trebuie sa mai strang un pic, dar macar daca sunt facute toate de azi, maine doar finisez.
Ce o fi facand Iasminuta noastra? Cred ca-i cu Crinuta acum. Sa dea Bunul Dumnezeu sa iasa bine la investigatii, sa afle de la ce ii e rau si sa se linisteasca si ea.

Va pup pe toate! O zi frumoasa si rodnica va doresc!

Mergi la inceput

Si eu ma intreb, ce o face Iasmin ...

Doamne ajuta sa-i fie bine

o Kariii, chiar mi-a lasat gura apa cand am citit ...prajiturele...si cafea, ca am o lene sa-mi fac
am dormit rau tare, am o durere de cap groaznica, o stare numai buna nu...am nevoie de toate cafelele ce se impart pe DC.

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Adevarat a-nviat!Hristos a-nviat!

Mi-a venit harul!(cam 10%)!De cind a plecat Iasmin!Am simtit asa o mare iubire si grija pt ea si gata,mi s-a aprins un pic de inima pt o gramada de lume!Si am putut sa ma rog mai bine!Si cind am citit Psalmii(nu am canon zilnic,ci cind vreau)parca imi vorbeau in legatura cu starea mea,asa de bine a fost!Mare e Dumnezeu!

Acuma ele doua sint si ele obosite,stau una cu alta,n-au timp de forum,ne-or povesti ele fiecare-n parte,eu le imbratisez pe amindoua!

mamabear ,cu ce sa te-ajut?N-as putea decit sa spal vase..sau sa stau cu ala mic,ca altceva nu stiu sa fac in materie de torturi..n-am facut inca pina acuma...eu nu suport sa ornez ceva,de ex fac salata de boeuf cu drag,dar,cind e vorba s-o asez pe platou sau s-o ornez...ma enervez,mi-e imposibil...

Kariguld ,multumim de cafea si prajituri,eu o sa beau doar cafeaua(chiar si acum am una-n fata,parca le-as fumacafelele astea(am fumat cindva,nu mai fumez de citva ani buni).

Fetelor,va imbratisez,sa fiti sanatoase,sa va odihniti/petreceti bine zilele astea,sa va bucurati si sa fie Domnul cu toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Suntem aici, ne pregatim sa mancam sa, sa bem sampanie. Care mai vine?

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.najumary.or.kr/mary/recent/recent-2010/2010-2-28.htm" target="_blank">Naju

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crinuta

Suntem aici, ne pregatim sa mancam sa, sa bem sampanie. Care mai vine?

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.najumary.or.kr/mary/recent/recent-2010/2010-2-28.htm" target="_blank">Naju

...
parca va vad maine dimineata cu ochii carpiti de somn...

ce mai la deal la vale, va invidieeeez

edit, ca am omis ce e mai important:Iasmin, a fost ok la medic??
te astept cu impresii, sa aveti o noapte linistita

Allan Kardec

Mergi la inceput