Crestinismul si evolutia spirituala 10
Raspunsuri - Pagina 4
Iasmin08 spune:
Macrinaaaaaaaa, sa ne traiasca nepotelul si tie ficiorul cel mic, sa creasca mare si voinic si un credincios bineplacut lui Dumnezeu, spre mantuirea lui si a voastra.
Hey, ce mai bucurie pe noi cu atatia bebei
punem muzica la nepoteii noi veniti.
LA MULTI ANI, NECTARIE DAN! BINE AI VENIT PE LUME!
...si sa nu uit si pe Luana, ca poate ei nu i-am zis (si daca i-am zis, nu-i nimic, ii mai zic odata)
LA MULTI ANI, LUANA! BINE AI VENIT PE LUME!
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
crinuta spune:
http://www.youtube.com/watch?v=-Cha-cE8lBI
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.najumary.or.kr/mary/recent/recent-2010/2010-2-28.htm" target="_blank">Naju
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Macrina Buna fetele! Poate stiti, avem un baietel, il cheama Nectarie Dan, de 3,500 kg.. Ne adaptam acum, copiii se bat pe el, baiatul nu lasa pe nimeni sa-l atinga.. Am inca contractii, cand suge bebe, o nastere cat sa-mi ajunga mult si bine Va pup, |
o, ce frumos! un copil e o binecuvantare! Macrina, sa-ti traiasca bebe, sa fie mancacios si cuminte. refacere usoara si lapte din belsug!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
mamabear spune:
Iasminuto, ni mi-ai raspuns la intrebare: veniti la noi de Inaltare? Vezi, pt tine fac si versuri.
Noapte buna la toate fetele (pt cele de departe, departe, urarea e valabila mai tarziu)!
Dorothee spune:
dragele mele, intru doar sa va salut si sa va multumesc pt raspunsuri. revin detaliat. am fost plecata. acu tb sa ma pregatesc pt spovada de maine. noapte buna!
Macrina felicitari!
Iasmin08 spune:
Buna dimineata, tuturor!
Mamabear, am intrebat jupanul si inca nu stiu raspunsul, ca nu il stie nici el. In principiu vrem, desigur, cum sa nu!! Totul insa depinde de sotz. Eu as vrea tare mult sa mai trag o fuga sa beau io o cafeluta cu tine, din aia pregatita de tine. Oricum, raspunsul e mai mult ''da'' decat nu. Chestia e ca ar trebui sa plecam de miercuri seara. Asta ca sa sa fim la Neamt joi dimineata, sa dormim undeva pe langa Neamt, stii? Ca al meu se trezeste destul de tarzior si asa, dar nu-i bai. Oricum ar fi, te anunt cum stau ploile atunci.
Acuma e saracu incarcat tare cu lucru, dar nici nu-mi pot dori sa nu lucreze. Cum va vrea Domnul!
Iasmin08 spune:
Crinuta, tulburator filmuletul, si icoana. Azi tre' sa te sun.
Dorothee, sa-ti ajute Dumnezeu sa te spovedesti. Nu uita sa ceri iertare de la toti inainte sa pleci.
crinuta spune:
Buna fetele. Eu tocmai mi-am facut o cafea, din aia cu capsule Iasmin, de care vei bea si tu. E foarte buna, ca la restaurant.
Mi-a placut ieri ca eram la coada la icoana cu Rayan, si m-au tot lasat oamenii in fata sa nu astepte Rayan in picioare. Mi-a placut, mai ales ca el era obosit, adormise in masina si a fost greu sa il trezesc.
Crinuta si minunea ei
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
crinuta spune:
http://www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=8346:icoanei-maica-domnului-de-la-guadalupe-patroana-copiilor-nenscui-la-catedrala-sf-iosif&catid=161:anunuri&Itemid=438
Eu un slide mai jos foarte interesant, pe aceeasi pagina, cu amanunte despre icoana.
Practic mesajul este clar: oprirea avorturilor. Daca pe vremea lui Juan se faceau sacrificii umane aduse zeilor, in vremea noastra se aduc ofrande diavolului prin avort. Este o realitate, si trebuie oprit acest fenomen. De aceea se recomanda ca femeile care au avortat, sau pe de alta parte au nascut, sa vina sa se roaga in fata icoanei, sa se consfinteasca inimii EI de mama.
Am scanat rugaciunea, daca n-o sa o pot pune o sa v-o scriu, e foarte importanta.
Crinuta si minunea ei
Second chance
crinuta spune:
Consfintire:
Maica Domnului de Duadalupe, Sfanta Fecioara Marie, Tu imi arati si imi oferi iubirea Ta, ajutorul si ocrotirea Ta. Tu esti Mama tuturor celor care Te iubesc, a celor care Te implora, a celor care au incredere in Tine. Tu cunosti durerile mele si auzi plangerile mele. Tu ingrijesti si usurezi suferintele mele, nevoile si nenorocirile mele. Tu imi ceri sa nu ma las tulburat sau strivit de necazuri, sa nu ma tem de boli, de umiliri, de ofense, de dureri, sa nu ma las niciodata descurajat sau deprimat.
Tu esti Mama mea si eu sunt sub ocrotirea Ta. Tu esti izvorul meu de viata si eu ma arunc la picioarele Tale.
Mama a Indurarii, cu iubire iti consfintesc toata fiinta mea, viata mea, tot ceea ce mi-ai incredintat si tot ceea ce imi apartine.
Doresc sa fiu cu totul al Tau si sa merg cu Tine pe drumul sfinteniei.
O, Fecioara Neprihanita, asculta rugaciunea pe care ti-o adresez cu incredere filiala si prezint-o Fiului Tau Divin.
Maica Domnului de Guadalupe, Patroana copiilor ce urmeaza sa se nasca, da-mi harul sa iubesc, sa dau, sa primesc si sa respect viata cu aceeasi iubire ca aceea pe care Tu o aveai cand Il purtai pe Isus la sanul Tau.
Sfanta Mama, Regina Familiei, apara si ajuta familiile noastre pentru ca ele sa fie mereu unite; ajuta-ne in educatia copiilor nostri si binecuvanteaza-i; ia-i sub mantia Ta ocrotitoare.
Te rog, Maica Preasfanta, da-mi o mare iubire pentru Euharistie si pentru spovada regulata, gustul rugaciunii, o viata interioara intensa, pentru ca eu sa pot duce bucuria si pacea pretutindeni unde doresti Tu. Amin.
Pentru o novena adaugati " Maica Domnului de Guadalupe, da-mi harul.... pe care Te rog sa mi-l acorezi prin Isus Cristos, Domnul Nostru, Fiul Tau Preaiubit. Amin
Crinuta si minunea ei
Second chance