Aspirante optimiste > 20 ani (489)
Raspunsuri - Pagina 6
roxy_s spune:
in rest a zis ca este totul bine....daca pot zice asa....
a zis ca putem sa ne apucam de si sa vedem cat de repede raman.
Viitoare mamica
bebelu86 spune:
Roxy chiar nu stiu ce inseamna.
am tot vazut si eu k la eco pe toate scria "fara revarsat lichidian in DOuglas" dar nu stiu ce inseamna.
stai sa vad dc gasesc ceva p net
hai linisteste-te.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+
doula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doula Adiutza bine ai venit si la noi Sper ca problemele sa se rezolve si sa ramai insarcinata |
Ups Adizta te-am botezat Si care tu spuneai ca iti va lua ceva timp sa t obisnuiesti cu noi ....
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
doula spune:
Roxy poate esti imediat dupa ovulatie..... Ovulul se afla intr-un lichid acolo in folicul, lichid ce il protejeaza si il nutreste. Cand foliculul se sparge, lichidul se aduna in sacul douglas (un "buzunar" sau un loc gol in spatele uterului).Dar mai pot fi si alte cauze de lichid in douglas, cum ar fi spargerea unui chist. In ce zi esti?
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
roxy_s spune:
dola sunt in z13 dar crede-ma ca n-am nici un semn de ovulatie, si chisturi nu stiu sa fi avut.
sapt viitoare ma lamureste si pe mine doctorita, dar am zis sa intreb pana atunci, am citit ceva si pe net.
si cu ovarul marit? de la ce-i fi oare?
Viitoare mamica
roxy_s spune:
doula stii ce mi-a mai scris aici? aparat folicular prezent la ambele ovare. asta ce inseamna??
bai frate, atata am intrebat-o pe doctorita dar astea abia acum le analizez si imi dau seama ca trebuia sa intreb.ma gandesc daca era ceva rau imi zicea nu?
Viitoare mamica
doula spune:
Roxy chiar nu stiu ce sa iti spun.... gandul ma duce iar la un chist. Poate o fi fost acolo un chist care tocmai s-a spart si ovarul a ramas usor inflamat, ceea ce determina o usoara marire. Si la ovulatie ovarul arata "marit" asta pt ca nu toti tehnicienii sau dr in ecografie stiu sa vada un corp galben..... Dar cel mai bine e sa astepti sa ajungi la dr tau si sa il rogi sa iti explice
Andreea
doula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s doula stii ce mi-a mai scris aici? aparat folicular prezent la ambele ovare. asta ce inseamna?? |
Roxy nu prea sunt obisnuita cu termenii si stilul de scris al dr in Ro. Dar presupun ca inseamna ca ai foliculi dezvoltati pe ambele ovare, sau mai bine spus cativa foliculi pe fiecare ovar. A scris cat lichid este in douglas, ca pana la 4-5 ml nu este o problema de loc si se absoarbe. Daca e vorba de o infectie ceva atunci iese la PAP
Andreea