Aspirante optimiste > 20 ani (489)
Raspunsuri - Pagina 20
didi32 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s didi luni merg sa-mi citeasca rezultatele si o intrebb tot atunci. am citit pe net si cica ori de la ovulatie, dar eu nu cred ca am ovulat inca, ori de la vreun chist care s-a spart, dar nici din asta nu cred sa fi avut, cel putin acum n-am ca asa mi-a zis, ori ceva bacterie...a zis ca-mi iese la rezultat daca este ceva, sa vedem acum. Viitoare mamica ![]() |
Ai ceva de asteptat
, lasa ca pana atunci te tinem noi de vorba.
in devenire
aditzaC spune:
DANUTZA .... iti ras si eu , sper ca nu te superi , am botezat in ianuarie
..asa este nasa / nasul / nasii tb sa indeplineasca cateva conditii ca sa zic asa : ori este domnisoara / baiat mare
, ori sunt casatoriti , nu au voie sa fie nasii de botez cei care traiesc in concubinaj . De asemenea nas este cel care tine copilul in brate si il primeste de la preot . Iti mai zis ceva ..nu in toate bisericile se tine cont de acest lucru , pt bani acum preotii trec peste acest aspect , cand am botezat noi inainte de botez am fost la o intalnire cu preotul si cu ceilalti nasii / parinti , ne-am strans la o masa si preotul ne-a povestit / invatat ce inseamna un botez , ce avem de facut , ce inseamna sf treime , si diverse chestii religioase despre care ne-a intrebat apoi in ziua botezului. A fost f interesant , noua ne-a placut . Cand am botezat eu au fost 9 copii ...5 baieti si 4 fete , biserica mica a fost o nebunie , zicea preotul ca niciodata nu au fost atatia .
uberbax spune:
Buna ziua fetelor!
Am si eu o intrebare daca stiti ca eu sunt foarte speriata...
Am avut ultimul cm pe 23 si acum am descoperit o pata mica de sange mai deschisa la culoare...nu cred ca e sangerarea de nidatie...ca de atunci si pana acum nu am avut contact decat acum 3 zile,adica in a 8 zi ...ce am citit pe net e ca sangerarea de nidatie apare mai tarziu nu asa repede la 3 zile!
Va multumesc frumos!
camcris spune:
aditzaC IA vreau sa o fac la o clinica in bucuresti cu dr. tutunaru
la genesis fertility
bebelu86 spune:
MAra bine ai venit printre noi. sedere scurta si multumim pt informatii 

normal k va pun poze de la eco ![]()
Danuta trebuie sa fie cununati nasii. e cum a zis Adita 
uberbax nu cred k e de la nidatie. nu prea are cum. a curs putin si gata? sau continua sa curga?
ma apuc de cap nou
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
uberbax spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 MAra bine ai venit printre noi. sedere scurta si multumim pt informatii ![]() ![]() ![]() ![]() normal k va pun poze de la eco Danuta trebuie sa fie cununati nasii. e cum a zis Adita ![]() uberbax nu cred k e de la nidatie. nu prea are cum. a curs putin si gata? sau continua sa curga? ![]() ma apuc de cap nou http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+ |
Nu inca mai vine dar parca e asa si cu mucus,adica ceva gelatinos cu sange!Scuze de detalii....
bebelu86 spune:
hai la CAPITOL NOU 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
5+
danutza2783 spune:
Aditza,Bebelu multumesc
Asa stiam si eu si m-am certat cu o prietena pe tema asta. Ei sunt necasatoriti,traiesc asa si vor sa boteze plus ca in Suceava se pun mai multi nasi, asa e obiceiul, si ea nu vrea sa accepte asta.
Asta e