Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 15
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Eladea, pe burtica nu am vene, doar pe sani se vad mai tare. Cred ca am pielea mai groasa Btz_ovi, zilele astea am cautat prin toate farmaciile crema Mustela de prevenire a vergeturilot, care pe mine m-a ajutat f mult( si pe care nu o mai gasesc - si chiar nu stiu cu ce o inlocuiesc), am vazut tot de la Mustela o crema care amelioreaza vergeturile daca au aparut. Incearca cu crema aia poate trec.Paula, 28+ cu ![]() |
Off,degeaba si cu mustela
,apoi cu o crema din strainatate,si-a facut efectul pe moment,insa de cand nu mai am au reaparut.Arata groaznic sanii mei,sotul zice ca lui ii plac si asa,dragutul de el,insa eu ma simt oribil

29+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
Cris2010 spune:
Fetelor, ce m-ati amuzat cu povestile voastre despre
.
Eu am terminat de facut o ciorbica cu mult zarzavat si varza si cu carnita, binenteles.
Mirela, sa dea DD sa vii cu vesti bune.
Btz, din pacate vergeturile raman forever.
Cris
29+ cu
Mycya spune:
eu am cateva vene pe sani mai vizibile,dar nu foarrte tare,pe burtica nu si nici vergeturi.sper sa nu apara de acum,deocamdata a cresct incet burtica si nu a afectat pielea,cica atunci cand se intinde pielea in timp scurt apar vergeturile si mai conteaza si cresterea in greutate brusca.
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
btz_ovi spune:
Si dupa ce mi-au aparut vergeturile astea nenorocite,mai nou pe gat am de cand cu sarcina asa zisele numite "tāte",care arata oribil si ma deranjeaza cand ma imbrac cu anumite haine deoarece mi se prind de ele

29+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Mycya spune:
asa este cu vergeturile,raman pe viata
,eu am pe picioare si fund ramase dupa ce am slabit 15 kg.cu tot cu sportul facut e normal ca pielea a fost intinsa mult,si cu tot ca am folosit creme.
Bianca
26+
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Mare dreptate ai! Scria o fata la povesti de nastere ca tot nu-i venea sorocul, avea 41 sapt, si a citit pe undeva, l-a insfacat pe barbac-su de cravata si da-i de-a tavalita pe caseta xxx sa fie mai hard, pana s-a rupt apa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Io la ce am pe dinauntru trebe sa se priceapa al meu la crosetat, ca mai intai trebuie desirat si deznodat cerclajul! Unu pe fata unu pe dos Shery 28 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
24+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
enik83 spune:
buna seara fetelor..
eu de cateva zile am probleme cu netul..de aceea intru asa rarut..se tot blocheaza forumul si ma enerveaza la culme..
24+ cu o minune de 
poze
CarmenAlbu spune:
Btz ce m-si speriat cu "tatele" ce sunt alea??
Am fost la medic, numai vesti bune, col inchis, la fel de scurt, nu se lungeste, dar e de bine, Leti a mai crescut ptin, si sansele ei la fel
, nu stie de unde vin durerile el zile ca de la transp bolului ca nu e o poz tocmai buna! dar nu da nimic sigur!
Analize la sange bune, hepatita b negativ asa ca in continuare la pat,

Si am mai ras copios la posul lui Shery
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu 
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Btz ce m-si speriat cu "tatele" ce sunt alea?? ![]() Am fost la medic, numai vesti bune, col inchis, la fel de scurt, nu se lungeste, dar e de bine, Leti a mai crescut ptin, si sansele ei la fel , nu stie de unde vin durerile el zile ca de la transp bolului ca nu e o poz tocmai buna! dar nu da nimic sigur!Analize la sange bune, hepatita b negativ asa ca in continuare la pat, ![]() ![]() Si am mai ras copios la posul lui Shery ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 26+ cu ![]() |
OOO felicitari pt vestile bune

Denumirea de tāte vine din popor,nu stiu termenul medical.Nu stiu sa explic exact ce sunt,daca te uiti de la distanta ai spune ca sunt alunite,insa e un fel de alunita alungita,ca un negel,nedureroase,insa deranjante,mai ales ca se agata in unele haine.E dificil sa iti explic,astept sa ma duc la dermato deoarece desi stiu ca nu sunt grave (mama are de o viata,bunica a avut si ea),pe mine ma sufoca

29+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
Mycya spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Btz ce m-si speriat cu "tatele" ce sunt alea?? ![]() Am fost la medic, numai vesti bune, col inchis, la fel de scurt, nu se lungeste, dar e de bine, Leti a mai crescut ptin, si sansele ei la fel , nu stie de unde vin durerile el zile ca de la transp bolului ca nu e o poz tocmai buna! dar nu da nimic sigur!Analize la sange bune, hepatita b negativ asa ca in continuare la pat, ![]() ![]() Si am mai ras copios la posul lui Shery ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 26+ cu ![]() |
felicitari pentru bebelina si col
.cat mai are fetitza acum?sa dea DD sa stea la caldurica cat mai mult
Bianca
26+

Alesia (30.10.2007)