Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Klarisse, faci eco doar de control?
Ma gandesc ca eco mofro de trim 2 nu o faci acum, asa-i?

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

multam.
eu as fi vrut fetita,dar sotul a vrut baiat si a vrut mult de tot.il mangaie pe burtica, vb cu el in fiecare seara, imi saruta burtica......................
acum e f fericit ca pot naste natural. va fi complicat putin,ca ma vor taia si coase pe viu,dar am sanse f mari s atraiesc. cezariana nu imi dadea decat sanse teoretice de 10%, din cauza anesteziei.............si mi-am facut analize ce sar lejer de 100 de milioane.sunt f fericita ca pot naste natural.
sa speram ca bebe nu va face nicio surpriza.
+ 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Klarisse, faci eco doar de control?
Ma gandesc ca eco mofro de trim 2 nu o faci acum, asa-i?

Sunt o 16+

Ingerasul meu

E doar de control acum, morfologia de trimestrul 2 cred ca dupa saptamana 20, o sa-mi zica azi exact cand..

Klarisse graviduta 17+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Klarisse, te intreb pentru ca sapt viitoare mergem si noi la eco de control, adica pe 11 mai si pe 24 mai avem programata eco de 20 sapt. Nu sunt oare prea apropiate cele 2 eco?

Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:

Klarisse, te intreb pentru ca sapt viitoare mergem si noi la eco de control, adica pe 11 mai si pe 24 mai avem programata eco de 20 sapt. Nu sunt oare prea apropiate cele 2 eco?

Sunt o 16+

Ingerasul meu

Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji Ionela. Cred ca si pe mine o sa ma cheme in vreo 2 saptamani la morfologie.

Klarisse graviduta 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

'Neata burtici
Am reusit si eu sa intru putin, ca de azi dimineata numai munca...
Klarisse, asteptam vesti bune de la eco
Daca mai merge cineva azi, tinem pumnii.

Sa aveti o zi frumoasa!

Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Noi in weekend am fost la Rucar . Am apucat sa stau cu burtica la soare pentru prima data anul asta si am baut jumatate de pahar de cola . Nu m-am simtit vinovata, pentru ca dupa cateva guri, mi-am dat seama ca nu prea mi-a placut .
Dar a prins bine relaxarea, aerul curat a venit la fix pentru bebelus, am facut si o mica drumetie

Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Pt nastere(nu mai e asa de mult),daca nasteti in spitalele patriei:
- perfuzoare, glucoza prfuzabila %% ( 3,3 lei per flacon), ser fiziologic ( 3,5 lei per flacon), se gasesc la Sensiblu sau 2NA sau CityFarm. cele mai bune preturi.
pt gravidutele care nasc prin cezariana:
cei de la Tegaderm-distribuit de 3M au niste pansamente care au la mijloc o banda de pansament, iar, in loc de leucoplast,au un fel de celofan aderent,hipoalergenic, au si pt tub de dren.e rezistent la apa ,transpiratie si costa doar 4 lei/bucata. se comanda direct de la 3M.au si pansament special pentru fixat branula, tot din celofan.din experienta,fixeaza f bine si ,daca va curge sange la schimbarea perfuziei, se sterge si nu se infecteaza.
tot la 3M au tot felul de materiale care va ajuta si care nu se gasesc in farmacii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Citat:

Sunt o 16+

Ingerasul meu

Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji Ionela. Cred ca si pe mine o sa ma cheme in vreo 2 saptamani la morfologie.

Klarisse graviduta 17+

Mersic de raspuns, Klarisse

Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput