Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
eveline spune:
Si din poza pare un bebe ce sta rezemat de umarul mamei...ce sa vrei mai mult...

17+
si mamica de
Bianca
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana_Perianu aniast - si eu sunt nasa la un botez in we si am fost si acum o luna si rochii speciale de gravide nu am gasit. Asa ca acum imi fac una ... Eu imi fac la Stephan Pelger si are un model f interesant pt gravide, nu te face sa arati ca o varza infoiata. Da nu stiu sa-ti explic cum 21 + |
Buna burtici
Ana, l-am cunoscut personal pe Stephan Pelger si e un dragut. Am fost la o prezentare de moda imbracata in una din creatiile lui. Chiar imi plac rochiile, cred ca faci o alegere buna
--------------------------------------------------
Sunt o

16+Ingerasul meu
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Buna dimineata scumpele mele. Iertati-ma ca v-ati lungit ochii dupa mine insa aseara am ajuns asa tarziu ca am picat lata. Deci, suntem bine, totul este in grafic, dadea din manute aseara la eco ![]() , e senzational. L-am prins si stand culcat si cu cuculetul in sus, mai mare dragul![]() ![]() ..iubitul lu' mama. Sunt foarte foarte fericita. Intr-o luna m-a chemat la morfologia de trimestrul 2 (saptamana 22).Va multumesc ca v-ati gandit la noi. Acu ma pun pe citit din urma sa vedem ce-a mai fost. ![]() ![]() ![]() Klarisse graviduta 17+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Klarisse, ma bucur mult ca bebe e bine si ca a ramas baietel. Felicitari pt vestile bune, sa o tii tot asa si sa ai mare grija de voi 2, in primul rand

Sunt o

16+Ingerasul meu
ionela.n spune:
Neata 

Azi schimb si eu semnatura, am intrat in 17 saptamani 
Sunt o 
16+
Ingerasul meu
Klarisse spune:
Fetele
, am gasit o firma care picteaza camere pentru copii si m-am indragostit de ce am vazut la ei pe site. Tare as vrea sa ii deseneze un perete ..am trimis un mail sa vedem ce pret imi dau..ca varianta initiala era cu un perete tapetat..
.
Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Andreea82 spune:
Neatza la voi!
Si noi avem azi intalinire cu marmotica...am emotii, e ecografia de malformatii. Doamne ajuta sa ne intoarcem cu vesti bune!
Chichiutza, parca tu ziceai de pozitia placentei cand te refereai la miscarile pe care le simtim mai devreme sau mai tarziu. Si eu am placenta anterioara si nu sunt sigura ca ce simt este bb...desi simt din ce in ce mai des
. Avem 18+ saptamani si de abia de vreo 2-3 zile simt ceva fluturaturi prin burtica, sub buric.
Felicitari fetelor care au fost la eco, si-au vazut frumusetile, au venit cu cate un carucior inapoi!
Bafta si burticilor care mai merg azi la eco! Va tinem pumnii 
RalucaElenaM spune:
Mi-au iesit si mie rezultatele la TT pfff am scapat de grija
TR 21 1:1397
Risc varsta 1:889
Risc DTN sau Trisomia18 <1:10000
Peste tot scrie risc scazut!
Oricum la urmatoarea sarcina nu am sa mai fac testele astea!
Succes si sanatate tuturor!

19+
Klarisse spune:
Ionela 
felicitari pentru semnatura. Sa o tii tot asa pana la 40 s.
Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

21 +