Buna mamici,
Va rog sa imi spuneti daca are cineva copii care urmeaza cursuri de mindlab la gradinita sau scoala - sau privat, desigur (am inteles ca sunt pentru copii mai mari de 4 ani), si daca sunt interesante si dezvolta toate acele trasaturi/capacitati de care ei vorbesc.
Multumesc foarte mult.
"totul e trecator"ce regretabila vorba! Fireste ca e trecator, dar intrebarea e CUM trece: cu o implinire, sau fara?" Noica
Carmenela
Buna Carmenela,
Fetele mele ambele fac mindlab: cea mica, de apropae 5 ani, la gardinita, iar cea mare, de 9 ani, in cadrul afterschool.
Sunt joculete logice, care le dezvolta inteligenta si atentia , chiar si la cei mici le gasesc distractive.
De ex., la grupa mijlocie, au invatat x si 0, au invatat sa coloreze bilute dupa un model (tabla de 4x4), sarituri etc.
La cei mai mari, au invatat "dame" si "rush hour" si tot felul de alte joculete. Sunt tare dragute, unele pasionante si pentru cei mari.
Eu sunt sigura ca ii ajuta, cel ptuin pentru ca ii invata sa gandeasca anticipativ, sa caute cea mai buna soltuie intr-o problema data etc.
Eu mi-as dori sa se faca si in scoala, ar fi mai usor pentru multi copii. Evident, platit.
Sper ca ti-am fost de folos,
numai bine
Multumesc Mitub
Este ce credeam eu ca este...intr-adevar interesant... Cred ca voi incerca sa o dau si eu la mindlab cand o voi inscrie la gradinita...
Inca o data multumiri,
Numai bine
"totul e trecator"ce regretabila vorba! Fireste ca e trecator, dar intrebarea e CUM trece: cu o implinire, sau fara?" Noica
Carmenela
Noi facem la gradin Mind Lab. In zona baneasa-antena 1. Si cred ca vom continua la vara. Este un optional foarte interesant, cu traineri bine pregatiti de care copiii sunt super incantati.
Daca vreti sa stiti mai multe: 0726 64 22 64-madalina