LMA DAN & STEFANIA!Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare
m-am uitat la pozele Cezarei si ale Alessiei impreuna cu N care le-a vb la amandoua. Cristina, ai labit. la poza cu tortul, N a ineput sa aplaude, la cele de la 11 luni cu bandana, incerca sa-i scoata bandana, ca el nu sta cu nimic in cap. mi-a plact mult poze Cearei din cort si cerceii care se vad tare bine.
desi aici ziua muncii e in septembrie, noi am avut un we plin. dovada:
www.apha.shutterfly.com
cris, eu iubesc apa, abia astept sa vad poze cu Miruna la plaja
andata, gogoselele astea sunt ca eclerele. aprox.
laura, mey, da' ce le mai dormiti voi
ioana, bine ca fu soare , asteptam poze
anda, asemenea, poze, poze.
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

"Anaela, nu ma asteptam sa te pui in pielea mea, doar cel mult sa stai deoparte."

Carla, ca sa te "trag iarasi de mananeca" si sa te "vezi citata" de ce ar fi trebuit sa stea deoparte? doar pt ca nu e deacord cu tine, sau trebuie sa-ti cerem aprobare ca sa ne expunem parerile?

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mai, nu se poate asa ceva, intru cu drag sa recuperez din urma si ma trezesc cu astfel de mesaje, nici nu merita sa raspund la asa ceva, mi se face greata.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani Denise

La multi ani mamica Mihaela

Mergi la inceput

La multi ani, Denise! Pupici pentru Ely!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Laurraa urechea omeneasca percepe zgomotele pe o anumita frecventa. Cu cat imbatranim, cu atat auzim mai "prost" si anume sunetele de frecventa mai joasa. De-aia nu sunt recomandate aparatele pt tantari cu ultrasuntele langa bebelusi, ca acestia pot auzi zgomotul facut de aparat.
Ca solutie: bluze cu maneca lunga, palarii si plase de tantari peste patut / carucior.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

La multi ani Mami Mihaela!
La multi ani mami de Cosminica!

Multa sanatate la puiutii bolnaviori!
Am admirat poze frumoase ..pe ale Andreei(Philip)nu le-am putut vedea ca nu ma lasa ..
Iubita_Tiana..cred ca am uitat sa te felicit pt noua sarcina..sa dea D-zeu sa fie usoara,si un bebe sanatos iti doresc din suflet!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

OamaMVT, multumesc pentru informatiile despre biletele SUA-RO.
Baby_First, multumesc de intentie, astept. Orice crema cu FP50 trebuie sa fie ok pentru copii, eu folosesc Nivea.
OanaAlex, Sabina avea o pasiune pentru peria de WC, odata l-a spalat pe taica-su' pe spate cu ea . Prietena mea din SUA a intrebat la o agentie si i-au dat un pret minim de $1,300 care mie mi se pare mare, ea nu se descurca pe net.
Tiana, chiar ma gandeam la tine, tin pumnii sa fie totul bine.
Serialbastre, am o banuiala cu cerceii tai, n-am apucat sa vad pozele . Sa stii ca am invatat de cand am copii ca atunci cand e liniste si nu dorm, sigur fac ceva rau. Eu am luat chestii de petrecere din SUA, au acolo de toate, mi-a lasat gura apa... Sotului i-am luat de toate cu Star Wars, iar fetelor cu Pooh si Disney Princess.
Flobaby, am glumit cand am pus botic ca nu mi-ai zis nimic , dar multumesc pentru vorbele frumoase din particular.
Deea, Lary a ajuns de 2-3 ori la olita cu pipi a Sabinei, trebuie sa avem grija sa o aruncam imediat de fiecare data.
Alynta, Ana_micu, sanatate multa copiilor!
Andata, felicitari copiilor, cred ca esti tare mandra de ei, asa si trebuie, esti o mamica de genii. Oferta cu miorlau este valabila, tu te hotarasti daca si cand o accepti.
Imi pare foarte rau pentru ce a patit sotul tau, nemtii nu sunt seriosi, e doar o legenda... Normal ca sunt oameni si oameni, dar nu-si merita faima. Adidasii cu role sunt ok, ma asteptam sa am febra musculara din cauza pozitiei diferite a piciorului (am o rola in fiecare calcai), dar sunt bine. Fetele ma epuizeaza, iti dai seama, dar cum altfel sa fiu in forma? Multumesc pentru reteta de gogosi, o reteta de timp sa le fac mi-ar trebui.
Ioana, te inteleg cu dormitul 4 intr-o camera, nici noi nu vom mai dormi cu copiii vreodata.

Multumesc celor care au felicitat-o pe Larisa pentru mers si dintisor: Cosminica, Philip, Anda, Andata, Cris, Alynta, Lauraa, Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Mai, nu se poate asa ceva, intru cu drag sa recuperez din urma si ma trezesc cu astfel de mesaje, nici nu merita sa raspund la asa ceva, mi se face greata.

Carla , eu nu te-am jignit, daca mi-am permis sa nu cred ceea ce spui tu, este dreptul meu sa o fac si nu sunt singura, la fel cum sunt alte fete care te cred, ca tu te-ai simtit jignita e problema ta, eu am pastrat un limbaj civilizat asa ca mai multa atentie atunci cand scrii, nu-mi permit sa ma cobor la nivelul tau si sa-ti raspund la fel.

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip
... m-am uitat la pozele Cezarei si ale Alessiei impreuna cu N care le-a vb la amandoua.

Frumoase avioanele. Si mari!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

ioanapai am umblat brambura asa: marti am fo la pensat miercuri am fo la cumparaturi vineri iar la cumparaturi sambata a fo ziua lui sora mea deci neam petrecut pe malul dunarii duminica am fo pe la cumnata si pe la maica-mea...si TOATE astea fara copchil ela a stat cu taticul acasa

danami deci ai dat si tu startul la bebe 2? sau im inteles eu gresit

mihaelutza

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput