LMA DAN & STEFANIA!Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

AnaMicu ce fetisoara zambareata are Razvan! Dragut tortuletul! Vad ca-i plac banii multi la baiat!
Carla incearca cu un set de bijuterii, o carte, un dvd dorit, un bilet la un spectacol favorit! Vezi si tu ce-i place si mergi pe asta! Faina faza din parc! Cred ca va distrat!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Anda , multumim, mooor dupa rochita ei.
Ana, eu zic ca Razvan seamana leit cu tine si e asa de scump si cu nasul in vant. dulce.
Ioana, bun revenit, cu ce te mai ocupi?
La multi ani Dan!!
edit, ca m-am lamurit:
La multi ani Stefania!

Mergi la inceput

Multumesc tuturor pentru urarile de sanatate!
Serialbastre ce fain arata cerceii in ureche!
DanaMi sa fie asa cum va doriti voi! Esti o mamica curajoasa!
Tiana bafta la medic!
Anda ce frumusica a fost sarbatorita!

Imi pare rau de disputele purtate aici! Mi-ar placea sa fie armonie si intelegere! dar din pacate nimic nu e perfect... Va doresc intelepciune sa depasiti momentul!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Ana si eu cred ca baiatul iti seamana!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Picky te mai asteptam pe la noi! Mie imi pare foarte rau de voi fetele care ati "plecat"! Poate veti reveni macar uneori!
Baby First e buna crema pentru copii cu FP 50! Am folosit si noi la copii! Am folosit si cu FP 30 special pentru copii!
Cris vad ca ai avut si tu show noaptea! A trecut acum!
Mihaelutza felicitari pentru pasi!
Andata imi pare rau pentru sot! Cum te-ai adaptat cu copii singura?! Mai bine?
[red][b]Anda
te intrebasem cum ai facut pasta de lapte praf! Daca mi-ai raspuns nu am gasit...

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alynta, da, zicea anda ca amesteca lapte praf cu miere de albine pana se face ca o plastilina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mihaelutza, LauraOana, felicitari pentru mers!
Alynta, multumesc pentru sugestii, o sa incerc cu un cadou mai substantial, desi nu banii ii lipsesc, ci timpul. Iti spun ce am rezolvat .
Din cate imi amintesc, Anda a spus ca a facut pasta din lapte praf si miere, a pus din fiecare pana s-a facut de consistenta plastilinei si apoi a modelat-o.
Anda, am admirat si filmuletul, chiar ca era pacat sa-i taie mai mult par. Foarte frumoase decoratiile pentru tort, mie nu mi-au iesit. Am incercat o data cu ursuleti de gelatina topiti si adaugat zahar pudra, n-am reusit, dar solutia ta ma incurajeaza sa ma incerc.
Ioana, esti curajoasa ca vrei sa o intarci pe Sara la 2 ani, iti urez bafta! Si eu as fi optat pentru lapte praf in situatia voastra. Din ce bea?

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Andreea, Carla acum mi-am amintit reteta Andei! Se vede ca imbatranesc!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

La multi ani Natalia!
La multi ani Marina Denise!
La multi ani Eliza!
La Multi Ani Dan Alexandru si Alessia Stefania!

Multumim Andata, Maria, Andreea, Cris, Ana-Micu, Picky_toto, Anda Magda, Coraly, Carla, Lauraa, Cosminica, mihaelutza_c, Flobaby, SoriLea, strunfita, narcisica28, LauraOana, badriana, Serialbastre, DanaMi, Ioana, baby-first, anaela, ganesha, bettyR,

Am facut party duminica cu 25 de invitati. Au fost 5 bebelusi, 3 de 7 luni si 2 de 1 an plus 3 copii mai mari. Eduard a ales, seringa, cheile si ata. I-am dat tort sa pape singur si el ne-a hranit pe noi, a fost un dulcel. Torturile mele au fost foarte apreciate, am facut tort amadina si de mere.

De doua nopti Eduard se trezeste din ora in ora dupa cum am citit nu e caz izolat. Cred ca ii mai iese un dintisor.

Coraly sunt in asentimentul tau referitor la hainute. Ma amarasc de cate ori ma duc in magazine. La sectiunea de copii sunt 10 rafturi pentru fetite si 3 pentru baieti. Pentru vara gasesti 2 tipuri de panaloni scurti, 3 de tricouri si niste salopete. Atat.

mihaelutza_c Eduard papa iaurt cu cereale, paste cu lapte sau mamaliga cu branza. De obicei masa de seara o ia intre 7 si 7:30.

Ana-micu imi pare rau ca puiul a fost bolnav, sper sa treaca repede.

Filmulet de la ziua lui Eduard:

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=adb7c55694619189f9b0fc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Va multumim mult de tot

Chiar nu ma asteptam....intr-adevar, o surpriza placuta

Uram si noi La multi ani Dan, Marina, Eliza, Natalia si tuturor puiutilor nascuti in luna Aprilie felicitari ptr 1 anisor, sa cresteti mari, sanatosi, frumosi iar voi parinti sa va bucurati mereu de puiuti vostri .

Urez de asemenea La multi ani Sabina, albinuta de Yuppi (nu stiu daca o mai tineti minte) sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa, iar voi parinti sa va bucurati de ea. Felicitari ptr 1 anisor

Va multumim inca o data

Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea

Mergi la inceput