LMA DAN & STEFANIA!Albinutze de Mai-Iunie 2009(74)
Raspunsuri - Pagina 10
bettyR spune:
La multi ani! tuturor copilasilor care au facut un anisor!
Am citit doar ultima pagina, trebuie sa incerc si eu pastele cu dovlecel. Mi-am salvat reteta.
Ganesha, nu cred ca o sa dormi cu el pana la 14 ani, dar nici ca scapi chiar asa usor. Eu zic sa vezi partea buna a lucrurilor, ca e minunat sa dormi cu un bebelus langa tine. SI eu dorm cu Alexandra inca si mi foarte drag.
Azi m-am trezit cu Alexandra in spatele meu la bucatarie, eu o credeam adormita in pat. S-a dat jos singura si a venit in picioare pana la mine. Dupa ce am demontat topoganul sora-si ca am gasit-o in varf, se urca pe scari cu viteza, am gasit-o urcata pe elefantul de leganat. Se urca si da jos fara nici o problema. E fata mare de acuma, se zaresc si dintii de sus prin gingie.
AICI sunt poze din weekend.
ramonaiani spune:
Citat: |
Andata, Imi pare foarte rau pentru ce a patit sotul tau, nemtii nu sunt seriosi, e doar o legenda... Normal ca sunt oameni si oameni, dar nu-si merita faima. |
'Nemtii sunt neseriosi, romanii sunt tigani' etc. Cuvinte mari si grele .
Cu tot respectul, dar unele avem soti / prieteni nemti, si te putem contrazice.
Apropos, daca omul a plecat cu angajatori romani din RO, e posibil ca neamtul nici sa nu stie ce fac oamenii acolo. El se intalneste cu angajatorul roman si vede daca s-a facut planul, atat.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda_magda fetelor, am si eu o intrebare: ce stiti despre epilarea definitiva? |
Din ce-am citit eu, e vorba de un aparat cu laser care distruge (arde) radacina firului de par. Cica se repeta cam 6 sedinte la interval de o luna jumatate, nu se distruge firul de par blond ci doar cel inchis la culoare si in acest timp n-ai voie sa stai la soare (pericol de arsura).
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
andata spune:
Uraaaaaaaa, am reusit sa adorm un pic pitica. Tare maraita domnisoara zilele acestea, se pare ca mai asteptam dintisori. Norocul ei ca sunt topita dupa ea, ca altfel o lasam sa urle in loc sa stau dupa fundul ei.
Intru rapid la recuperari, sa vad cat reusesc.
SoriLea, felicitari pt dintisori
cosminica,
Carmina, , multumesc pt urari
Narcisica,
Lauraa, multumesc mult pt urari. Nu ai ce sa invidiezi, e ceva normal... Cu intepaturile nu stiu ce sa te sfatuiesc, de obicei ma ciupesc doar pe mine, pe copii ii ocolesc
cris, e de inteles de ce 4 insi nu au facut poze, si eu ma pierd uneori in contemplare si uit sa imortalizez momentul. Imi dau seama abia dupa aia . sectorista sa ii iasa mai repede dintisorul
Maria,
Adriana, sanatate piticutilor
LauraO, pe unde ai umblat brambura?
Ana, scumpa, offf. ici multi pt tine si pitic, el sa se faca bine repede, tu sa rezisti
iubita, felicitari pt progresele Tianei si un gand bun pt bebele din burtica. Tu cum te simti, cum rezisti provocarii de a fi in primul trimestru de sarcina si de a avea grija de Tiana? dulce fete dragi
Anda, da' de ce secretara si nu femeie de afaceri bine aranjata si ingrijita? Ca zic eu ca mouse-ul l-a ales sa stea pe forum, margelele si oglinda sa fie ingrijita si asta doar pt ca are timp si altcineva munceste pt ea... Corect?
Lauraa, felicitari pt somn si la cat mai multe nopti dormite (doar daca nu va duceti sa va distrati )
Ioana, multumesc pt incurajari. Sanatate multa Sarei
Dana, spor la "munca" si sa aveti curand un fratior sau surioara pt Bia. Aaaaaa, si te intrebasem de tort cu ce crema l-ai facut, ca tare apetisant pare si eu nu's ce am ca numai dulce as manca
Andreea, tare dulce e Cezara. Dar mai ales poza asta cu 2 flori m-a topit toata http://picasaweb.google.com/AndreeaTzui/CEZARAILINCAAUnsprezeceaLuna#5463759200813220466
Cosminica, se pare ca pitica ta e printesa lui tati
baby-first, , multumesc. Felicitari pt scapatul de tzitzi
Orice minune tine 1/2 de ora. S-a trezit minunea. Ies cu ea afara si intru mai incolo daca mai am energie
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
CarlaV spune:
La multi ani, Eliza!
Elena, in niciuna din ocaziile amintite de tine nu am spus un neadevar, daca exprimarea mea nu a placut unora, este foarte posibil. Am de toate pentru toti, de la golan la academician, pe alese. Cris daca s-ar fi suparat pe mine ar fi luat telefonul sa-mi spuna.
Anaela, uraaa, inseamna ca o sa ma lasati in pace in sfarsit.
Ana, imi pare tare rau pentru probleme, exact in momente ca ale tale, cand imi sunt copiii bolnavi, ma gandesc ca nu mai vreau inca unul, pentru ca nu mai rezist sa-i vad ca se chinuie.
"Marul discordiei" cu Dana a fost ca eu am povestit ceea ce face Larisa, ea a spus ca nu crede, eu m-am considerat jignita and so on.
Eu am nevoie de o idee, poate ma ajutati: vreau ca bona o prietena buna, care a venit zilele astea mai mult la noi, fetele o plac mult, si s-a vazut clar diferenta ca am avut 5 minute mainile libere. Problema este ca fata are serviciu si facultate si sta departe, cum as putea sa o atrag? Cu banii pe care ii castiga nu pot concura, eu i-am batut niste apropouri si a zis ca pentru noi ar veni gratis, daca ar avea timp. Ce sa-i ofer ca motivatie?
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
DanaMi spune:
Andata, scz am uitat sa-ti raspund, a fost un tort tiramisu .Imi pare rau pt pb sotului sper sa se rezolve
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
AM IMPLINIT 1 ANISOR
badriana spune:
In primul rand LA MULTI ANI ELIZA, sa cresti mare si sanatoasa.
Ana…multa sanatate. Sper sa mearga cu enterolactisul.
Coraly…super reteta. Vreau sa o incerc maine poate ii place mandrei mele.
Dana…spor la bebelusit. La fel si Anei.
Cris…haioasa ca de obicei. Ai vre-o reteta buna de pandispan?
Ganesha…si eu am dormit cu Andrei pana pe la 2 ani jumatate cand am inceput sa il las sa doarma si singurel si s-a obisnuit. Acum e haios ca vine si zice la toata lumea vise placute + pup. O sa vina vremea cand nu il mai prinzi langa tine. Relax si enjoy.
Andata…si Irina cam ½ ora doarme, daca stau langa ea cand are momentul de foiala doarme spre 1 ora. Eu m-am obisnuit de la fra’su.
Irina tot muceste, nu a vrut sub nici o forma cerealele, a rontzait paine si pui cand a venit taica'su. I-am dat si un bibe de lapte si acum nani 30 min ca altfel e jale.
Andrei mai muceste putin si are o tuse latrata din gat. In afara de stodal ce credetzi ca pot sa ii mai dau. Nu par a fi secretzii, merg joi sa il asculte.
Le-am dat la amandoi cate un tub de oscilo pe zi dar scumpe frate, mai ales cand ai 2 brotaci mucosi.
Va pupicesc de seara buna.
Adriana
alic spune:
buna seara!
revin un pic sa va spun ca Naty a ales oglinda, pieptanul si rujul...abia spre sfarsit pixul si banii...neasteptata alegere, dar asta e...
Laurra, tortul mi l-e facut o tipa care lucreaza la select, dar in regim propriu; m-a costat 30 de lei kg; daca mai vrei detalii, da-mi pm!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
philip spune:
andreea, acum am inteles la ce cerceii te refereai. f frumosi si-ti sade tare bine.
anda, alic, am vazut poze cu domnisoarele voastre, f frumos. anda, mi-a placut rochita maro, nu prea vezi fetite imbracate in maro si m-a atras in mod deosebit. alic, ce fain acolo la iarba verde.
ana, multa sanatate baietilor tai
adriana, sanatate lui andrei
noi am cam patit-o azi, ca in fiecare dimineata, pe la 4-5 N incepe cu foiala, pe la 6 s-a trezit de tot, a mancat pe la 6.30 apoi a adormit inapoi pana la 8.45!!!! ei bine, l-am pus la nani o singura data, a adormit cu concert pe la 12.45, s-a trezit la 13.15 cu concert si n-am mai reusit sa-l adorm in nici un fel. acu sa te tii distractie pana diseara, mi-e si frica sa-l mai culc o data.
acum, intrebare, oare incepe cu foiala de foame? eu aud galagie din stomacelul lui si ma gandesc ca poate de asta. el ia cina la 6 si bea formula pe la 7.30-8. in fiecare dimineata pe la 4-5 incepe cu maraiala-foiala si nu stiu ce sa cred...
is cam ametita, maine revenim la programul nostru chiar daca sta inseamna sa ne trezim cu noaptea in cap.
cris_82 spune:
e asa de linisteeee cand maria sa teroarea doarme
coraly faina reteta
bettyr ce superinsemna ca nu mai are nevoie ca sprijin de mana lu' mamisuper faine pozicile la iarba verde,iar fetele seamana atat de mult
andata
badriana nu e una mai deosebita,e cea clasica cu 6 oua,1 ceasca de zahar,juma ceasca ulei,1 plic praf copt,2 lingurite rase de coaja lamaie cu portocala si faina pana devine ca o smantana mai grosutaasta e totmulta sanatate la puiuti
alic clar o sa fie o domnisorica foarte cocheta,mereu in ton cu noile tendinte
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist