Cu dragoste din Iasi (95)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

aaa .... ca tot ziserati cuvintul magic ... aveti idee ce preturi sint la afterschool?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

A picat varianta de care am vorbit noi? Preturile after school pot varia in functie de locatie. de exemplu la Sc 15, fac undeva la o casa, platesc deci si chirie si ajunge 6 mil. Muuuult, zic eu! La Alecsandri e cam 5 mil, nu stiu exact, fac in sediul Fundatiei Solidaritate si Speranta, avantaj nu au catering. La restul scolilor se practica si cum mancare de acasa...atunci e ca 2 milioane. daca mai stiti si alte variante....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Oana, nuuuu, nicidecum
avem o vecina care inca testeaza piata pt la anul.

Matei nu vrea decit la scoala aia mare si luminoasa, de restul nici nu vrea sa auda.
asa ca noi asteptam cu emotii interviul.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte...

Darria, multumesc pentru raspuns.

Citesc cu interes discutiile voastre despre scoala, afterschool..... Ma i-a groaza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

dar scoala si invatatoare buna in podu ros tot pentru 2011 nu-mi recomandati?

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Oana imi spui mai multe despre afterschool-ul de la Alecsandri, poate imi spui ceva invatatori de la clasa a 3? O varianta este si Alecsandri sau Asachi (soacra mea sta chiar langa Alecsandri). Ai idee daca e posibilitate de somn la pranz daca fac la Fundatie?

Daca nu sunt indiscreta care e scoala aceea mare si luminoasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Dl Stefan face after school, dar nu stiu cat costa. Ma interesez.

sotul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amironeanu

Salut!

Oana imi spui mai multe despre afterschool-ul de la Alecsandri, poate imi spui ceva invatatori de la clasa a 3? O varianta este si Alecsandri sau Asachi (soacra mea sta chiar langa Alecsandri). Ai idee daca e posibilitate de somn la pranz daca fac la Fundatie?

Daca nu sunt indiscreta care e scoala aceea mare si luminoasa?

Pupici,
Andrea de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank">Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze mai vechi si mai noi

Buna,
Posibilitate de somn nu e, dar au un parc frumos unde se joaca. Si vad deseori copiii iesiti in curtea Bisericii Sf Sava. Nu stiu sa fie AS cu somn. Ei incep sa nu mai doarma deja de la pregatitoare. si avantajul e ca adorm ami repede seara.

Scoala respectiva e Scoala Varlaam Mitropolitul, scoala Mitropoliei. Itr-adevar un spatiu extraordinar si o strategie educativa asemenea. Si nu o laud ca e din gradina mea, chiar sunt sincera.

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, pentru cei interesati: in perioda de vara la Gradinita Buna Vestire din str G Muzicescu (adica Gradinita mea, cum v-am tot obisnuit sa va spun) avem program de activitati extracurriculare extrem de interesant. Saptamani tematice (exemplu: Calatorind prin Europa, Saptamana micului pelerin, Vietuitoarele pamantului...), optionale frumoase (dans, balet, sah, micii exploratori, atelier de dezvoltare personala, arta_fantezie_culoare) si ne vom bucura si de prezenta unui profesor strain, vorbitor de limba engleza. Daca sunteti interesati...cu drag va astept. sau poate stiti pe cineva care nu are ce face cu copilasii in perioada vacantei. Va roooog, aruncati o vorba si despre mine. .
Cine vrea detalii, trimit PM.

(A! Si cat de curand voi termina afisul si agenda detaliata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna Oana,

astept si eu dar pe mail daca se poate agenda si preturile si toate optiunile de program.

we fain tuturor!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dali77 spune:

imi puteti recomanda un medic pediatru care vine la domiciliul bolnavului? ma refer la cazurile de viroze, raceli etc., cele mai frecvente. daca mi-ati putea spune si in ce conditii (financiare, orar, transport etc) or fi super.

o primavara fara viroze

Mergi la inceput