Cu dragoste din Iasi (95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte.... si daca reusesc sa-mi amintesc poezia cu veverita v-o scriu, ca aseara a repetat-o de ma inebunit.... si eu dupa ea.... "Ca doamna a zis sa repeti poezia cu mine"..... dar ea ma punea sa repet dupa ea....

Veverita sprinteoara
Da de veste iar in tara
Ca-n poiana cu izvoare
Azi e mare sarbatoare
Flori, gandaci si licurici
Pasarele si pitici
Toti se preagtesc de zor
Ca-i ziua copiilor.....

Iar la culcare zice alta poaezie
O broscuta mititica
Urca sus pe-o pietricica
Si striga in gura mare
Toti copiii la culcare.....

Carmen, eu pun ori in apa fierbinte cu sare, la un litru pun un pumn de sare si 10 picaturi de ulei..... sau la nebulizator in 3-4 ml de ser fiziologic pun 2-3 picaturi de ulei, ai grija sa nu pui mai mult ca te ustura ochii..... la nebulizator.... la aburi nu e nici o problema.... Multa sanatate sotului, si spor lui Alex la ce si-a propus....

maristef, multa sanatate fetitei, dar nu stiu nimic de medicii despre care scrii tu. Imi pare rau. Si noi avem probleme, dar din cauza constipatiei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am o prietena a carei fetita calca rau si cauta un ortoped bun. Puteti sa-mi recomandati pe cineva? Stiu ca s-a mai discutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

buna dimineata si un ceai verde, daca doreste cineva

Lacramioara: ortoped bun recomand pe domnul dr. Apostol(am fost la dumnealui si sunt multumita) si pe domnul dr. Aprodu(inca nu am ajuns). Am primit rec. de la pediatra. Ambii sunt chirurgi si pot fi gasiti la Pedilife sau spital. Nu stiu de cab. particular.
Si domnul dr. Gotia este bun dar nu stiu daca mai poate fi gasit in spital sau la cabinetul dumnealui.

maristef: imi pare rau dar nu cunosc . Sanatate copilasului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Maristef te pot ajuta eu cu nr. de tel. al dl. profesor dr. Stanciu, sotul meu a fost la el saptamana trecuta. El acum e pensionat, nu mai da consultatii la spital , ci la o clinica numita GASTROMEDICA, iar nr de telefoane pt programare sunt:
0232/230775 aici poti gasi pe cineva in zilele de L, Mi, Vi dupa ora 15 pentru programari.
Din cate stiu acum e plecat din tara sau nu poate fi gasit la cabinet pana pe data de 10 mai (asa i-a spus sotului). Daca vrei mai multe activeaza-ti PM si iti dau nr meu de telefon sa vb. Acolo la clinica el lucreaza /colaboreaza cu dna. dr Trifan, care e mai tanara decat el si e mana lui dreapta ca sa zic asa, dar si ea e plecata tot pana pe 10 mai. Mai am si niste nr de mobile, dac crezi ca te ajuta, ti le dau. Dna Dr. cred ca acum e directoare la Institutul de Gastro enterologie si Hepatologie de la Iasi, din cadrul Spitalului Spiridon.

Pupici si multa sanatate fetitei,

Gabi, raspandacul de serviciu, multumim de informatii...vreau si eu sa ma indulcesc.
Ortoped bun nu stiu.
Andrea, de ce nu mai organizeaza Fun Party oare serbari? Ca aveau loc destul si era frumos acolo. Alte locuri de jopaca mai sunt, dar cred c-ar fi ok sa fie aproape de Tatarasi. Mai e in Pacurari pe Sipotel, Club Magic Land, dar nu stiu sa zic de spatiu cat e de mare si parca se mai deschisesera o gramada noi..nu-mi vin acum in minte. Andrea, te rog imi trimiti si mie pe PM nr tau de telefon sa te sun? Multumesc.

Fetelor va doresc o zi superba,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna fetele, uite ce se intampla daca nu intru cateva zile pe DC. Am pierdut un potential client . Mersi Oana de promovare . Acum citind din urma am vazut ca voia Cristina o informatie despre cineva care face calendare. Dar asta e, acum e cam tarziu, poate pentru alta data, fac calendare de tot felul, felicitari, invitatii pentru ziua copilului personalizate, diplome etc, orice print personalizat, de mari sau mici dimensiuni, tiraje mai mari sau mai mici.
Maristef, in ceea ce priveste medic gastro eu am auzit ca bun ar fi dr. Balan, dar nu stiu din experienta. Are cabinet in centru, langa BRD.http://www.searchromania.net/cabinete-43/iasi/iasi/cabinet_medical_individual_dr_balan_gheorghe-20480/
Tenis Calin a facut, vorba vine ca a fost de 4 ori si era asa de stresat si nu i-a placut ca l-am lasat in pace. Voi incerca peste ceva timp, sa creasca. Deci la Lic. Energetic si la Liceul CFR, se facea cand intr-o sala cand in cealalta. Dar faceau mult, de 3 ori pe saptamana, vreo ora jumate si nu s-a acomodat deloc.

Amironeanu, loc de joaca pe care il recomand, din experienta, e Fun Fan Club, pe Sipotel - a nu se confunda cu Magic (cu care nu am nimic rau, dar e mic si inghesuit) - la Fun Fan e spatiu de alearga si se joaca cum vor. Animatoarea e foarte buna, ii tine in priza si se joaca cu ei non-stop de ies obositi de acolo. Au si pagina web, cu preturi, meniu etc.

Adriana, iti mai spun o data, o sa iti mai spun , dar ai atat de mult talent de ai putea sa dai si la altii si tot ai ramane cu surplus. Am vazut / revazut pozele cu prajituri si de fiecare data ma minunez. Am facut si eu un tort cu pasta de zahar, de ziua lui Calin, Diesel Ten din Thomas, nu il pun ca nu se poate compara, dar sa stii ca ma ambitionezi sa incerc macar.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Citat:
citat din mesajul lui amironeanu

Sunt in cautare de scoli sau mai bine zis de invatatori. Dintre cei care au acum clasa a III (Stefi incepe scoala in toamna lui 2011). Si zau ca nu stiu unde sa o dau. Vreau afterschool si cred ca cel mai bine ar fi Tatarasi (scoala 22, poate?!) sau centru (Asachi, poate?!). Imi puteti recomanda ceva invatatori?

Si Catinca incepe clasa I tot in 2011, si tot in Tatarasi ne invartim si noi. La 22 am inteles ca cele mai bune optiuni sunt Dl. Stefan si D-na Dorofte. Noi am inscris-o la Dl. Stefan chiar luni, saptamana asta. Si erau deja 13 copii pe listuta lui. Am inteles ca d-na Dorofte e un pic mai severa, mai rece chiar. Si Dl. Stefan e sever (cica face minuni cu baietii nazdravani), dar e mai apropiat de copii.
Ideea e ca eu as vrea s-o mai inscriu si la alte scoli, la 10 sau la 4, stie cineva vreun invatator cu rezulatate frumoase acolo?

sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Cgeea, chiar azi am vorbit cu educatoarea Stefaniei si dinsa mi-a recomandat pe d-na Dorofte, dar tot asa mi-a spus ca e mai severa. Acum stateam si ma gindeam ca ok, severa, severa, dar as dori pe cineva care sa lucreze cu drag cu copii si neaparat cu afterschool. Dl Stefan are afterschool, ce stii? Scoala 4 este cea de langa Spitalul de dermatologie? Ea e cea mai aproape de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aaa .... ca tot ziserati cuvintul magic ... aveti idee ce preturi sint la afterschool?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

MULTUMESC MULT PENTRU INFORMATII!!!!
de maine dimineata incep sa dau telefoane.

Pana la sfarsitul lunii iunie vreau sa rezolv problema.
Cele doua variante de dr. (despre care mi s-a spus de aici din Piatra Neamt) erau Stanciu sau Balan...
Doar ca as vrea sa aflu si alte pareri, cum se comporta...sau chiar si alte nume de dr.daca sunt mamici care au ajuns pe mana lor......

Toate bune va doresc!!!!

Mama de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cgeea

Citat:
citat din mesajul lui amironeanu

Sunt in cautare de scoli sau mai bine zis de invatatori. Dintre cei care au acum clasa a III (Stefi incepe scoala in toamna lui 2011). Si zau ca nu stiu unde sa o dau. Vreau afterschool si cred ca cel mai bine ar fi Tatarasi (scoala 22, poate?!) sau centru (Asachi, poate?!). Imi puteti recomanda ceva invatatori?

Si Catinca incepe clasa I tot in 2011, si tot in Tatarasi ne invartim si noi. La 22 am inteles ca cele mai bune optiuni sunt Dl. Stefan si D-na Dorofte. Noi am inscris-o la Dl. Stefan chiar luni, saptamana asta. Si erau deja 13 copii pe listuta lui. Am inteles ca d-na Dorofte e un pic mai severa, mai rece chiar. Si Dl. Stefan e sever (cica face minuni cu baietii nazdravani), dar e mai apropiat de copii.
Ideea e ca eu as vrea s-o mai inscriu si la alte scoli, la 10 sau la 4, stie cineva vreun invatator cu rezulatate frumoase acolo?

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

frumoasa mamei
Catinca
sotul meu

La Sc 4 am facut eu 3 ani de practica pedagogica. erau invatatori foarte buni. Imi amintesc acum d-na Gheorghita, d-na Potop. Nu mai stiu, dar sigur sunt invatatori buni. Ideea e sa vorbesti eventual cu un parinte ce are copil in clasa a III-a si vezi exact ce anume se pliaza pe copilul tau.

Mergi la inceput