Cu dragoste din Iasi (95)
Raspunsuri - Pagina 16
iulia-stefy spune:
La multi ani, Bogdan!
La multi ani, Constanta!
La multi ai, sarbatoritilor de Constantin si Elena! Scuze pentru intarziere....
Va ofer o fierbinte....
Am avut o saptamana.... sambata cu Stefy dupa mine la job.... mi-a facut.... numai hartii, creioane colorate, magneti... prin birou, dar s-a jucat in legea ei si m-a lasat sa-mi fac treaba.... Va doresc o saptamana usoara.
connie1974 spune:
Multumesc pentru urari . Am ajuns si noi duminica la targ, iar, ca fusesem numai eu, dar intr-o fuga de n-am apucat sa iau prea multe. Iar duminica era atat de aglomerat si cald. Chiar si asa, mi-a placut.
Darria, parca tu intrebai de karate pentru pici. Ai mai gasit instructor disponibil pentru copilasi? Al meu are 5 ani, am inteles ca e cam mic.
Sa aveti o zi frumoasa!
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com
Darria spune:
La multi ani, Bogdan! Sa cresti sanatos.
Constanta: urmeaza sa vorbesc cu domnul Cristian Rus. Este domnul recomandat de Gabriela
Fetita mea este mai mica, abia are 4 ani.
La multi ani!
editare pt. ca nu vazusem sarbatoritii
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Noi pe langa casa.... Noua pasiune a Stefaniei e sa megrem la gara sa vedem trenurile... si sa stam pe banca sa mancam o inghetata..... Ieri dimineata a fost cu tati in Copou.... ca eu eram la job.... Aseara a fost cu mine la plimbare...
Darria, si primeste copiluti de 4 ani? Pai poate la iarna ne primeste si pe noi.... Abia a re 3 si jumatate.....
Darria spune:
Lacramioara: nu stiu de la ce varsta primeste dumnealui. Nu am vb. inca, am spus ca urmeaza. In Is. sunt care primesc de la 4 ani dar nu stiu nimic despre instructor. Este imp. sa stiu cum lucreaza cu prichindeii, de aceea am cerut recomandari de la mamici.
morenaA spune:
Buna.
Am si eu o intrebare existentiala cu care vin la voi...
Am ceva banuti (nu f multi) si ma tot bate gandul sa iau ceva cu ei.
Mi-ar ajunge probabil de o garsoniera sau as putea sa mai imprumut ceva sa ma intind la un apartament de 2 camere.. Asta ca sa va dati seama ca nici macar nu stiu ce vreau...
Si dupa aia incepe dilema: majoritatea anunturilor vad ca sunt de la agentii, au comisioane mari, care agentie e mai ok?
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte.....
Aseara ne-am plimbat amandoua... si ne-am jucat cu frunze si diverse ierburi.... de pe marginea trotuarului..... ne-am impuscat cu fire de patlagina.... am plimbat pe maini spice de la nu stiu ce alta buruiana.... si se pare ca i s-au parut mai interesante decat multe alte jucarii.... Ne-am plimbat printr-o zona mai putin circulata si asa radea de tare.... Iar pe seara si-a scos cartile de joc cu Stefania si am inceput sa invatam cifrele.... ca stim sa numaram dar cifrele.... nu prea... Nici nu i-am aratat.....
Darria, multumesc pentru raspuns.
connie1974 spune:
Morena, nu stiu ce agentie sa iti recomand, pentru ca mi se par neprofesionisti multi dintre ei. Ca sa iti argumentez, iti dau un exemplu. Am la vanzare apartamentul meu de 2 camere, pentru ca vrem sa ne mutam la 3 camere. Si am dat anuntul pe internet. Bineinteles ca am fost sunata de multe agentii, care mi-au cerut tot felul de informatii despre apartament, doar la telefon, ca daca au client sa vina cu ei. Dar din cati au sunat, doar 2 au venit inainte sa vada apartamentul, cum arata, ce facilitati am, ce dotari etc. Pai cum sa consiliezi tu un client care vine la tine si iti cere sa cumpere apartament de 2 camere, cand tu nu stii decat de la telefon ce ti-a spus proprietarul. Eu m-am cam lamurit cu agentiile. Asa ca incerc sa il vand pe cont propriu, nu ma grabesc, mai studiez piata, trebuie sa vad si apartamente de 3 camere ca am vazut cateva, dar nu m-au multumit. Oricum acel comision de 3% fara TVA mi se pare exagerat, cand agentia nu face mai nimic. Daca ma contrazice cineva chiar as vrea. In situatia actuala, cand se tranzactioneaza atat de greu ceva pe piata imobiliara, un 1% mi se pare indeajuns sa dau la agentie. Si depinde si de valoarea locuintei. Nu iti pot recomanda o agentie, ti-am spus doar parerea mea.
In alta ordine de idei, mergem azi la baschet. Cum am spus, incercam variante sa vedem ce ii place. Am optat pentru baschet acum, pentru ca e un sport care inalta, iar Calin are nevoie, plus ca face si pe perioada vacantei. Nu am vorbit cu antrenorul de karate inca, vreau sa vad daca ii place baschetul si apoi se apropie vacanta si deja nu mai are sens la karate. Poate din toamna.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
www.calendare2010.blogspot.com
acvi spune:
Morena,sunt pe deplin de acord cu ce a spus Connie,referitor la agentiile imobiliare ,exact ce povesteste ea am patit si eu acum 5 ani cand am vandut un apart cu o camera si am luat cu doua,un singur agent a venit sa vada apartamentul in rest doar telefoane.Pe partea cealalta cand am vrut sa vedem un apartament cu o agentie ne-a dus sa vedem un apartament cu 3 camere desi le spusesem ca vrem cu doua,proprietarii i-a luat la rost de unde au numarul lor ca nu a dat apartamentul la agentie la vanzare si a fost penibil.Varianta cea mai buna este sa cauti pe cont propriu insemnand sa urmaresti mereu ziarele pentru ca si agentiile tot asta fac,si sa nu te grabesti.DIn experienta mea as spune in paralel sa si cauti 2-3 camere sa-ti faci o idee despre piata/preturi,eu cand am cumparat o camera am cautat din martie pana in august dar am fost foarte multumita de ce am cumparat iar la doua camere am ascultat "sfaturile"tuturor sa asteptam sa vindem si apoi sa incep cautarile ..am vandut intr-o saptamana si m-am trezit ca nu prea aveam ce sa aleg asa ca am cumparat ...ce am gasit(acum regret ca nu am luat direct 3 camere ,pentru ca intre timp familia s-a marit si am nevoie de inca o camera).
Mult succes.
Gabi