gradinita cami

gradinita cami | Autor: mmarton

Link direct la acest mesaj

va rog.......daca mai stie cineva ceva de gradinita Cami (din zona Domenii - mai exact de pe str.karol knappe)
am un baietel si ne-a recomandat cineva gradinita insa ma gandesc sa mai aud si de la voi anumite pareri.
va multumesc si va rog.........astept pareri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

eu am fost in vizita acum un an si ceva. Am fost profund impresionata de curtea gradinitei: multa verdeata, frumos amenjat. De vis, parerea mea.Aveau si iepurasi in curte. Si interiorul mi-a placut.S-a investit, e adevarat. Mi-a placut ca aveau camera separata pt somn, ca aveau sistem de supraveghere video, la fel si ideea de a manca in camera de lucru - in felul acesta vedeai de la serviciu ce mananca intr-adevar copilul. Se vedea ca nu mananca chestii pe care eu, ca si parinte, nu i le-as fi dat. Aici un mare plus,pt ca la alte gradinite se spune ca nu mananca sunculita de pui, de ex,si de fapt copiluliti spune ca a mancat.

Nu mi-a placut absolut deloc modul de a manageria gradinita al directoarei si prietenului ei, in sensul ca te punea sa semnezi un contract cu zeci de clauze de confidentialitate. Vroiau sa scoata bani chiar din orice, adica daca se intarzia peste program cu cateva minute plateai 10lei (parca pt 30 min), daca incalcai o clauza, amenda,proces...multe chestii aiurea pt un contract pana la urma de prestari servicii. Mie mi s-a parut dubios si chiar le-am spus asta,dar au comentat cum ca oamenii sunt rai si multi au incercat sa le faca rau,tocmai pt ca au o locatie buna si isi fac meseria.
Apoi cadrele didactice cu care am vb nu mi-au inspirat deloc incredere si nici profesionalism (la grupa mica, am vb cu 2 d-re). Cand am fost eu in vizita,la grupa mica educatoarea vb., radea cu ingrijitoarea in clasa, iar copiii se jucau singurei.
Tragand o linie,pretul nu mi s-a parut a fi justificat, asa ca eu am zis pas.
E doar opinia unei mamici ce a vizitat aceasta gradi si acea prima impresie. Poate gresita, poate nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Limbile straine nu se fac la nivelul la care se asteapta de la o gradi privata. In general, cand parintle opteaza pt gradi privata, doreste ca o limba straina sa se faca in sistem intensiv, adica zilnic, macar o ora. Aici nu este asa. Trebuie sa te interesezi.
Asta a fost motivu pentru care noi am zis nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinulucia spune:

Piticul meu face parte din grupa soriceilor bucatari din cadrul gradinitei Cami. Sunt foarte multumita de ceea ce se intampla in gradinita si de modul cum s-a dezvoltat copilul meu. A fost implicat in foarte multe activitati foarte frumoase. Acum cateva saptamani a obtinut alaturi de ceilalti copii din grupa locul 1 la un concurs de creatie. Sunt multumita si de colaborarea cu educatoarea care ne informeaza permanent prin email despre tot ce se intampla la grupa dansei. Participam la cursul de gatit si cursul de pictura ambele foarte reusite si de care sunt foarte incantati cei mici. Acum ne pregatim pentru concursul de pictura ce va fi organizat de catre gradinita si la care vor participa si alti copii din alte gradinite din Bucuresti.
Eu sunt foarte multumita deoarece vad zi de zi progresele facute de cea mica din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput