Sezatoarea canadiana (180)
Raspunsuri - Pagina 17
mamaana spune:
la multi ani Antonia!!
uf, bine ca ne-ai zis unde esti ramona ca chiar intrasem la banuieli cu asigurarea asta la masina
alina023 spune:
La multi ani, Antonia!!
Oana, sa-ti traiasca printesa si sa aiba parte de mult noroc si fericire in viata!
Fetele...eu sunt in continuare pe receptie si va citesc. Nu gasesc prea des motive sa intru in discutie...dar sunt aproape!
O zi minunata va doresc!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
zavalita spune:
gata am inchiriat, e ok cu 650 pe luna in bloc de beton aproape insa de wakley..initial ma razgandisem dar dupa ce am mai vizitat niste apartamente, m-am intors subit inapoi!
acum sa vedem ce facem cu scoala, ma duc azi la udem pt un r-v de 25 de cad cu un conseiller en information scolaire et professionnelle sa vad pe unde o apuc, nu inteleg toate chestiile de pe net. vreau sa ma apuc de altceva si am nevoie de prealabile.
m-am mai acomodat, ieri am fost la plimbare prin centru laval, e ok ca e mai aerisit decat in montreal si sunt aceleasi magazine...alaltaieri am cautat chirie prin vieux port
pitilache spune:
Bravo Zavalita! Bine ca te-ai linistit de o treaba! Succes in continuare. Vii duminica la intalnire? Mi-ar place sa te cunoasc!
Mai pun o data datele pentru toata lumea:
Duminica, 16 mai, ora 11:00
Centennial Park, intersectia Rue Lake cu Rue Manuel. Dupa parcare este un loc de joaca cu nisip si leagane, banuiesc ca pe acolo o sa ne strangem. Cine mai vine, in afara de AnaStroe, AnkaLaura, Diana2001, Dragaica, Ione81, Simonna si mine?
O zi furmoasa tuturor!
Denisam spune:
Antonia- "La Multi Ani"!! Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
Diana2007 spune:
La Multi Ani Antonia !!! Uau, un deceniu deja !
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
maru spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramona75
Laura - si pentru alte fete care au intrebat - asigurarea este la Canadian Direct (www.canadiandirect.com) si se diminueaza doar datorita faptului ca am adus dovezi ca am fost asigurati din 2006 si ca are carnet din 1993. nu stiu pentru alte vechimi cat ar mai fi scazut. Aceasta asigurare cred eu ca e aceeasi ca RCA-ul din Ro - deci bagatela de asigurare (sa plateasca doar daunele provocane celeilalte masini aflate in accident cu a noastra - pe a noastra ne-o vom plati singuri) - deci intelegeti/ e o naspa de asigurare - dar pentru noi veniti, ca noi ... nu ne permitem altceva mai scump. Si inca ceva - e vb de Alberta - nu de Ontario. Deci nu stiu comparatii intre asigurarile din Ontariu vs. cele din Alberta. (sper ca nu v-am deranjat cu nimic spunandu-mi aici experientele de nou venit. ) |
ramona, imi cer scuze, eu am fost destul de acida, si nu meritai, inca o data, imi cer scuze.
eu as spune doar atat: cand am venit noi si ne-am plans de nici nu mai stiu ce, prietenii toti ne-au intrebat daca si de ce nu ne-am informat dinainte, ca internetul e raspandit in masa in ro, si informatia circula. ei venisera cu 10 ani in urma, si totul a fost ca o aventura in vestul salbatic, dar noi nu aveam nici o scuza.
incercati sa iesiti mult, sa va plimbati, sa va bucurati de lucrurile frumoase, sa nu va faceti ganduri negre!
Dragaica spune:
La multi ani Antonia
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru