LMA Novus! Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *202*
Raspunsuri - Pagina 24
Ilinca_M. spune:
Da' puneti link, ca pe link-ul de-l am eu ultimele poze-s din ianuarie
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Da' puneti link, ca pe link-ul de-l am eu ultimele poze-s din ianuarie mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
http://picasaweb.google.com/alexandros.luca/1AnSi#5464806188955488114
Boftiti!
Nicky09 spune:
Ce simpatic Vitamina ras in cap! Insa eu va spun sincer ca mie imi starneste un pic de mila orice copil ras in cap, de aia eu nu vreau sa il tund deloc pe Nicholas.Taica-sau insistacu tunsul dar eu nu si nu.Si ce casa mare are Vitamina....asa tanjesc si eu dupa un pic de spatiu in plus, poate vom reusi si noi pe la anul sa ne schimbam casa....
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an
ramona7575 spune:
Super Vitamina !!!
Dar ma innebunesti cu interiorul si spatiu locuintei , vreau si iooooooo , mai am vr-o 18 ani la banca, poate la Loto pica ceva dsi dumi. am jucat si io dupa 10 ani si mi-a iesit un numar
Stefan al meu a adormit pe covor cu capul pe perna (si-a traso singur de pe canapea) cu bibele terminat in timp ce eu fisish-am niste piftele de pui la gratar (cam uscate, data viitoare le fac atfel)
Noapte buna si pupam cheliosii si super grupul vesel din casa
http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=12
ramona7575 spune:
Vezi, toata lumea tanjeste dupa casaa mare nu cutii de chibrit si vecini care isi demoleaza peretii
Nicky09 spune:
Fetelor, eu as fi vrut sa fac astazi pentru Nicholas lapte cu orez sau invers, insa nu stiu cum sa il fac si cum sa i-l dau: ca pe o masa de pranz/cina si atunci trebuie sa ii mai dau si felul doi si fructe dupa...sau ca pe o gustare dulce intre mese, in cazul in care trebuie sa pun zahar. Aceeasi dilema o am si pt laptele cu gris si laptele cu taitei...imi amintesc ca mama mea face acasa cand eu eram mica, si imi placea mult probabil pt ca era dulce.
Ma puteti scoate din bezna.... ???
Multumesc.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an
novus spune:
Hellou !!!
Inchid imediat cap aniversar !
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !