disney land Paris -2-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Eu vreau sa merg la inceputul lui iunie cu baietelul meu, voi cu cat timp inainte ati rezervat hotelul?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nrl

Eu vreau sa merg la inceputul lui iunie cu baietelul meu, voi cu cat timp inainte ati rezervat hotelul?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Intra pe site-ul lor www.disneylandparis.com si vezi daca mai au camere in perioada pe care ti-o doresti. Mergi intii la oferte speciale , astea sint bune cind stai mai multe zile. Noi am rezervat cu 4 luni inainte, dar daca gasesti camere libere poti sa revervi chiar inainte de plecare si pretul e acelasi. Problema e ca trebuie sa ai si biletele de avion si hotelul asigurate si atunci nu o poti face in ultima secunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1502 spune:

Eu merg impreuna cu o prietena , fiecare cu copilul , al meu are 5 ani si jumatate, al prietenei mele are 4 ani si jumatate, vom sta amandoua, impreuna cu copii, intr-o camera dubla Ne-am facut rezervari la Hotel Cheyenne , in perioada 27.06-01.07.2010. Am o intrebare : Si-a luat cineva pachet cu demipensiune, au am primit oferta cu demipensiune, normal contra cost( 22 eur / adult / zi si 10 eur / copil pana in 11 ani / zi), si nu stiu daca este bine sa-l iau sau nu. De asemenea am primit si oferta de Cina Buffalo Bill's Wild West si spectacol cu Mikey si prietenii sai:48 eur / adult / cina si 36 eur / copil pana in 11 ani / cina. Astept si eu raspunsuri pentru a ma hotara daca aleg aceste optiuni . Multumesc !

Mergi la inceput

Ofertele facute de agentie sint exact la pretul de acolo, asa ca poti sa le platesti de aici sau sa alegi acolo unde maninci si la ce spectacole mergi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Iulia, in legatura cu demipensiunea...Eu mi-am luat o singura data, nu mi-as mai lua. Nu a fost rau, e mai bine decat in alte locuri, poti sa mananci la mai multe restaurante, in parcuri, la hoteluri sau in Village. Dar este o diferenta mica fata de pretul pe care il platesti la fata locului (e mai ieftin daca iti iei demipensiunea odata cu rezervarea). Doi euro, parca sau...un suc (adica pretul e acelasi dar tu ai sucul inclus si in pretul de la fata locului nu e inclus). Deci, te poti decide pe loc daca vrei sa mananci la un restaurant. Dar poti manca si in alte restaurante si mai ieftin. Nu stiu cat mancati voi, adultii, dar pentru copii asa mici nu prea merita. Noi am avut surpriza sa nu manance nimic la masa si sa ceara apoi imediat te-miri-ce....

Buffalo Bill eu zic ca face toti banii. E un spectacol cu cai, bizoni, vaci, cowboy si indieni. Si iti da si o palarie de paie cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1502 spune:

va multumesc pentru raspunsuri, m-ati ajutat sa ma hotarasc, o sa rezerv doar Buffalo Bill, iar cu cina o sa ne descurcam la fata locului. Din ce am citit majoritatea au fost la Santa Fe, nu am vazut sa scrie cineva despre Hotel Cheyenne . Imi poate zice cineva cum este la acest hotel? Astept cu atata nerabdare sa ajung acolo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sper sa nu induc in eroare lumea pe aici, dar am inteles ca Cheyenne n-ar asigura transportul in parc. Vezi pe site-ul DL si pe trip adv ce zic oamenii.
Noi am ales un hotel in afara parcului, pana la urma, pt ca au avut o oferta buna. Hotel+ bilete parc iesim la acelasi pret cu Santa Fe, doar ca asta e de 4 stele (si transportul in parc gratuit).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Din cate am studiat eu, de la Cheyenne ai aceleasi shuttle bus-uri gratuite ca si de la Santa Fe.

Am vazut si eu ca la acelasi pret poti lua un hotel de mai putine stele chiar langa parc sau mai multe stele mai departe de parc. Se compenseaza calitatea cazarii cu distanta pana la parc in aceiasi bani. Depinde la ce tii mai mult.

Studiez si eu problema...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anya

Sper sa nu induc in eroare lumea pe aici, dar am inteles ca Cheyenne n-ar asigura transportul in parc. Vezi pe site-ul DL si pe trip adv ce zic oamenii.
Noi am ales un hotel in afara parcului, pana la urma, pt ca au avut o oferta buna. Hotel+ bilete parc iesim la acelasi pret cu Santa Fe, doar ca asta e de 4 stele (si transportul in parc gratuit).

Anya

Toate hotelurile au autobuze care te duc in parc, inclusiv Cheyenne (evident gratuite).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Am stat si la Cheyenne si la Santa Fe. Practic nu e nicio diferenta de confort intre ele. Diferenta de pret este minima, Cheyenne este un pic mai scump. E o diferenta de aspect, Santa Fe se doreste a fi un sat mexican si Cheyenne un orasel din Vestul Salbatic. Daca cineva e pasionat de cowboy alege Cheyenne.

A, da, ceva important. Camerele sunt cvadruple si la unul si la altul, dar la Santa Fe sunt doua paturi duble si la Cheyenne au un pat dublu si doua paturi suprapuse. Nu sunt sigura-sigura dar cred ca toate camerele sunt asa. Daca sunt doi copii s-ar putea ca Cheyenne sa nu fie alegerea potrivita, se vor certa pe patul de sus.

Autobuz gratuit exista pentru ambele hoteluri.

Mergi la inceput