disney land Paris -2-
Raspunsuri - Pagina 2
A_Iulia spune:
Pai cu masina tot aia e ca si cu trenul, ca pierzi inca trei zile pe drum. Deci nu e o solutie prea ok.
Iar cu norul...sa speram ca ai dreptate si va trece. Tocmai ce-a mai tras o eruptie asa ca se asteapta un nou val de cenusa.
In orice caz, oferta e buna
anya spune:
Era o bazaconie la care scria 1.32 / 10 ani (parca la Stich?). Pustiul meu are 7 ani si 1.34 . Ce ar putea vedea unul de 10 si unul de 7 nu?
Fomalhauti spune:
Anya, restrictiile sunt legate strict de inaltime, nu de varsta. Sunt niste indivizi acolo care masoara copilul si nu e loc de niciun fel de discutie. Dar restrictiile sunt legate de siguranta copilului, este vorba de atractii unde fiecare este imobilizat prin diferite metode si respectivele legaturi nu se potrivesc copiilor sub o anumita inaltime. In general este vorba de atractii de tipul "montagne russe", mai ar fi "Star Tours" si "Tower of Terror". La montagne russe-urile care se dau peste cap sunt niste bare trecute peste umeri, daca un copil e prea mic practic nu-l imobilizeaza. (Asta iti spun din poze, ca eu nu m-am dat in montagne-russe-uri care se dau peste cap...) Pot sa-ti spun ca la Port Aventura sunt si atractii (doua, cred) unde nu se pot da cei cu inaltime peste 2 metri, tot din cauza "legaturilor". Si asta mi se pare chiar....discriminare. (Nu am 2 m si oricum nu m-as fi dat in ceva care se da de 8 ori peste cap...)
delphin spune:
TT fii'miu de 6 ani la facut, cred ca acolo e 110cm minimum, nu a facut Space Mountains(eu da, de 2 ori) si inca una sau doua atractii. In general a mers peste tot. Nu vad care chestie cu stich nu poate fii facuta de cat de la 132cm minimum. Stich e pentru varste mici. Si nu, nu e pe varte, e pe inaltime.
Forma, mie tare mi-a placut la Parc Aventura, mai ales turnu' ala de 100m ce-ti da drumu' in gol. Nici sa tip n-am putut de frica ce mi-a fost
A_Iulia spune:
Inca ceva, daca vrei sa iesi din parc, poti intra in aceeasi zi fara probleme, sau cum se procedeaza? (ma intereseaza sa dau o fuga la outlet, pot intra in parc, pot iesi, si intra din nou?)
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui celi-bia În aceste condutii mai bine nu optai pentru Wizz ci pentru o companie care sa aerizeze pe Charles de Gaulle, de acolo cei de la Disney au microbuse care asteapta turi#537;tii lor, sau puteai lua taxi pana la Disneyland caci este cu mult mai aproape. |
Stiti cumva despre ce microbuze este vorba? trebuiesc rezervate din timp? sunt de preferat, comparativ cu RER?
Cu RER-ul cat faci, ca timp? Dar cu taxi-ul? cam cat costa taxiul din CDG pana in disneyland?
delphin spune:
Adina sigur poti iesi si intra de cate ori vrei, cand iesi spui ca revii si-ti pun o stampila pe brat.
Despre outlet...cred ca e Village des Marques, nu e chiar departe, dar e cam dificil de ajuns fara masina, nu stiu sa-ti dau detali acum, mai caut si-ti spun apoi.
Pt. bus, cand esti in aeroport te uiti dupa inscriptiile VEA: mai multe detalii:
http://www.vea.fr/fr/index.asp
editez:
am gasit ceva...cu RER de la gara Disneyland sau:
Navette Disney
Des hôtels Disney®
La Vallée Village est relié aux hôtels Disney® par un service de navettes dédié. Informations disponibles auprès du concierge de votre hôtel.
De la gare RER de Val d'Europe
La Vallée Village est facilement accessible à pied depuis la gare de RER Val d'Europe/Serris-Montévrain. Toutefois, vous pouvez également utiliser notre service de navette gratuite. Pour de plus amples informations, téléphonez au +33 (0)1 60 42 35 01.
A_Iulia spune:
Delphin, nu stiu daca am inteles bine, outlet-ul se numeste Vallee Vilage si este conectat de disneyland cu bus-uri gratuite, sau mergi cu RER pana la statia Val d-Europe/Sm? Asta spune?