disney land Paris -2-
Raspunsuri - Pagina 17
diciu spune:
Burtocika, noi am fost la Disneyland la mijlocul lui octombrie cu fetita noastra de 3 ani si am prins vreme ca de iarna in prima zi, 7-10 grade. Frig spre ger (am avut caciula manusi si fular), ceata, ploaie marunta, vant. Eram cazati la Paris deci nu se punea problema de somnul de dupa amiaza desi si fii-mea doarme la pranz.
Ne-am descurcat acolo toata ziua, fiind program de la 10 la 21 si am stat pana la final. Nu au fost artificii si unul din spectacole s-a amanat din cauza vremii cred.
Cam din 2 in 2 ore intram intr-un restaurant sa ne incalzim, mai mancam, mai beam ceva cald si chiar si in timpul distractiilor era bine ca multe sunt in spatii inchise unde nu e frig.
In rest mergeam intr-una si nu inghetam, iar la distractiile in aer liber simteam doar vantul..:)) dar era ok.
Fetita mea a dormit la pranz totusi, in carutul ei ce se lasa pe spate si are si acoperitoare. L-am luat cu noi de la Bucuresti si eram dotati si cu perna si paturica, insa ea a adormit intr-un restaurant la cald si acolo am stat cam 1 ora. Nu a dormit afara, era prea frig si in plus carutul se lasa in locuri special amenajate la intrarile diverselor distractii.
Caruturile de acolo nu se lasa pe spate, copilul doarme in sezut.
A doua zi, a fost cald si frumos si cand a adormit in carut afara, am intrat iar intr-un restaurant si am mancat iar ea a dormit din nou la caldurica.
Eu zic ca va descurcati la fata locului in functie de ce va fi acolo si de cum reactioneaza copilasul vostru, va adaptati din mers. Daca stati mai multe zile, nu-i problema daca pierdeti odata cateva ore pt somn in camera de hotel totusi.
Burtocika spune:
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, informatiile de la voi imi sunt foarte utile !
Am emotii, pentru ca e totusi o suma mare de bani si n-as vrea sa fie aruncati pe apa sambetei si sa nu profitam la maxim de ei ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Burtocika spune:
Transportul de la Charles de Gaulle la hotelurile din resort (in speta Santa FE) este gratuit ???
Ca uitati ce-am gasit pe site-ul oficial Disney:
"Des navettes relient votre Hôtel Disney (excepté le Disneyland Hotel et le Disney's Davy Crockett Ranch) aux Parcs Disney et à Disney Village. Un service régulier, 7 jours/7, de 6h12 à 23h30 (gratuit)."
lavi02 spune:
Eu traduc propozitia asa: "Navetele leaga hotelul dumneavostra Disney (exceptand hotel Disneyland si Disney's Davy Crockett Ranch) de parcurile Disney si Disney Village. Un serviciu regulat, 7 zile pe saptamana, de la 6:12 la 23:30 (gratuit)"
Este vorba de naveta hoteluri-parc.
Burtocika spune:
Ai dreptate, Lavi, sunt cascata ... Evident ca era vorba de navetele hotel - parc, nu stiu de unde am tras eu concluzia ca sunt de la aeroport
delphin spune:
http://www.aeroportsdeparis.fr/ADP/fr-FR/Passagers/Acces-Plans-Parking/Paris-CDG/Acces/Transports-En-Commun/Paris-cdg-navette-shuttle-disneyland.htm
Nimic nu e gratuit la Disneyland! doar mersul la Toilette!
mari78 spune:
Buna,
Noi anul viitor trebuie sa ajungem la o nunta in Normandia la mijlocul lunii iulie. Mirii locuiesc in Paris si cum noi nu am vazut Parisul, ne-am gandit sa il si vizitam putin. Acum as avea niste intrebari si poate ma ajutati :
1. vrem sa mergem si la Disneyland doar cu fetita cea mare (5 ani si un pic in iulie). Am intrat pe site-ul oficial si inca nu pot rezerva pentru iulie, stiti cam prin ce luna incep sa fie disponibile locurile? Cam cand sunt promotiile cu o noapte gratuita si in ce conditii ?
2. am verificat acum biletele de avion pentru iulie si cel mai ieftin as gasi la Blue Air, 180 euro 3 persoane, cel mai scump Air France, 647 euro. Stiu ca Blue Air are ceva probleme, ce sa fac, sa cumpar totusi biletele de acum, ar insemna o economie foarte mare ?
3. de la voi am un link cu cazare in Paris la particulari, este foarte avantajoasa fata de hoteluri...insa, din nou, am teama sa nu am vreo surpriza neplacuta tocmai atunci, aproape de eveniment si sa fiu nevoita sa cumpar la pret maxim, fiind sezon de varf. A mers cineva la particulari, imi puteti spune concret unde, cat, cum ?
M-am intins cam mult, dar imi place sa organizez lucrurile din timp si apoi sa stau linistita, mai ales ca acest concediu va fi unul foarte costisitor si facand rezervarile din timp, economisesc destul de mult.
Multumesc anticipat
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca
Adriana mica spune:
Burtocika, noi am fost in iunie la Disneyland (Dudu avea 3 ani si jumatate). Ne-a prins foarte bine caruciorul; am preferat sa il luam pe cel personal, tot datorita faptului ca permite rabatarea spatarului. Chiar si la cursele low-cost, nu te costa nimic suplimentar pt transportul caruciorului.
Dpdv zbor cu low-cost, am simtit un pic de disconfort pe durata asteptarii in aeroport (si la Baneasca, si la Beauvais) dar in afara de acest lucru, a fost ok.
Dpdv al conditiilor de cazare, noua ne-a placut la Magic Circus (320 euro / 3 nopti cu MD). Iar "naveta" catre parcuri se facea in conditii foarte ok (nu am prins deloc aglomeratie).
Pe noi ne-a avantajat sa ne compunem singuri vacanta (adica am achitat separat cazare, intrare in parc, bilete de avion); majoritatea ofertelor sunt pt n nopti si n+1 intrari in parc, dar in functie de orarul de zbor este posibil sa nu poti beneficia decat de n-1 intrari in parc.
In fine, cam asta imi vine in minte acum, in postul de la momentul respectiv povesteam concret si care au fost atractiile din parc pe care le-am vizitat. Iar la semnatura poti gasi poze.
Distractie placuta!
Fomalhauti spune:
Burtocika (ce imi place "numele"!), autobuzul de la Charles de Gaulle nu e gratis. Costa...binisor. Dar poti folosi si RER, adica ceva intre tren si metrou. Te duce la gara de langa Disneyland si de acolo iei autobuzul gratuit (mai dureaza cateva minute). E un pic mai incomod, nu cred ca dureaza mai mult - depinde de trafic si e mai ieftin.
Mari, esti sigura ca asta e pretul la Blu Air? Adica, ai adaugat si bagajele, parca 15 euro la dus si 15 la intors? Si daca platesti pe aeroport e si mai mult. In plus trebuie sa mai adaugi la fiecare bilet 28 de euro (nu mai stiu nici asta sigur, dar parca asa era, 14 euro de persoana de la Beauvais la Paris).
Inca ceva: noi am platit la Blu Air si pentru carucior taxa de bagaje.
Burtocika spune:
Caruciorul nostru nu pot sa-l iau, pentru ca noi nu mai folosim de peste 1 an, asa ca probabil o sa ma orientez la fata locului si daca va fi nevoie o sa-l iau pe al lor.
Dar PATURICA este necesar sa-i iau sau are caruciorul in dotare ?
Cu RER-ul am vazut si eu, dar trebuie sa ma mai lamuresc cu tariful ... Pe site apare 6.45 Eur de persoana, dar pare sa fie din Zona 1 a Parisului, nu de la aeroport ... mi se pare cam ieftin sa fie de la aeroport ...