disney land Paris -2-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginutaC spune:

Multumesc de sfaturi. Mult de tot. Toate sfaturile sint binevenite.
Noi mergem cu masina pina acolo. Am facut si eu simularea aia pe calculator..cea de 931 euro si mie mi se pare cam mult. plus ca nu putem sa mergem decit pina pe 15 oct.Dupa 9 pina pe 14, 15 oct. Atit are sotul meu concediu.Am mai studiat pe net, si am gasit un hotel in afara Parisului care ne ofera o camera de 4 persoane si ne mai pun un pat gratuit in camera, e drept fara mic dejun inclus, la 220 de euro pentru 3 nopti. Am zis sa sunam acolo sa intrebam daca pot sa ne faca ei rost de intrare la disneyland, sau ne comandam noi biletele pe net daca se poate si asa.Hotelul asta e la 15 km de parcul de distractii.Am hotarit 2 zile pentru parc si 2 zile pentru oras. Si daca eu ma *sacrific*(nu gasesc ghilimelele pe tasta ) pentru parc poate reusesc sa pacalesc si copii si sa accepte o plimbare prin oras. Nici nu ma gindesc sa renunt sa vad Parisul, chiar daca reusesc sa vad doar o mica parte mie sigur o sa imi mearga la suflet. Si sigur o sa va povestesc cum a fost cu 3 fete teroriste in Paris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutaC spune:

Am incercat sa fac iar simulare pentru hotelurile din parc si imi zic ca pentru perioada care vrem noi nu mai sint locuri. DAr mergem inainte.
Multumesc pentru toate sfaturile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

de ce nu incerci o cazare la particulari? eu vreau sa inchiriez un apartament gasit aici: www.homelidays.com

iti alegi zona, data si dai cautare.

e mult mai ok decat la hotel.

succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

A fost cineva la disneyland pe vreme rea?

Fetita mea implineste 7 ani la inceput de noiembrie si m-am gandit sa sarbatorim la disneyland (mai ales ca avem si vacanta in acea perioada).

Ai ce sa faci daca ploua si este frig? Cu frigul n-am avea o problema, dar daca ploua avem sanse de distractie?

Oare exista vreo modalitate sa comadam un tort sau ceva asemanator in vreun restaurant din parc?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Daca ploua trebuie sa aveti geci de ploaie cu adevarat impermeabile. La fiecare obiectiv se sta la coada macar citeva minute, dar majoritatea sint acoperite asa ca nu depind de vreme. Tort nu stiu daca poti comanda la vreunul din restaurante, dar sa te pregatesti de preturi mari la orice fel de mincare sau bautura. Eu am fost incintata de parc, dar dupa patru zile de stat acolo incepi sa resimti mincarea de slaba calitate. Daca mergi la inceput de noiembrie poti prinde decoratiunile de Halloween, ceea ce e superb, dar s-ar putea sa fie ceva mai aglomerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La hotelul Santa Fe exista camera unde sa-ti lasi bagajele dupa ora de check-out sau inainte de ora de check-in?

Se poate intra si iesi din parc de cate ori vrei pe parcursul unei zile pe baza aceluiasi bilet? (de exemplu sa iesi din parc pt pranz si apoi sa revii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca au camere disponibile, de obicei iti dau camera si inainte de ora de check-in.

Mergi la inceput

Multumesc!
Dar as vrea sa stiu daca au un "left-luggage room", ca sa ma pot baza pe el.

Gata, am aflat de pe site-ul lor, de aici:
http://www.visitdisneylandparis.com/disney-information.htm

"There's a left luggage counter in your hotel if you wish to spend one last day in the Parks (this service is not available at Disney's Davy Crockett Ranch).

Download the Disney Before you Travel Guide"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Au, Lavinia, ne-am lasat noi bagajele la ei (si nu costa). In parc se poate intra si iesi de cite ori vrei. Cind vreti sa mergeti?

Mergi la inceput

Natasa, multumesc, la anul as vrea :) deocamdata studiez problema.

Am vazut la ei pe site ca check-in-ul se face la ora 15 si atunci primesti si biletele pentru parc. Noi ne gandim sa stam 2-3 zile in Paris si apoi sa ne mutam la Disneyland, dar in cazul asta am ajunge mai de dimineata, am lasa bagajele la ei, ne-am lua biletele si am merge in parc, sa profitam de toata ziua. Oare iti dau biletele de intrare in parc inainte de ora 15 cand ar incepe, teoretic, cazarea? Ma gandesc ca n-au de ce sa nu ti le dea, doar sunt valabile toata ziua.

Mergi la inceput