FIV Dr. ALBU DRAGOS 2
Raspunsuri - Pagina 8
jaguar spune:
Ricaaaa mercic
wooww 5? Sa dea Domnul sa se prinda 2!!!
Sau de ce nu si 3??
Tin pumnii stransi tareeee baftaaaa
jaguar spune:
Rica, Speranta si fetele care ati mai facut AMH,
daca nu va suparati,
cam ce varsta aveti de a iesit 1,si..??
rica69 spune:
Ms jaguar. Am niste emotii de nu va pot explica plus ca si asteptarea asta ma chinuie.
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rica69 eu am 41. |
Rica mercic,
Eu am 32 si am cerut sa fac analiza asta,
dar a zis ca deocamdata nu este nevoie...
si totusi parca as face-o si eu...
pupiciiii si ma rog fetelor pt voi sa se prinda puiutii la mami in burtica
rica69 spune:
ptr linistea ta eu zic sa o faci. O poti face la synevo, rez il ai in 14 zile si costa 250 ron.
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rica69 ptr linistea ta eu zic sa o faci. O poti face la synevo, rez il ai in 14 zile si costa 250 ron. |
Rica multumesc
Asa ma gandeam si eu s-o fac la Synevo,
ca sunt deja "de-al casei" pe la ei,
de cate analize am tot facut in ultima perioada...
Si adevarul este ca sunt multumita de laboratorul asta.
mirela2 spune:
rica am 33, nu ma supar
jaguar, la primul fiv a trebuit sa dau semnatura ca sa mi puna 3 din 5 embrio cat am avut, la fiv 2 mi au pus numai 2, ca atat am avut, unul din cei congelati si unul din ce i noi (din 5 ovo numai un embrio a rezultat)...fiv uri facut in Ungaria
de obicei nu se pun asa de multi, dar se tine cont de mai multi factori, printre care si calitatea spermei si la noi e foarte prosta.
eu amh il aveam de 7,5, analiza facuta anul trecut in sept inainte de prima stimulare.
sper sa fie bine de data asta
speranta2 spune:
Jaguar, eu am 32 si crede-ma ca nu am gandeam sa o am asa mica la varsta mea. Eu zic sa o faci si sa dea Domnul sa fie mai mare ca a mea. Asta e viata, ce sa facem?!
rica69 spune:
Tinerelelor, ce caut eu aici printre voi.
Mirela super amh.
Eu am fost cu hidrosalpinx bilateral. La noi spermograma a fost f buna, de aceea au decis fiv normal.
Pana la urma, Mirela crezi ca ML fac bhcg regim urgenta sambata, ca eu nu mai rezist pana luni.