FIV Dr. ALBU DRAGOS 2
Raspunsuri - Pagina 19
lumimar spune:
Haide Rica asteptam un beta maaaaareeeee .Fii increzatoare ca ce a fost rau a trecut, acum urmeaza bucuria de a fii mamaica (sa dea DD sa fie bine la toata lumea)
Speranta ,ma bucur ca dr A ti-a facut o impresie buna cred ca pt prima intalnire tineretea lui ne-a facut si pe noi sa ne punem toate bazele si sperantele in el Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit
Acum va las am putina treaba
Pupici
mirela2 spune:
speranta bv
ref la DHEA vezi ca elenus ia, iti poate spune ea de unde il ia.
ref la AMH, fa l la synevo, o sa te coste 240 lei
pup
rica69 spune:
Mire ma simt bine, bine nu la cap..... astept cu nerabdare ziua de maine. Am emotii. Deja cand am avut acea secretie maro zilele trecute m-am speriat si am trecut prin sentimentul de nereusita, deci oarecum eram pe jumatate pregatita pentru un rez neg, dar ptr ca s-a oprit, iarasi am sperante si pur si simplu im este frica rau de esec. Offf ajuta-ma Doamne!
Tu ce faci, parca tb sa stai la pat, de ce ai iesit azi afara?
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rica69 Mire ma simt bine, bine nu la cap..... astept cu nerabdare ziua de maine. Am emotii. Deja cand am avut acea secretie maro zilele trecute m-am speriat si am trecut prin sentimentul de nereusita, deci oarecum eram pe jumatate pregatita pentru un rez neg, dar ptr ca s-a oprit, iarasi am sperante si pur si simplu im este frica rau de esec. Offf ajuta-ma Doamne! Tu ce faci, parca tb sa stai la pat, de ce ai iesit azi afara? |
nici atata stat in pat nu i bun
am fost oricum cu masina si al meu a condus incet[:d]
mirela2 spune:
iar dormiti??
am incercat si eu, dar nu mi a iesit azi, am baut niste nectar de piersici si asa de tare m am umflat...precum broasca din fabula
rica69 spune:
Fetelor eu am fost la ML sa fac testul, ca asa cum mi-a spus fetita graviduta, daca il faci sambata rez il iei numai luni. Asa ca.....
La ora 7pm vor fi 3h de la recoltare.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rica69 Fetelor eu am fost la ML sa fac testul, ca asa cum mi-a spus fetita graviduta, daca il faci sambata rez il iei numai luni. Asa ca..... La ora 7pm vor fi 3h de la recoltare. |
doamne ajuta