Nu pot intelege de ce ....
Raspunsuri - Pagina 4
Denisa_35 spune:
evadindeva!
Subscriu la ce ai spus tu1 Si mie mi s-a facut epiziotomie la nastere si mi s-a parut firesc asa decat o ruptura de perineu...baietelul meu a avut la nastere 3.900 kg...facea autostrada acolo daca nu mi se facea epiziotomie!
Pupici
Denisa si copilul Alecu
rs-143 spune:
Buna fetelor
Nu sunt mamaica desi era sa fiu dar bineinteles ca am pirdut sarcina si nu pot sa condam decat pe d-na dr care din nepasare ei l-a deranjat pe bb..a urmat un avort spontan cu o hemaragie fff puternica .....timp de 1 h1/2 am stat pe scarile blocului pana s-a deranjat sa vina la cabinet si ca sa nu va mai spun ca a urmat o curatire fara anestezie timp de 10 min.....pana acum n-am avut probleme cu nici un dr si nici teama nu mi-a fost de ei vreu sa va spun ca acum numai cand ma gandesc ca trebuie sa merg la control mor de frica ...bineinteles ca nu mi-am schimbat dr totusi frica a ramas ....
Despre epiziotomie ma gandesc cu infrigurare la povestea unei prietene care la prima nastere a facut ruptura de perineu a avut 17 cusaturi si de cate ori mai pasional o ustura de ii dau lacrimile....Asa ca in unele situatii este necesara chiar daca nu ne place .
Cu toata frica de ceea ce se va intampla promit ca din greu ca sa pot semna condica printre mamici
Marina6 spune:
dreptate ai silviuta dar crede-ma si pe mine c ca imi e greu pentru ca si acum ma deranjeaza rana si nici nu pot sa iti explic cate ganduri rele am ca niciodata imi e mila de mine ca m-am nascut in romania asta de doi lei....
Marina6 si Robert Georgian
Marina6 spune:
si sincer silviuta mi-e greu sa iti spun ce am simtit cand ti-am citit mesajul si imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.....e mare pacat ...si iti doresc sa poti sa ai unul si sa ii oferi si dragostea ce ai acumulat-o pentru primul puiut ...inca odata imi pare rau.
Marina6 spune:
alison7 mersic ...vad si eu ca ma apara cineva ca de obicei o fac numai singura.....:} mersic