Club chic (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

O fi el oras mare, da' n-are.... "cap"! Ca sa nu mai spun ca TOATE pachetele de acest fel primite de sibieni se pot ridica de la UN SINGUR oficiu postal... noroc ca e la 2 min. de casa mea!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Parfumatelor, ce ziceti de site-ul www.1stperfume.com/lesndhfepsp17.html?shopping#" target="_blank">acesta , va inspira incredere?

le-am scris si i-am intrebat cat e transportul spre Ro.

Mergi la inceput

am citit ca si www.1stperfume.com/brands-a-annick-goutal-eau-du-sud-women-by-annick-goutal.html" target="_blank">acesta e un citric placut.

rose, l-ai testat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Parfumatelor, ce ziceti de site-ul www.1stperfume.com/lesndhfepsp17.html?shopping#" target="_blank">acesta , va inspira incredere?

le-am scris si i-am intrebat cat e transportul spre Ro.

dana miha ...n-am mai intrat de mult ...dar pot spune ca de aici ne-a adus mie lui sali si lui manu de la iasi babanu parfumuri ca nu strimit in ro .parfumurile ok eu narciso anglomania si tre sa ma uit sa vad ce iar sali SIGUR lolita midnight ! iar manu o gramada de thiery mugler ...
ce vremuri ....

Mergi la inceput

teo, , ne lipsesti, dar intelegem noile pasiuni (orhidee, torturi) mai e ceva? ti-ai luat ustensilele alea pe care le doreai?

mi s-a parut cunoscut numele site-ului...imi pare rau ca nu livreaza in Ro...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

dana acum imi dau "puii" la frunzele de violeta si daca spun ca le pun apa cu pipeta nu ma crezi ! ca sa nu mai spun ce muncesc sa fac curat de pe urma lor

nici de torturi nu ma las ! desi nu mai fac pt ca nu mai am cui sa le dau ...fiica -mea nu mai mananca dupa ora 16 si pe langa ea rabd si eu de foame ca eu nu asimilez ...

dar sunt in cautarea PARFUMULUI DE VARA care sa ma cucereasca si M-AM GANDIT EU sa acord putina atentie jardin-urilor de la Hermes si o sa ma duc sa le testez!

si mie imi pare rau ca site ul ala nu trimite in romania mi se pare ca sali l-a descoperi si ea l-a numit "raiul parfumurilor" ca avea preturi bune

Mergi la inceput

am gasit alt site care livreaza in 150 de tari, oare si in Ro? trebuie sa le scriu...

http://www.parfumy.com/shipping.html

ce ambitioasa e Miha, bravo ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

da , da, ce vremuri ...cu 1st perfume....cand incercam sa ne combinam nu la cartela , ci la comanda, sa facem peste 100 $ ca sa avem free shipping ...
cand ne dadea manu din iasi PM la 1 noaptea sa ne intrebe daca vrem ceva ca da ea comanda lui babanu...parca au trecut 1000 de ani de atunci....
am luat de acolo lolita midnight, serpentine- cavalli si muuuulte CK, totul a fost in regula.

teo, te salut!
nu am mancat noi inghetata asta vara, dar o felie de tort tot va tr sa imi dai pana la urma, daca vin la capitala! sau sa iti cer un ghivecel cu violete? hm, ma mai gandesc!

dana, nu am facut proba decat f putin la rujuri, intr-un moment prost ales, nu-mi statea prea bine , cred ca se cere un pic de bronz, s-ar aseza altfel.
asadar, poza cred ca iti voi trimite in costum de baie turcoaz, cu ruj corai!
sa ne zici daca iti raspunde 1st perfume, este chiar raiul parfumurilor, desi babanu s-a jurat ca nu mai cumpara de la ei, ca a avut probleme,nu de calitate, ci cu banii trasi din card iar marfa platita nu mai era in stoc, stie si teo.
in ciuda preturilor super bune, nu cred ca as mai avea rabdarea sa astept un parfum din sua.

Mergi la inceput

Citat:

am gasit alt site care livreaza in 150 de tari, oare si in Ro? trebuie sa le scriu...

ce ambitioasa e Miha, bravo ei

da da, chiar asa!
as vrea si eu dar..chiar acum cand va scriu mananc ciocolata cu stafide!
iar de luni aman din zi in zi sa merg sa alerg . luni si marti a fost prea cald, miercuri am dormit dupa masa, iar azi s-a stricat timpul! si uite asa am scapat si saptamana aceasta!

Mergi la inceput

Citat:

[purple]din cate vad, nu are excludere pt ro , ar fi 15 $/comanda.
Rates for Express Post shipping are:

U.S. (including Hawaii and Alaska), Canada, Australia and Oceania, Asia = US$10 per order
All of Europe, Middle East, Rest of the World = US$15 per order.[/purple]

Mergi la inceput