Club chic (35)
Raspunsuri - Pagina 10

sali spune:
multumeeeeeeeeeesc, parfumatelor!
elena, da....uit pana si eu de multe ori ca ma cheama si asa, daca aud ELENA! pe strada nu am nici o tresarire!
in alta ordine de idei, maine merg in bucuresti, imi facusem o lista maaaaaaaaaaare cu ce sa miros dar acum nu-mi mai amintesc decat de DUNE( incredibil , da, dar nu-l stiu) si de o gradina hermesiana , doar ca nu stiu care....umbla vorba ca ar fi una dulce , tare, mai de frig asa...cred ca e NILUL? ! deci nu aceea ierboasa....alta...
eu am inceput sa ma iubesc cu HOT COUTURE in cele din urma...chiar e o valvataie asa....o zi m-am dat si cu DESEO(j.Lo) , e cam cumintzel asa pt mine dar imi place...iar azi am primit VERSACE Crystal Noir de la elena g
( pe care o pup si aici, chiar daca am albit-o pe mess si nu doar pt asta) .
vorbind de CRYSTAL NOIR....dana, mi-am amintit cand cautai tu EDP neaparat ....si apoi tot ai fost usor dezamagita ca nu iti tinea nici edp asa cum ai fi vrut tu.
am dat si o comanda pe esente de lux pt DIOR HOMME ( edt si aftershave) , am citit de bine si mai presus de asta rose a zis ca e fain de tot, asa ca am luat, e pt un cadou.
cam asta e rezumatul vietii mele parfumate, nu ca v-ar fi interesat
!
a, mi-am amintit, vreau sa miros si eu ca lumea ELLE -YSL, ca nu am avut timp niciodata pt el, decat asa , in fuga.
sper doar sa nu ma comport iar compulsiv si sa miros si sa amestec pana nu o sa mai inteleg nimic.

sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie [La multi ani Helen of Troy!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rose , merge si troia desi stii atat de bine ca eu am mare slabiciune pt sparta !

pacat ca la "300" nu a venit si anniston la casting , ce pereche ar fi facut ea cu gerard butler....

scuze, cred ca tr sa dau acest post ca PM pt rose dar m-am trezit tarziu !

rose_selavie spune:
Sali dintre gradini Nilul e cel mai dulce intr-adevar, eu am en Mediteranee dar cred ca e prea ierbos si n-o sa-ti placa, asa ca nu ti-l recomand.
Daca ai gasi de la Hermes HIRIS, e mortal, asa citric, de vara si totusi deloc efemer, tine mult, e o sticla mov-albastrie parca si are capac auriu, nu e peste tot de gasit.
Daca nu e iti trimit eu la plic. In rest bafta maine la mirosit, sa nu ratezi de data asta ELLE si sa incerci si Dior Homme Intense mmm mmm ce fain e... 35+
Mara Roselyn

sali spune:
citat din mesajul lui rose_selavie [ In rest bafta maine la mirosit, sa nu ratezi de data asta ELLE si sa incerci si Dior Homme Intense mmm mmm ce fain e... |
Dior Homme INTENSE ...mai spre iarna , parca asa am vorbit...ca e mai vanilat;
vreau sa incerc DIOR HOMME clasic pe pielea mea, am citit ca poate fi purtat si de femei fara probleme, ba chiar cu succes iar nota de cacao din el nu ma lasa linistita!
parca vad ca daca imi place dau doar after shave-ul si pastrez parfumul!

teo30967 spune:
buna seara si la multi ani tuturor sarbatoritelor de azi !
va doresc numai bine si sa va bucurati de multe miresme !
asa cum am promis pentru ROSE ....luna mai 1990 !!!
http://img193.imageshack.us/i/1pozamare.jpg/
si REZULTATUL !
http://img225.imageshack.us/i/3pozamare.jpg/
si ""rezultatul"" la 1 an !
http://img243.imageshack.us/i/4pozamare.jpg/
rose mi-ai starnit niste nostalgii cu ROSSELINA ta ....deja mi te imaginez ...cum esti asa pe ultima suta de metri
sali sa mi spui si mie cum gradina aia de nil ca pe asta nu am mirosit-o ...oricum ma astept sa fie in acelasi ton cu celelalte adica sa aiba notele acelea comune cu kelly caleche ....
despre iris am gasit ca persistenta de la 1 - 5 ore iar lucrul acesta pe mine ma ""desumfla""

rall spune:
wow, Teo, ce dulce e fiica ta la un an. O papusa
citat din mesajul lui sali as vrea sa stiu cum sunt: BYZANCE( Rochas), PYTHON ( Trussardi) si VENT VERT ( Pierre Balmain). ...si tu vrei sa zici ca toate sticlutele acelea sunt pline pana la refuz? ![]() |
Am deschis aproximativ 20% din sticlute deocamdata

- VENT VERT ( Pierre Balmain) - la inceput miroase ca o iarba amara - poate pelin, stii - cand rupi o tulpina si te loveste mirosul acela insa apoi devine ceva obosit si greu, gen Farmecul anilor '80. Nu prea mi-a placut...
- PYTHON ( Trussardi) - la Phyton prima oara mi-a atrans atentia culoarea (parfumul e rosu), zici ca e sticla unei vrajitoare, plina cu sange amestecat cu cine stie ce fierturi si arome

- BYZANCE( Rochas) - are o sticla tare simpatica, albastru cu metal auriu - http://www.gisellez.net/images/pictures//rochas_byzance_2.jpg . Ca miros, e tot stilul oldie (e din 1987) si - ce am observat prima oara la el e ca arde, adica acolo unde am pus pielea s-a facut alba si aspra, se vedea clar pe unde am dat

rall spune:
O sticla care mi s-a parut simpatica:
http://www.gisellez.net/images/pictures/pacoma_rockfalls.jpg
Si nici parfumul nu e rau, zici ca e un gin tonic racoros si lamaios cand il mirosi din sticla

sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall wow, Teo, ce dulce e fiica ta la un an. O papusa ![]()
Am deschis aproximativ 20% din sticlute deocamdata ![]() - VENT VERT ( Pierre Balmain) - la inceput miroase ca o iarba amara - poate pelin, stii - cand rupi o tulpina si te loveste mirosul acela insa apoi devine ceva obosit si greu, gen Farmecul anilor '80. Nu prea mi-a placut... - PYTHON ( Trussardi) - la Phyton prima oara mi-a atrans atentia culoarea (parfumul e rosu), zici ca e sticla unei vrajitoare, plina cu sange amestecat cu cine stie ce fierturi si arome ![]() ![]() - BYZANCE( Rochas) - are o sticla tare simpatica, albastru cu metal auriu - http://www.gisellez.net/images/pictures//rochas_byzance_2.jpg . Ca miros, e tot stilul oldie (e din 1987) si - ce am observat prima oara la el e ca arde, adica acolo unde am pus pielea s-a facut alba si aspra, se vedea clar pe unde am dat ![]() ![]() ![]() |
rall

sali spune:
teo, miha la 1 an este exact ca o papusa de portelan....zi-i de la sali ca e minunata ...( ....si ca mi-a ramas la suflet cu descrierea aceea pe care ti-a facut-o
).
am crezut la inceput ca este o fetita cu unul dintre torturile tale....vad ca ceva afinitati existau cu aceasta prajitura inca de pe atunci!
teo si mihaela, va multumim pt urari (eu si elena_g, care e intr-un loc rupt de net cateva zile dar din fericire macar cu telefon) !