Bravo Anca, Ruxi,Taty_ana! Liliac mai-iun'10 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
remy_mv spune:
Neata, fetelor! Azi dau eu
ca vad ca sunt mai matinala...
Scoatem, bineinteles, majorete pentru ANCA.

HAI ANCA!!!

]
Sa aveti o zi usoara si cat mai frumoasa! 
37+ cu
cat un ghemotoc
nikolett2445 spune:
HAI ANCA!
NASTERE USOARA SI BB SASNATOS

NIKOL
37+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
AMR 7 zile ,posibil si 3 zile,in asteptarea printesei
remy_mv spune:
Cris09 multumim de cafeluta...poate e mai buna a ta...ca a mea are prea putin zahar,
. Cat m-am cacait eu s-o fac...mi-ai luat-o inainte
.
Pupici 
37+ cu
cat un ghemotoc
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui remy_mv Cris09 multumim de cafeluta...poate e mai buna a ta...ca a mea are prea putin zahar, Pupici ![]() 37+ cu cat un ghemotoc |
poze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:3 day's
cris_09 spune:
Am citit tot din urma dar nu ma pot culege sa mai raspund..sunt in febra pregatirilor...inca 3 zile si vine mogaldeata rasfatata
Insa am o intrebare pentru fetele mai experimentate...
mi-a zis o prietena ca in primele 3 luni nu e recomandat sa-l punem pe bebe in scoica ..cica sa-l transportam in landou si cand mergem cu masina...voi cum stiti?
poze
Cristina
39+ cu Sebi
AMR:3 day's
Iubirisca spune:
Neata fetelor, scot si eu majoretele pentru ANCA:
HAI ANCA 

Astazi este prima zi din prenatal, de azi ne vom odihni.
Vroiam sa va intreb cand trebuie sa ma duc la medicul de familie sa iau concediul prenatal pe mai, acum la inceputul lunii sau la sfarsit (ca sa pot sa-l duc la servici)?
Iubirisca
34+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra
ela-anda33 spune:
Neata buritcilor si mamicilor!
Cris09 multumesc de cafeluta!
Si acum majoretele pentru ANCA

HAI ANCA

Ela
36+
cu Mara Ioana si mami de Alexandru (21.04.1999)
andradap spune:
Neatza,
Ma alatur si eu galeriei:

HAI ANCA!!!
Nastere usoara si bebe sanatos!!!

Eu sunt dupa o noapte in care m-am trezit de cateva ori ca am un mare fomist... Iar dimineata, la 5 dimineata s-a trezit, a supt, apoi l-am pus in patut si dupa 1/2 de ora s-a trezit. Se udase... iesise pipi din pampers. Evident, l-am luat, l-am spalat, apoi i-am pus scutec si iar i-am dat sa suga, ca sa adoarma. Si... numai bine ce il luase somnul si il pusesem in pat ca a facut si caca... iar l-am spalat, iar l-am imbracat, si evident putin agitat ca nu l-am lasat sa doarma, a inceput sa caraie. Deci, evident, i-am dat iar sa suga.... Si, dupa cum stii lantul slabiciunilor... S-a umflat prea tare in burtica, deci nu mai putea sa adoarma. A ragait puternic, apoi a inceput sughitul... Ca sa potolim sughitul, i-am mai dat din nou sa suga.... Statea sa plesneasca. Noroc ca s-a mai eliberat cu a doua runda de caca... Da-i iar spalat, iar enervat bebelusul... si apoi putin supt si abia la 07:30 s-a culcat.
Arturicii, ma refeream la bicicleta din aceea de casa. Am si pt afara, dar dimineata, inainte de a merge la serviciu, in timp ce ascultam stirile de ora 06:00, era mai convenabil pe cea statica :D
Madamar, da... cu prudenta la nunta. Adica, sa nu faci mai mult efort sau sa te zbantui peste o anumita limita.
Cat despre culoarea ochilor lui Dominic, eu nu mai sunt curioasa. Deja stiu -dupa cum arata- ca vor deveni caprui.
nikolett2445 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui remy_mv Cris09 multumim de cafeluta...poate e mai buna a ta...ca a mea are prea putin zahar, Pupici ![]() 37+ cu cat un ghemotoc |
eu va invit la un ceai de gravide ca am picioarele imense si ma ustura rau umflaturile
NIKOL
37+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
AMR 7 zile ,posibil si 3 zile,in asteptarea printesei
veronicach spune:

mai avem 2 floricele de liliac 
citez,mesajul lui Ruxi(bubu30) " In 02.05.2010, la ora 21, au venit pe lume Alexandra Maria si Alexandru Andrei,sanatosi cantarind fiecare2350 gr,si ne-au facut cei mai fericiti parinti "